úterý 15. září 2015

Facku nebo na prdel, to by pomohlo, mladá paní

Grétka, ta moje klidná, pokojná, rozvážná a zlatá tříletá holčička najednou leží na podlaze, mlátí kolem sebe pěstičkami a řve jako by ji zaživa trhali nehty
Uprostřed restaurace. Plné lidí.

Proč? Dostala řízek, ale ona by chtěla moje špagety.

"Facku nebo dát pár na prdel, to by pomohlo!" radí mi důvěrně od vedlejšího stolu matka rok a půl staré holčičky, která spořádaně sedí u stolu (a těší se na řízek, samozřejmě).

"Děláte si srandu, že jo?" tážu se jí a doufám, že má tahle vypečená paní jen černější smysl pro humor než já.

"Ne. Já bych vám to fakt doporučila, protože to jediné funguje. Měla byste jí ukázat, kdo je pánem situace."

Upřeně jsem se na ni podívala a zvedla obočí, což je můj největší němý výrazový prostředek, kterým vyjadřuju pohrdání. 
(Tak, a teď už to víte všichni, na které jsem kdy zvedla obočí.)

Proč mi nedává smysl děti dostat ze záchvatu vzteku výchovně míněným pohlavkem?




  • Ve chvíli, kdy dítětem zmítá vztek, máme tendenci soudit náš vztah k němu jen na základě jeho chování. Je to ale opravdu tak? Mění něco tahle situace na naší lásce k dítěti samotnému? Máme ho opravdu míň rádi jen kvůli tomu, že s ním mává zlost?
  • Dítě se všechno teprve učí. Kolik času zabralo nám dospělým, než jsme se dokázali popasovat s našimi emocemi tak, aby byly společensky přijatelné? Když mě naštve soused, který nám neustále píše výhružné dopisy a strká nám je pod stěrače (true story), tak mu nepůjdu načůrat do květináče. To jsem se ale musela naučit. A my dospělí nějak rychle zapomínáme, že děti jsou narozdíl od nás pořád ještě ve fázi, kdy se jim "čůrání do květináče" jeví jako velmi rozumné a funkční řešení.
  • Dítě ve chvíli záchvatu cítí opravdový vztek. V jeho očích se stala velká nespravedlnost a ono ji bere smrtelně vážně. A co uděláme my rodiče? Řekneme mu, že to nic není. Případně ho usměrníme pohlavkem. Jak by bylo vám, kdyby někdo zpochybňoval nebo znevažoval opravdovost a hloubku vašich emocí?
  • Předpokládám, že jsem se jako matka nominovala do okruhu lidí, které mé děti považují za největší důvěrníky. A teď si to zase představte naživo. Jaké to musí být, když vás v těžké chvíli zradí ten, koho máte na světě nejradši?
Je lehké být sluníčková maminka, když jsou i děti sluníčkové.
Jenže o tom rodičovství není. To by potvrdil asi tak přibližně ... přibližně každý rodič.


Mimochodem, situaci v restauraci jsme ustáli bez ztráty kytičky.

Hodila jsem zmítající se tělíčko na rameno a vyvlekla Grétku ven.
Tam jsem si k ní klekla a když zmírnila jekot tak, aby mě bylo slyšet, jsem se jí zeptala, jestli brečí proto, že chtěla moje špagety a já jsem jí strčila ten řízek.
Kývla, že jo.

Pak jsem jí řekla, že ta paní od vedlejšího stolu mi radila, ať Grétku bouchnu, ale že mě osobně to přijde blbost a nechci to udělat. A jestli by ji napadlo nějaké lepší řešení problému řízek vs. špagety.
Řekla, že neví.

Zeptala jsem se jí, jestli je v pohodě s tím, když si dáme špagety a řízek napůl, protože mně je to celkem jedno, ale na špagety jsem se taky těšila.
Řekla, že jo a že chce pusu.

Vrátily jsme se spolu po dvou minutách v klidu a ruku v ruce ke stolu, kde jsme si dojedly svoje poloviční porce špagetořízku. 
(Mimochodem takhle dohromady to není nic moc, tak to nezkoušejte :-))

Kdybyste si chtěli přečíst něco víc o tom, jak řešit bez fackování dětské záchvaty, napsala jsem o tom knížku, která je ke stažení úplně zadarmíko ZDE>>

Vůbec nezpochybňuju to, že maminka od vedlejšího stolu miluje svou holčičku k zbláznění. Tohle neměla být pohádka "O zlé maceše a dobrotivé víle".
Jenom mám pocit, že všechny rodičovské nesluníčkové situace jde zvládnout jinak.

Myslím, že ty dvě minuty mého času za to stojí.
Výsledek se sice dostaví pomaleji než s fackou, ale já prostě nemám potřebu dítě lámat a dokazovat si svou pozici fyzickou převahou. 
Nehledě na to, že Grétě dávám tak dva tři roky, než mě přeroste a já bych byla stejně nahraná :-)

PS: Nevím, co Honza řekl mezitím té jednomatce, co mi chtěla udílet rady. Každopádně už se po mém návratu k našemu stolu neodvážila podívat.




349 komentářů :

  1. Ahoj, souhlasím, párkrát už to taky mlaďase chytlo, samozřejmě v prostředí, kde na nás koukalo minimálně 20 lidí. Většina se tvářila, že je ráda, že řve to moje a ne jejich .-)) Já, když sebou v histerii plácne o zem spíš dávám pozor, aby se neuhodil do hlavy a nechám ho, aby se s těmi emocemi popral a pak si o tom promluvíme. Dát dvouleťákovi opravdovou facku, nebo vážně přes prdel bych si nikdy nedovolila, naštěstí ani neznám nikoho, kdo by to dělal...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Láska je vždy krásná, když jste s pravou osobou, vy a skutečný milenec. Jsem Mayruris Camplelo Můj přítel se se mnou rozešli a byl jsem osamělý, takže jsem byl nasměrován na velmi laskavý a velké kouzlo zaklínač Dr ADELEKE, který mi pomohl přivést zpět svého milence ke mně a požádal mě o 340 eur za položky potřebné pro kouzlo a dnes jsem s ním teď a my jsme spolu šťastní. Jsem velmi vděčný za to, co jste udělali pro mě Dr ADELEKE můžete E-mail mu aoba5019@gmail.com nebo Whatsapp mě přes +27740386124 .

      Vymazat
  2. Nesúhlasím :-) Na stupnici 1-10 na 5. Knihu som síce nečítal, ale viem, že partnerským rozhovorom s dieťaťom (s prihliadnutím k jeho veku) sa dajú dosiahnuť zázraky. Nepovažujem to však za univerzálne, všeobímajúce a vždy ideálne riešenie. Len ako 2. najľahšie po fyzickom zákroku :-) Záleží na mnohých ďalších veciach. Či to urobilo prvýkrát, či si to dovoľuje len ku mne alebo aj k cudzím, atď. Nemyslím, že ho príliš sofistikovanou (a jednostrannou) metódou pripravím dobre na život. V živote utŕži aj facky a situácie, v ktorých sa s ním nikto nebude baviť. A čo vtedy urobí osoba zvyknutá, že všetko sa dá vydiskutovať? Na zem sa asi netresne, ale vnútri to ním bude lomcovať podobne a možno spraví peknú kravinu, pri ktorej príde niekto o život. Ak nie druhá strana, tak ono samé. Jednoducho, sú situácie, pri ktorých sa vymáhanie "oprávnených" nárokov nenosí.
    Takže, ak to urobí prvýkrát, tak si s ním pokeciam. Ak to urobí druhýkrát, tak k pokecu pridám vyhrážku fyzickej sebaobrany (áno, také správanie považujem za útok, akurát jemu dostupnými prostriedkami) a ak to urobí znovu, tak príde sľúbená "odmena", o ktorej bolo vopred informované.
    Na "vojnu" sa už u nás našťastie nechodí, ale nájde sa dosť situácii aj bez nej, kde ide o ohrozenie života, ak včas nesklapnem a nezmierim sa s nespravodlivosťou osudu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ako by sa Vám páčilo, keby sa niekto k Vám správal tak, ako opisujete?

      Vymazat
    2. Nepáčilo, ale správal a som tu, živý, zdravý a z môjho pohľadu aj normálne vychovaný :-) Možno neuveríte, ešte aj dnes zažívam situácie, ktoré sa mi nepáčia :-).Ale život nie je len o páčení a čím skôr sa dieťa stretne s akceptovaním nepáčenia, navyše v bezpečnom prostredí rodiny, tým lepšie preň. Inak, keď už sme pri páčení, vám sa páči rozmaznané a vydierajúce decko? Nehovorím, že to bol prípad popisovaný v článku, hovorím všeobecne, lebo niektoré také sú.

      Vymazat
    3. Já to mám obráceně. Nechci dítěti předávat to, že je normální řešit nepříjemnosti fackou. To neznamená, že facky dostávat nebudou. Ale nedává mi smysl ho na to připravovat tím, že v prostředí důvěry bude také fackováno.

      Jsem v tomhle strašlivě naivní optimista. Nějak prostě věřím, že čím víc dětí se naučí to, že se dá situace řešit jinak než fackou, tak tím míň se pak budou facky rozdávat i v dospělém životě. Vím, že se to nezmění na lusknutí, ale chci k tomu založit svůj malý ostrůvek pozitivní deviace.

      Vymazat
    4. Takto napísané to znie dobre, aj logicky, aj pekne, normálne ma to nalomilo :-) Chcelo by to ešte nejaký prieskum dospelých, ktorí boli vychovávaní tak i onak, že čo im to v dospelosti prinieslo. Nemám pocit, že ide len o váš ostrovček, už veľa rokov je tento prístup u nás známy a čoraz viac rozširovaný. Napriek tomu sa hovorí, že deti v školách sa správajú čoraz nemožnejšie, drzejšie a agresívnejšie. Viete to niečím vysvetliť? Pred otvorením sa západu, keď ešte táto "beztrestná výchova" bola u nás zanedbateľná to vraj takto zle s deckami nevyzeralo. Neviem to dobre posúdiť, deti mám už odrastené a samostatné.

      Ďalšia vec, ktorá sa zvykne hovoriť, že často sa dá viac ublížiť slovom, ako fackou. "Radšej mi mohol dať facku, ako toto povedať", hovorí sa vo filmoch a poradniach :-) Mimochodom, nie som zástanca faciek, len pár na zadok, keď už to inak nejde. Nie som si istý, či dieťa hádžuce sa v hysáku o zem nenahradí toto správanie neskôr slovným nekontrolovaným ventilom, ktorým si vykompenzuje fyzickú reakciu.

      Vymazat
    5. Ha! Tak to si píšu plus bod, že jsem někoho nalomila :-)
      Agresivitu dětí odborně vysvětlit neumím. Moje soukromá hypotéza je, že doba je čím dál zmatenější, rodiče jsou neklidnější a děti jsou jen obrazem svého okolí a rodičů. Z mojí logiky nedává smysl, že by to bylo tím, že nemají autoritu vymlácenou fyzicky.

      Autorita postavená na lásce k tomu, koho respektuju, mi přijde mnohem silnější. Není v tom strach. Je to prostě proto, že chci.

      Třeba u svých dětí vidím, že mají problém s lidmi, kteří na ně zkouší nátlak - ať už fyzický, nebo uplácení, nebo třeba manipulování schované za dobrý úmysl. Ony tomu prostě nerozumí, přijde jim to divné a v ten okamžik jako by ohluchly a takovou autoritu nerespektují. Není pro ně prostě autoritou.
      Stejně tak na táborech nebo v jiných kroužcích, kde jsem dělala vedoucí, si i starší děti rychle zvykly na to, že po nich vlastně nic nechci - nedělají to pro mě a kvůli tomu, že já jsem tam ten "šéf", ale v první řadě pro sebe nebo pro někoho, na kom jim záleží.

      A s tím, že slovem dokáže člověk ublížit víc než fackou, souhlasím. Mým cílem ale není dítěti slovně ublížit, nejsem při řešení "hysáků" agresivní (i když je fakt, že často musím zklidnit nejdřív sebe :-) a ani ho nechci slovně vydírat.
      Každopádně potom, co dítě "vyroste" z házení sebou po zemi, má před sebou další level - naučit se zvládat svou agresi jinak. Některým dětem to jde rychleji, některým pomaleji. Ale i v dospělosti vidím kolem sebe lidi, kteří se s tím neumějí popasovat.

      Vymazat
    6. Souhlas s Větroněm. Dnes lidem s prominutím "šibe" a myslí si, že mír, sluníčko všude je cesta k výchově. Ale skutečně není. Proč přibývá více vzdorovitých dětí? A více a více odrzlých, sprostých (a ještě kdyby rodiče leckdy tušili, co ten jejich "andílek" dělá za jejich zády)? Rodič má být vzor pro dítě, ale zároveň skutečný otec a matka, dke panuje i určitý zdravý respekt v době výchově děcka. Neznamená to, že by vztah byl vlažný či napjatý, ale děcko díky tomu může samo chápat co je dobré a co je zlé a malí školní grázli ho až tolik v chování pak neovlivní.

      Vymazat
    7. Tento web je celkem zajímavý. Nic méně by jsi zde každý měl uvědomit co děláte špatného ve výchově dětí. Spousty z nás se poučovalo z výchovy vlastních rodičů z chyb co vidíte u druhých a z vlastních rozumů, že si myslíte že tak konáte dobře. Nic méně si uvědomte, že děti jsou stále takové malé opičky, které dělají jen TO co vidí nebo slyší. Proč mohou být děti, které se ne vzteká a vždycky dělají to co je správnější? Nikdy za to nemůže dítě, ale vždy za to muže rodič ať je jaká koliv situace. A mlátit či trestat děti jakýkoliv způsobem za to za co může rodič je hloupost, naopak bych trestal rodiče za to, že neumí dítě vychovávat. Děkuji za pozornost a věřím že si všichni sáhněte do svědomí potom když si to přečtete.

      Vymazat
    8. Flanker... No, a nebude to třeba tím, že lidi nemají na své děti vůbec čas. Když už jsou všichni doma, většinu času všichni tráví u televize nebo na počítači. Kolik kvalitního času opravdu rodiče se svými dětmi stráví? Navíc kontaktní rodičovství je o respektování. Tudíž.. já respektuji a jsem respektována. Je to o naučení se naslouchat svým potřebám a umět je sdílet s druhými a stejně tak to naučit děti. Potřeba je něco jiného, než něco chtít. Potřebujeme třeba obejmout, nebo potřebujeme klid, nebo jít na záchod.. Čím více zná člověk sám sebe, tím zřetelnější je to pak pro dítě a není zmatené. Já na sobě pracuji už hodně dlouho a učím se vědomě žít a vidím to především s dětmi, kde jsem, jak na tom jsem.. Protože děti jsou úžasná zrcadla, která odrážejí to, co je kolem nich a ruku na srdce.. ono to není úplně vždycky ideální.. a každý se má co učit.. o sobě a druhých. Zatím děti nemám, jsem teď těhotná, ale na rodičovství se připravuji již několik let, protože si myslím, že je to nejdůležitější životní role. Avšak jako druhá nejstarší z 8 dětí, jezdící na tábory, starající se o děti v Anglii i Americe mohu říci, že můj respektující přístup se vždy sešel pouze s pozitivní reakcí a vlastně jsem nikdy nemusela řešit dítě mlátící sebou o zem, vynucující si mou pozornost něčím negativním atd. A to nedovolím dětem dělat, co je napadne a jsem docela příšná.. Ale spravedlivá a láskyplně naslouchající, což je nejdůležitější možný přístup.. Vždy je to potom o každém jednotlivém jedinci zvlášť. Každý máme jiné potřeby, jinou osobnost a jiné životní pohledy...

      Vymazat
  3. Pěkná příhoda, ilustrativní, ale hodně zjednodušená. Musím se ironicky zasmát, když píšete, jak dítě tluče pěstičkami kvůli takové pitomině. Tohle by moje dítě pořešilo hned: prostě by si řeklo o to jídlo, na které dostalo chuť a hned by ho dostalo. Jenomže opravdu zapeklité situace nemají takováto prostinká řešení. Když například dítě usedavě pláče, protože táta musí naléhavě odejít (třeba pracovně). Tříleté dítě koncept služební cesty nebo zarezervované jízdenky nechápe a když protrhne hráz pláče, je to bez řešení typu "oba jíme blivajz, hlavně že jsme si dali pusu". Protože dítě pak vymýšlí samé (pro svou hlavičku) rozumné argumenty: jeď až zítra, nejeď vůbec a podobně. Promíchané s pláčem jsou to desítky a desítky minut neřešitelného vysvětlování.... To pak není taková třívětá parádička, o které se sice dobře píše, ale vůbec nejde do hloubky dětského hoře. Je totiž až zoufale marginální...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže u nemarginálních scén je třeba např. kopnout plod do hlavy?

      Vymazat
    2. Myslím, že Filmový Znalec upozorňoval na to, že popsaná situace se řeší lehce, protože má pro dítě srozumitelné a dobře splnitelné řešení. A u jiných momentů by to tak lehké nebylo. Reakce Anonymního z 12:49 tedy není na místě, nic podobného tu nikdo netvrdí. Navíc už to označení "plod" na mě působí podivně. Možná dostal pár kopanců do hlavy v dětství právě Anonymní, což mne mrzí.

      Vymazat
    3. Souhlasím s Filmovým Znalcem, že ta scénka byla více "dekorativní" a dobře zvládnutelná. Ale věřím, že autorka umí zvládat i těžší věci a výborně píše. Jako matka tří dětí dokážu vidět její starost a prostou lidskou lásku, kterou dává do výchovy. Jako občasná návštěvnice restaurace bych takovou matku ocenila, protože až tak neruší.

      Vymazat
    4. Ale tak to je samozřejmé, že některé situace jsou zvládnutelné lehce a jiné zvládnutelné těžce, nebo třeba téměř nezvládnutelné. A z toho vyplývá co? Že se máme přestat snažit? Upřímně řečeno, scén "řízek-špagety" je podle mě u malého dítěte mnohem víc, než scén "tatínek jede na služebku." A i kdyby ne, tak to stejně zase nebudu řešit bitím, ale pokusy o dohovoření se. Snad mi to dítě za ty desítky minut vysvětlování stojí, ne?

      Vymazat
  4. Davnejsie som citala studiu, ze deti este nemaju poriadne vyvinuty (dufam, ze si pamatam spravne) predny lalok mozgu, ktory je zodpovedny za logicke myslenie a racionalne chovanie, ten sa vraj vyvija az do obd.adolescencie - preto sa pubertaci spravaju casto impulzivne. Hlavnu kontrolu u nich (teda u deti, cim mensie, tym vyraznejsie) prebera oblast zodpovedna za emocie a pudove spravanie. Preto ked dieta dostane "zachvat", je zbytocne ist nanho logicky a uz vobec nie agresiou, tou sa fakt nic nevyriesi (akurat dieta strati vo vas doveru). Je potrebne ho pochopit a uznat jeho pocity, aby vedelo, ze je vypocute. Napr.ako ta mamicka hore, ked sa spytala dcerky, ci place lebo chcela spagety, resp.v situacii co spomina "Filmovy znalec" by som dietatu uznala "si smutny, ze ocko odchadza, vsak?". Pokial dieta nema pocit, ze jeho pocity su vypocute, nema dovod pocuvat ono vas. Nie vzdy sa da situacia vyriesit (rozdelit si jedlo), ale ked sa dieta bude citit vypocute a prijate, som si ista, ze lepsie akceptuje aj to, ze napr.ocko musi odist, alebo ze mu mamka nemoze kupit tu hracku a milion dalsich (z jeho pohladu) krivd a nespravodlivosti... Svoj hnev sa postupne nauci ovladat a vyjadrovat inym sposobom, no musi na to (ako na vsetko) postupne dozriet (a mat vhodny priklad v okoli). Pocit, ze je milovane a prijate mu v tom urcite pomoze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den, souhlasím...myslím, že pokud se takto povedlo společně dohodnout je to bezvadné, ale opravdu většinou stačí ukázat dítěti, chápeme nebo se alespoň snažíme pochopit jeho situaci. Můj dvouletý synek by se byl schopný také takto "zlobit", i kdyby si o řízek řekl sám ( a maso má děsně rád:-)), ale věřím, že ve chvíli, kdy by uviděl moje krásně zamotané špagety (pro něj hady ;-)), tak by je chtěl taky maso nemaso. A když bych mu řekla, že pro něj jsme objednali maso, zlobil by se víc, protože aktuálně jej ovládá potřeba mít špagety a není-li uspokojena reaguje jako dvouleté dítě - pláče a vzteká se...asi by se u rozhovoru ještě vyjádřit sám neuměl, ale kdybych mu řekla, Davi, koukni se mi do očí..Ty se zlobíš, protože chceš taky ty špagety?"Většinou mi pak zafunguje, tak je pojď taky ochutnat a uvidíš, zda ti chutnat budou - naštěstí jich zatím nesní tolik, abych se pak já cítila nenajezená nebo ochuzená a možná by si i ten řízek nakonec dal....nebo mi taky pomůže takovéto..chápu, že se zlobíš, ale tady se po zemi neválíme a takto se asi nedomluvíme, tak až se dozlobíš, přijď vyřešíme Tvůj problém společně a když nemá "publikum", tak toho taky po čase nechá..chce to sice trochu asertivity a všem v restauraci to nemusí být příjemné, ale tam, kam mohou děti (tedy tam pro ně mají sedačku), tak bych očekávala, že budou mít i návštěvníci více respektující přístup...

      Vymazat
  5. Neberte, prosim, můj komentář jako rytí, ale jako přiblížení mě osobní zkušenosti: Jak byste tutéž situaci řešila, kdybyste v té restauraci byla sama, bez muže a zároveň se záchvatem vzteku dvouleťáka by se vám zoufale rpzplakalo tříměsíční mimino a čtyřletý by trval na tom, že už nevydrží a musí hned čůrat?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uff, ja osobne si napriklad neviem predstavit, preco by som sa trepala do restiky sama s 3 malymi detmi, to je co za masochizmus? :-D

      Vymazat
    2. Pominu-li, že stejně jako osoba nade mnou nechápu, proč bych sama chodila s třemi dětmi do restaurace, pak imaginární řešení imaginární situace by bylo: Tříměsíční mimino budu mít asi v šátku (nějak jsem nás do té restaurace musela dostat), takže bych celou skupinu zvedla, ujistila personál, že se vrátíme a odešla směr záchod. Čtyřletý by se šel vyčurat, s dvouletým bych se domluvila a tříměsíční bych buď nakojila nebo přebalila. Mimochodem u dvouletých dětí docela funguje odsměrování pozornosti na někoho jiného, takže je možné, že dvouletý by zapomněl řvát a šel mi pomoci přebalit nejmenší dítě už klidně.

      Vymazat
    3. Tak například bych v té restauraci mohla mít s muzem sraz, ale on ještě nedorazil. Mimino v satku není, protože už jsme tam 20 minut, právě bylo přebaleno a nakrmeno a vzteka se protože má špatnou chvíli, nebo třeba chce do satku zpátky, ale uvázání chvíli trvá... Takze na jedne ruce nesu vřískající mimi, v zubech satek a kabelku, druhou rukou táhnu zmítajícího se vzteklého dvouleťáka, který je úplně na hadry, protoze potřebuje spát, čeká se jenom na stále nepřítomného tatínka, aby ho vzal do satku. A takto ověšena vedu skupinku k záchodkum. Asi je to moje charakterová vada, ale v tu chvíli mi prostě příliš tečou nervy, nez abych vysvetlovala a argumentovala a vymyslela pro všechny strany přijatelná řešení. Pokud vám ne, tak to vás vazne obdivuji, ale moje hlava prostě v takové situaci chladná nezůstává. A tak řvu... Deti se tím učí, že ani dospělí se vzdycky neovládají. A co, nejsme roboti...

      Vymazat
    4. ...můžu vám říct, co bych udělala já tak jak se znám...asi bych zařvala jako tygr lidi nelidi, vrazila bych mu špagety a odkráčela na záchod se uklidnit se zbytkem smečky...no a řvoucí jednotka by nás nejspíš následovala, ale to bych už měla dva nebo tři nádechy a výdechy za sebou a byla schopná s ním promluvit...mámjednoho tříletého syna a takových situací znám spoustu...povaha jsem výbušná, takže už padla i ta facka(žádná pořádná, jen takové lepnutí) v situacích, kdy byly překročeny meze (když vás někdo kopne tak, že se vám zatmí, tak ani moc nepřemýšlíte) Nicméně když k výbuchu dojde, tak se mu vždycky omluvím a situaci vysvětlím...většinou se vše vrátí do rovnováhy dost rychle. co cítím jako největší drama, když začnu jednat pod tlakem okolí...přesně to, že lidi čekají co uděláte s tím řvoucím spratkem, který do vás ještě tluče pěstičkama...chce to sílu ustát si svou autoritu a nenechat si ji nabourat od ostatních, protože to pak ničí důvěru dítěte, které cítí, že se necháte tak lehce ovlivnit. takže všem ženám, které to dokážou gratuluji a těším se, že to taky jednou zvládnu : ))

      Vymazat
  6. Nezlobte se, ale nemůžu příliš souhlasi s článkem. Rozhodně nejsem zastánce facek a moje dítě nikdy facku nedostalo. Ale takto jste vlastně dítěti ustoupila a ono si vydupalo to, co chtělo.
    Předpokládám, že si dítě řízek "objednalo". A když ho nedostalo, stropilo obrovskou scénu, že ho nechce. Ano, vy jste si ho odtáhla ven a rozumě si s ním promluvila a více méně došla k nějakému kompromisu, ale podle mě má teď dítě pocit, že podobným chováním vždy dosáhne svého nebo alespoň nápravy. Osobně bych mu řekla, že kdyby bývalo netropilo scénu, mohli jsme se nějak domluvit, ale když se chová takto, nemůžu pro něj nic udělat. Asi by následovala další scéna, ale nechala jsem svoje dětit "vyvztekat" na různých místech a některé záchvaty trvaly i desítky minut. Ale obě děti brzy zjistily, že tímhle ničeho nezmůžou. A propos, jsme sice největšími důvěrníky svých dětí, ale také bychom měli být jejich autoritami. Na to se dost zapomíná v dnešních výchovách a děti mají s úctou k autoritám problém (potvrdí každý učitel ZŠ).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní, vy opravdu považujete za lepší možnost to, že dítě necháte desítky minut řvát jen proto, aby "nedosáhlo svého", než to, že se s ním rozumně domluvíte na nějakém kompromisu?

      Vymazat
  7. hezký den ... pokud při výchově tříletého dítěte uplatňujete formu diskuze, nechápu, proč jste s ním nevykomunikovala, jaké jídlo si chce dát ...? jeho vzek jste zavinila vy sama a ještě máte dojem, jak "pedagogicky" jste situaci zvládla ... nezvládla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Pokud chtělo dítko špagety, neměla jste mu objednávat řízek. Pokud si objednalo řízek, mělo jíst řízek, nebo nic. Je vaše chyba, že k tomu záchvatu vůbec došlo. Vztek má dítě umět zvládat samo - nikdo za něj nebude v dospělosti tyto situace řešit.

      Vymazat
    2. 1. října sa niekto vyslovil domnienku, že "Předpokládám, že si dítě řízek "objednalo". 2. října autorka článku vyvrátila domnienku "Neobjednalo." A 3. října načakane zakotvil niekto, kto má jasnú domnienku, že dieťa si řízek objednalo, alebo matka to s dieťaťom nevydiskutovala. Ja si napríklad predstavujem, že im to v reštaurácií doniesli omylom, takže za situáciu vlastne nemôže ani jeden z nich. Každopádne každá naša domnienka je komická pokiaľ sa nespýtame autorky, čo sa vlastne stalo, a akékoľvek vyvodzovanie záverov z našich domnienok je ešte komickejšie. Ono to čaro diskusie sa napríklad uplatňuje v tom, že sa človek najprv pýta, ak nevie, až potom komentuje. A čo sa týka názoru, že vztek má dieťa zvládať samo, lebo nikto to zaňho v budúcnosti riešiť nebude: predstavujem si len takú jednoduchú situáciu, keď dieťa sa vráti z prvého dňa zo školy s tým, že má na domácu úlohu napísať A a nemá tušenia ako sa to robí. Slečna Lenka by asi situáciu bravúrne zvládla so slovami: "A to ťa to mám akože naučiť ja? To máš predsa zvládať samo, nikto za teba v dospelosti Ačka písať nebude!" Ľudia tak strašne radi zabúdajú na to, že naučiť treba deti nie len počítať, ale aj rozumieť svojim emóciám, že to nie je niečo, s čím človek príde na svet, alebo sa to rozrieši tým, že dieťa povyrastie o 10 centimetrov. Autorka sa s dieťaťom pokojne a láskavo porozprávala o tom, čo cíti, a som si istá, že čo najinteligentnejšie rozriešila problém tak, aby boli všetci spokojný a nikomu nebolo nadŕžané. A pritom mu proste mohla dať jednu po hlave, nech nereve. TO mi rozhodne nepríde ako nezvládnutá situácia.

      Vymazat
  8. Já bych mu tu facku dala. Kult dítěte musí skončit!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Nestačím se divit těm komentářům. Veroniko, vyřešila jste situaci dle mého skvěle. K tématu autorita, ono je velký rozdíl být autorita, protože si člověka vážím a má můj respekt (osobnost, co dokáže atd.) a být autorita ze strachu....viz učitelé (sama jsem učila) a problém vidím spíš v těch učitelích než dětech...a teď jsem píchla do vosího hnízda:))) přeci tím, že se s dítětem domlouvám na řešení, učím dítě situace řešit samostatně, pokud dítěti dám facku, naučím ho, že když se mu něco nebude líbit, dá facku dál, to pro mě není cesta......

    OdpovědětVymazat
  10. No, jak to tady tak čtu, někteří dospělí by potřebovali facku!! Dítě není hračka na hraní ani váš majetek, ani nikdo na kom byste si měli vybíjet svou zlost. Když vám se něco nelíbí, tak vás váš manžel, přítel nebo ségra taky nafackujou? Myslím si,že situaci řešit fackama umí každej blbec, ale ukázat charakter, umí málo kdo. Jak si vás pak má dítě vážit? Nechápu tenhle přístup k těm malým tvorečkům.

    OdpovědětVymazat
  11. Je zasadny rozdiel medzi respektujucou a liberalnou vychovou. Toto je priklad respektujucej, ktora, pokial je naozaj zvladnuta, vedie deti k respektu a spolupraci (na rozdeil od autoritarskeho - prestan vrieskat, lebo ti jednu struhnem, comu to asi tak dieta nauci?). Liberralna vychova na dieta kasle a necha ho robit, co sa mu zachce, z lenivosti alebo zo strachu. Ta je podla mna pricinou vsetkych tych nezvladnutelnych spratkov, ktorych dnes vidime - dieta, ktoremu rodic nikdy nepovie nie, nikdy ho neusmerni a vychovava ho, akoby nebolo lepsieho nad neho. Tento clanok je priklad respektu - chapem ta, beriem tvboje pocity, podme to nejak riesit. To pre tych, co tento clanok odsudzuju. Autorke - krasne dakujem! Nech vam to stale ide tak dobre:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Ono je to docela těžké pořád dokola vysvětlovat, že nechat děti rozhodovat o věcech, které zvládnou, a zároveň jim dát hranice, ve kterých se můžou pohybovat, aby neublížili sobě nebo někomu jinému, není anarchie. A že to naopak vede k zodpovědnějšímu chování.
      Ale já to nevzdávám :-)

      Vymazat
    2. Je to příšerně těžké a mnohdy mnohem těžší, než to vypadá pak napsané, ale i já věřím, že se mi to jednou vrátí! :-)

      Vymazat
  12. ...skvěle zvládnuté. Z lidí, co neumí nic jiného, než máchat rukama, si nic nedělejte. Max.můžeme litovat jejich děti.

    OdpovědětVymazat
  13. Nechápu, proč jste se na začátku dítěte nezeptala, co chce jíst? Jak by bylo vám, kdyby vám někdo objednal řízek a vy byste měla ráda a chtěla špagety? Já bych byla naštvaná i jako dospělá. Tohle je podle mě první chyba, proč ta situace vůbec vznikla. Když už jste to s prominutím "pokazila", tak jste měla uznat svojí chybu a dát jí ty špagety a bylo by zcela po problému.
    Mohla jste z toho vytěžit mnohem víc, naučit je, že někdy může člověk ustoupit, uznat chybu a napravit jí. Že když udělají chybu, tak jí mají napravit. A že se dá i domluvit výměna. NEbo jste mohla jídlo přiobjednat a řízek vzít s sebou a snědly byste ho později. Nevím proč z toho hned musel vzniknout konflikt.

    Jinak domluvit se s dítětem na tom, to opravdu není tak světoborné, ale tak asi to lidi potřebujou slyšet, někteří.
    Mám tři děti také a samozřejmě, že domluva je na prvním místě před konfliktem. Jinak díkybohu byly moje děti vždycky natolik rozumné, že takovou situaci jsem řešila opravdu jen tak dvakrát třikrát v životě a většinou jsem je vzala bokem do klidu a tam se bud uklidnily nebo se muselo počkat. Někdy stačí upravit podmínky a není potřeba nic řešit.
    Vrátilo se mi to mnohokrát, že od brzkého věku sami byly ochotné někomu nabídnout ze svého. půjčit hračku, tím vždycky stoupala jejich obliba a obecně jsou v kolektivech oblíbené, společenské a přátelské. Ani já s nimi nemám konflikty a to jde syn ted do puberty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy vůbec nevíte, jak tahle situace vznikla, ale automaticky z toho usuzujete, že chyba byla na straně matky?

      Vymazat
    2. Vy vůbec nevíte, jak tahle situace vznikla, ale automaticky z toho usuzujete, že chyba byla na straně matky?

      Vymazat
  14. Paní Hurdová, proč nevysvětlíte, jak ta situace vznikla a necháváte diskutující spekulovat? Mě také zajímá proč dítě dostalo řízek, když si ho neobjednalo.
    Bez znalosti toho, jak spor vznikl, nelze podle mě objektivně zhodnotit způsob, jakým jste ho vyřešila.

    OdpovědětVymazat
  15. Udělejte si čas na přečtení mých krátkých svědectví, které vám mohou být užitečné.
    Ahoj
    Jmenuji se Vira. Chci se podělit o toto krátké svědectví s dobrými lidmi tohoto světa. Mohlo by vám být užitečné tak či onak. Tohle je můj příběh.
    Můj manžel si myslí, že polygamie není špatná, byl zaneprázdněn, že viděl další dívku za uplynulý rok a řekla jsem mu, že musí zastavit, ale můj manžel řekl, že je do ní zamilovaný a také mluvil o tom, že je spolu s ní navždy. Můj manžel mě miluje i děti tak dlouho, dokud se s touto paní nezajímá, můj manžel litoval, že se dostal do tohoto vztahu s dámou na prvním místě, ale není ochoten se s ní rozloučit a pokud se zlomí S ní, nebude tam žádný jiný vztah, včetně mé ženy a jeho dětí. Jednoho dne, když jsem procházel internetem hledáním práce, jsem viděl několik příkladů, jak tento duchovní otec pomohl lidem se svým problémem s vztahy.
    Jeden z nich řekl, že mu pomohl uzdravit nemoc, druhá řekla, že pomohl jí otěhotnět po 11 letech bezdětnosti a viděla jsem další dáma, která říkala, že jí pomohl zachránit manželství a dostat dobrou práci, nechal E-mail pád tohoto velkého otce.
    Rozhodl jsem se to zkusit a já jsem ho kontaktoval na jeho e-mailu: dregbosolutioncenter@gmail.com tento velký otec mi řekl, že můj manžel byl pod kouzlem dámy. Ale on bude schopen zlomit kouzlo.
    Jak jsme se modlili a pracovali, aby můj potlačil, můj manžel skončil vztah s dívkou do 48 hodin a on se vrátil ke mně a omluvil se za každou věc, kterou udělal, a požádal o odpuštění.
    Přátelé zůstávají tichi, protože říkají, že "problém sdílený je problém, který je částečně vyřešen" Ale říkám problém sdílený s tímto velkým otcem, protože je problém trvalého řešení ", protože někdo jako tento otec má řešení všech vašich problémů, Bez ohledu na problém je, kontaktujte jej na jeho soukromém e-mailu: dregbosolutioncenter@gmail.com
    Teď žiju šťastně se svým manželem a dvěma krásnými dětmi a otec mi také řekl, že bych ho mohl také kontaktovat pro řešení v jednom z následujících problémů v případě:
    (1) chcete, aby vaše ex zpět.
    (2) Vždy máte noční můry.
    (3) Povýšení ve vaší kanceláři
    (4) Chcete dítě?
    (5) Chcete být bohatí.
    (6) chtějí udržet svého manžela, aby byl jen tvůj navždy.
    (7) potřebujete finanční pomoc.
    8) Chtěli byste mít pod kontrolou vaše manželství
    9) Budete přitahováni k lidem
    10) Absence dětí
    11) mít manžela / WIFE
    12) vyléčit pro jakoukoli nemoc.
    Kontaktujte babe dnes a budete rádi, že jste to udělal. E-mail: dregbosolutioncenter@gmail.com
    DÍKY ZA VÁŠ ČAS...

    OdpovědětVymazat
  16. Jmenuji se Jaci, nedokážu to vysvětlit, ale musím sdílet svou radost a štěstí se světem, nevím, jak mi baba EGBO pomohla vrátit mému manžela. Byl jsem frustrovaný za poslední dva roky, když mé dvě děti žily bez mého manžela, který překvapivě odešel domů s dívkou. Jednoho věrného dne přijela můj přítel a já jsem jí vyprávěla o situaci, v níž jsem v posledních dvou letech, pak mi řekla o Dr. Egbo, že je velmi silný člověk, zpočátku jsem jí nikdy nechtěl věřit, protože jsem strávil hodně na různých místech, ale přesvědčila mě, abych to zkusila, takže nemám na výběr, protože opravdu potřebuju můj manžel zpátky. Takže jsme kontaktovali Dr. Egba, který mi řekl, co jsem potřeboval, což jsem pochyboval. Největší radostí ve mně dnes je, že doktor Egbo byl schopen vrátit mému manžela zpátky ke mně a nyní žijeme šťastně jako nikdy předtím. Díky vám můj krásný otec.
    prosím, pokud máte jakýkoliv druh problému, doporučuji vám, abyste ho kontaktovali na jeho soukromém e-mailu dregbosolutioncenter@gmail.com. díky moc, pane, toto je jediný způsob, jak tě mohu ocenit a budu vždycky o tobě říkat světu, děkuji vám, pane.
    on také zmínil o jiných problémech, které je schopen řešit lidem obecně jako např.
    (1) Pokud chcete, aby vaše ex zpět
    (2) pokud máte vždy špatné sny.
    (3) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
    (4) Chcete, aby ženy / muži běhali po vás.
    (5) Pokud chcete dítě.
    (6) Chcete být bohatí pro vaše podnikání
    (7) Chcete, aby byl váš manžel / manželka vázán
    navždy tvoje.
    (8) Pokud potřebujete finanční pomoc.
    (9) Bylinná péče
    (10) Pokud nemůžete uspokojit svou ženu
    sexuální touha nebo
    nízká chyba akce.
    (11) jestliže vaše menstruace odmítají přijet
    den v něm
    předpokládat nebo přetečení.
    (12) pokud vaše práce odmítá platit vám, lidé
    díky vám ETC. prosím kontaktujte Babu za pomoc na adrese dregbosolutioncenter@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Potřebujete úvěr ve velmi nízké sazbě 2%? poskytujeme úvěr na bydlení, podnikatelský úvěr jakýkoli druh úvěru Zajímá se, kontaktujte nás emailem: arnoidweman@gmail.com pro více informací

    OdpovědětVymazat
  18. Potřebujete naléhavé peníze? Můžeme pomoci! Máte problémy nebo máte problémy? Tímto způsobem vám dáváme příležitost rozvíjet nový vývoj. Jako bohatá osoba cítím povinnost pomáhat lidem, kteří se jim snaží dát šanci. Každý si zaslouží druhou šanci, a protože vláda selže, budou muset pocházet od ostatních. Žádná částka není příliš pro nás a splatnost, kterou určíme vzájemnou dohodou. Žádné překvapení, žádné další náklady, ale pouze dohodnuté částky a nic jiného. Nečekejte a nezapomeňte na tento příspěvek. Zadejte částku, kterou chcete požádat, a my vás budeme kontaktovat se všemi možnostmi. kontaktujte nás dnes na garciajsacramento@gmail.com Potřebujete naléhavé peníze? Můžeme pomoci!

    OdpovědětVymazat
  19. Cítím se tak znovu požehnaný v mém sňatku poté, co doktor OGODO přivedl zpět svého manžela, který se se mnou odloučil po dobu 6 měsíců. Am GABRIELA podle jména. Dokonce i když mají ústa po celém těle, nestačí bych poděkovat doktorovi OGODOVI za jeho pomoc v mém životě. Můj manžel se se mnou oddělil po dobu 6 měsíců a byl bez bolesti a bolesti. Takže jsem hledala pomoc všude, ale nic nevyřešilo, dokud jsem se s doktorem OGODO nepotvrdil, který jsem kontaktoval online. Vysvětlil jsem mu svou situaci a on slíbil, že se můj manžel vrátí ke mně do 24 až 48 hodin, pokud mi srdce pořád bít pro něj. Věřila jsem v něho a on mi připravil kouzlo a můj manžel mi říkal přesně, když řekl doktor OGODO. Prosil a řekl, že mě potřebuje zpátky a teď už 9 let znovu žijeme šťastně. Každý, kdo tam četl článek, který potřebuje pomoc, by se měl obrátit na něj ... E-mail. Doktor OGODO prostřednictvím společnosti ogodomikespells@gmail.com pro více informací
    Pokud jste někde procházeli některou z těchto činností
    problémy uvedené níže je také perfektní
    (1) Chcete, aby váš bývalý zpátky?
    (2) Máte vždy špatné sny?
    (3) Chcete být ve vaší kanceláři povýšeni?
    (4) Chcete, aby ženy / muži běhali po vás?
    (5) Chcete dítě?
    (6) Chcete být bohatí?
    (7) Chcete, aby byl váš manžel / manželka vázán
    navždy tvoje?
    (8) Potřebujete finanční pomoc?
    (9) Byl jste scammed a chcete
    obnovit ztracené peníze?
    Pokud potřebujete nebo chcete nějaké informace o lásce nebo
    kouzla peněz, můžete tento problém vyřešit
    dnes v chrámu Spell Of Solution ...
    Jak mít šťastnější manželství, aniž byste čekali na změnu svého manžela

    OdpovědětVymazat
  20. SVĚDECTVÍ:

    Jmenuji se Safina jsem z Los Angeles, jsem zde, abych svědčil o skvělé práci velkého kouzelníka, který mi pomohl se všemi svými problémy dnes jsem šťastný kvůli němu, všechno začalo v roce 2002, kdy jsem byl ženatý s mužem Johanem Smithem UK, mě po 15 letech manželství unavuje a není žádné dítě a věci jsou pro nás těžké, finančně jsme nebyli v pořádku a můj manžel se snaží o rozvod, jen aby mě žil sám a tvářil se životu, modlil jsem se k Bohu abych ho vrátil, až do roku 2016, kdy jsem se seznámil s přítelem, který mě odkázal na doktorku Odii kouzelnou kolečku, která jí pomáhala s vlastními problémy, povzbudila jsem mé vlastní a kontaktovala ho, první věc, kterou řekl, bylo, že mé problémy jsou u konce od kontaktovali ho za pomoc. Věřím mu a zeptám se ho, co mám dělat dál, řekl mi, co mám dělat, a poté řekl, že se můj manžel vrátí ke mně, aby mě prosil o kolena za 24 hodin, to bylo po 10 letech rozvodu, překvapivě po jeho práci, můj manžel přišel prosit na kolenou, naléhavě ho přijal a informoval o tom Dr. Odii, řekl, že pro mě bude hodit Money Spell, aby moje rodina byla finančně zvýhodněná a pracoval jsem s ním po 48 hodinách všude jít lidé milují mě a mé podnikání se pohybuje dopředu za to nejlepší, teď jsem šťastná a ráda informovala svět, že je to nejsilnější člověk, se kterým jsem se setkal kdekoliv na světě, že má řešení jakéhokoliv problému, který máš, on není peníze vědomí, že pomůže a počkat, dokud jste v pořádku před očekáváním jeho ocenění, takže moji bratři a sestra, pokud jste v jakékoli situaci a potřebují pomoc i poradenství, měli byste kontaktovat Dr. Odii dnes a vaše problémy vyřešeny. Zde je jeho email: odiasolutioncenter@gmail.com a jeho číslo Whatsapp: +2349065101630 a Viber číslo: +27638836445. pro vás, kteří potřebují pomoc, a pro ty, kteří mi chtějí za mnou děkovat za dobrou práci.

    OdpovědětVymazat
  21. moje jméno je sláva, Slyším, abych svědčil o tom, jak jsem se vrátil na svého manžela, že jsme se oženili více než 9 let a dostali jsme dvě děti. věc s námi probíhala dobře a jsme vždy šťastní. až se jednoho dne můj manžel začal chovat tak, jak jsem nedokázal pochopit, byl jsem velmi zmatený tím, jak se ke mně a dětem choval. později ten měsíc se už vůbec nevrátil domů a on mi zavolal, že chce rozvod, zeptal jsem se ho, co jsem udělal špatně, abych si od něj zasloužil, všechno, co říkal, je, že chce rozvod, že mě nenávidí nechci mě vidět znovu v jeho životě, byl jsem šílený a také frustrovaný nevím, co dělat, byl jsem nemocný více než 2 týdny kvůli rozvodu. Miluji ho tolik, že je pro mě všechno bez něj, můj život je neúplný. Řekla jsem své sestře a ona mi řekla, abych kontaktoval kouzelník, nikdy jsem nevěřil ve všechno kouzlo, které to bylo. Jen bych chtěl zkusit, jestli něco z ní vyplyne. dala mi jeden africký kontakt s africkými a požádala mě, abych se s ním spojil za návrat svého manžela ke mně, byl jsem velmi potlačen poté, co jsem kontaktoval baba, on mi odpověděl a začali jsme mluvit, podél linie, baba mi řekla že můj manžel byl vzat jinou ženou, že ona kouzlo na mého manžela z Brazílie, to je důvod, proč mě nenávidí a také chtějí, abychom se rozvedli. pak mi řekl, že musí vyloučit kouzlo na mého manžela, které ho přiměje, aby se vrátil ke mně a k dětem, opravdu to odnesl kouzlo a po 1 týdnu mi zavolal můj manžel a on mi řekl, že bych měl odpustit on se začal ospravedlňovat po telefonu a říkal, že mě stále miluje, že neví, co se s ním stalo, což ho přimělo, aby opustil mě a děti.
    to je způsob, jakým se opět setkáváme, a moje rodina je dnes dnes šťastná. moc děkuji MR EGBO za to, co jste udělali pro mě, že bych dnes nebyl nic, pokud ne pro vaše skvělé kouzlo. chci, aby jste se všemi svými přáteli, kteří procházejí všemi těmito druhy lásky, probouzejí svého manžela, manželky nebo bývalého přítele a přítelkyni, aby kontaktovali dregbosolutioncenter@gmail.com. a uvidíte, že váš problém bude vyřešen bez prodlení. on se specializuje na řešení dalších problémů, včetně následujících, jak mi zmínil.
    (1) Pokud chcete, aby vaše ex zpět.
    (2) pokud máte vždy špatné sny.
    (3) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
    (4) Chcete, aby ženy / muži běhali po vás.
    (5) Pokud chcete dítě.
    (6) Pokud potřebujete finanční pomoc.
    (7) Pokud chcete léčit HIV AIDS
    kontaktujte jej nyní pro okamžité řešení vašeho
    problémy na adrese dregbosolutioncenter@gmail.com
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  22. Četl jsem několik svědectví o lásce kouzelníka Dr. Isikolo o tom, jak pomohl spoustě lidí, aby vrátili své ex milovníky do 48 hodin. S pozdravem jsem si jen myslel, jestli to bylo skutečné a kdyby tento muž mohl opravdu pomoci vrátit mého milence koho tak moc miluji. Rozhodl jsem se ho kontaktovat, protože mám moc rád svého přítele a my jsme byli odděleni po pár měsíců, že jsem mu opravdu hodně zapomněl, snažil jsem se všechny ostatní prostředky, abych ho zpátky, ale nemohl. Kontaktoval jsem DR LOVE a on mi řekl že se můj ex se vrátí ke mně v příštích 48 hodinách, doktor Isikolo ho propustil, aby věděl, jak moc jsem ho miloval a chtěl. A otevřel oči, aby ukázal, jak moc jsme spolu sdíleli. Můj ex je nyní zpátky ke mně. Jak píšu toto svědectví právě teď jsem nejšťastnější dívka na zemi a já a můj přítel žijeme šťastný život a naše láska je nyní silnější než jak to bylo ještě předtím rozchod. Všem děkuji Dr. Isikolo za nadměrnou práci, kterou mi udělal, když mi pomohl dostat se zpět se svým bývalým přítelem. Rád bych ztratil adresu Dr. Isikolo a doufám, že uvidíte toto svědectví a kontaktujete ho, pokud máte milenec, který opravdu chcete tak špatně, jeho pošta: isikolosolutionhome@gmail.com a jeho přímý kontakt s Whatsapp nebo Viber +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  23. Jsem venku, abych tuto dobrou zprávu urychlil celý svět o tom, jak jsem dostal mého bývalého manžela zpět. Byla jsem oddělena od svého manžela na průchod 6 let a nebyla jsem spokojená, že jsem potřebovala svého manžela zpátky, protože život osamělosti byl pro mne a mé 3 děti tak strašný, že jsem hledal nějaké možné kouzelnické kolečko, které by mohlo přinést mého manžela, a pak jsem narazil na Dr. Isikolo, viděl jsem komentář o Dr. Isikolo, jak přináší milovníky spolu s kouzelníkem Kontaktoval jsem ho a on mě vedl. Požádal jsem o řešení, začal lék na mé kouzlo, požádal o nějaké informace, které jsem mu poslal a také mi řekl, že musíme koupit nějaké věci pro kouzlo, aby mi pracovaly prospěšné a které jsem cítil peníze pro něj po 48 hodinách mi zavolal můj manžel a začal mě bagovat za odpuštění za všechno, co se stalo, jsem tak šťastná právě teď, když jsme zpátky jako jedna rodina pro každého, kdo může potřebovat pomoc velkého kouzelníka, kterého můžete kontaktovat: isikolosolutionhome@gmail.com. volání nebo Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  24. E-mail Dr. Isikolo za opravdové kouzlo lásky: isikolosolutionhome@gmail.com. volání nebo Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

    Ahoj diváci, Jmenuji se Iva Štefan Jsem velmi šťastný, že sdílet toto svědectví ***, byl jsem zraněn a srdce rozbité, když můj manžel opustil mne s našimi dvěma dětmi, byl jsem zmatený a nevěděl jsem, co dělat, miloval jsem tolik jsem se snažil, abych ho přivedl zpátky, ale bez úspěchu, v jeden věrný den, když jsem přišel z práce, setkal jsem se s mým přítelem, kterému vysvětlím svůj problém, a ona mi řekla o kouzelném kolečku nazvaném "Dr. Isikolo", která ji také otěhotněla, když hledala dítě, kontaktovala kouzelníkem prostřednictvím e-mailu, který mi dal, a kouzelník mi řekl, co mám dělat, a já jsem udělal přesně tak, jak mi bylo řečeno, abych můj manžel, který mě dlouho nezavolal, mě zavolal a začal se omlouvat za všechny špatné věci, které mi způsobil, a teď mě miloval víc než kdy předtím, bratři a sestry, když procházíš nějakou druh problému kontaktujte jej a já vám 100% záruku, že vyřeší vaše problémy. toto je jeho kontakty isikolosolutionhome@gmail.com. volání nebo Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  25. To je mé svědectví o dobré práci Dr. Isikolo, kteří mi pomáhají .... Jsem Sofija Emerik. A je mi líto, že jsem to uvedl na síť, ale budu muset tímto světem špičkové kouzelník, který přivedl zpátky svého manžela, který mě nechal venku za poslední 3 roky, jsem se nakonec setkal s tímto mužem na blogu vysílání jednoho z nich je klient pro pomoc , vysvětlil jsem mu všechno a vyprávěl mi o kouzelníku, o kterém se dozvěděl, a on mi dal e-mailovou adresu, abych napsal kouzelníkovi, aby mi řekl mým problémům. Za pouhé 2 dny se můj manžel vrátil ke mně. Jen chci vám poděkovat tomuto pravdivému a upřímnému kouzelníkovi, pane, všechno, co jste řekli, se stalo a děkuji vám, pane. Prosím, řekněte každému, kdo hledá nějaké řešení problému, rád bych se laskavě poradil s tímto kouzelníkem, je skutečný, je mocný a to, co kouzelník říká, je to, co se stane, protože všechno, co kouzelník řekl stalo se mi. Můžete jej laskavě kontaktovat na: jeho e-mailová adresa je isikolosolutionhome@gmail.com. volání nebo Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  26. Mým účelem dnes je sdílet tento článek se světem o tom, jak mi doktor Isikolo pomohl dostat zpět svého přítele, který se se mnou rozloučil před 4 měsíci. Snažil jsem se, abych mohl vidět důvody se mnou, abychom mohli pokračovat v našem vztahu, ale on mě popřel. Děkuji Bohu za to, že mi pomohl pomoct jít do internetu, prohledal jsem to správně a viděl jsem různé recenze doktora Adodu a já jsem trval na tom, že jsem to zkusil tím, že bys ho kontaktoval prostřednictvím aplikace, která je na (+2348133261196). Dal mi důvod znovu žít a připravil kouzlo a řekl mi, že se můj Ex-přítel vrátí ke mně do 48 hodin. Můžete mi věřit, můj EX-přítel se vrátil ke mně a naše svatba bude držet brzy. Kontaktujte jej teď! pokud potřebujete nějakou pomoc. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com. volání nebo Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196
      a dělá hodně kouzel. Ještě jednou chci říci, že jsem velmi potěšen za vaši pomoc.

    OdpovědětVymazat
  27. To je mé svědectví o dobré práci Dr. Isikolo, kteří mi pomáhají. Jsem Barbara Ogarová. A je mi líto, že jsem to uvedl na síť, ale budu muset tímhle špičkovým kouzelníkem světa, který přivedl zpět svého manžela, který mě zanechal za uplynulé 2 roky, nakonec jsem se s tímto člověkem setkal na blogu vysílaném jedním z klientů pro pomoc , vysvětlil jsem mu všechno a vyprávěl mi o kouzelníku, o kterém se dozvěděl, a on mi dal e-mailovou adresu, abych napsal kouzelníkovi, aby mi řekl mým problémům. Za pouhé 2 dny se můj manžel vrátil ke mně. Jen chci vám poděkovat tomuto pravdivému a upřímnému kouzelníkovi, pane, všechno, co jste řekli, se stalo a děkuji vám, pane. Prosím, řekněte každému, kdo hledá nějaké řešení problému, rád bych se laskavě poradil s tímto kouzelníkem, je skutečný, je mocný a to, co kouzelník říká, je to, co se stane, protože všechno, co kouzelník řekl stalo se mi. Můžete jej laskavě kontaktovat na své e-mailové adrese isikolosolutionhome@gmail.com. volání nebo Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  28. O MŮJ ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH

    Jmenuji se Hellen Koger, jsem z Skotska, chci se podělit o skvělé zprávy o mém životě všem a těm, kteří potřebují pomoc i v jejich životě. Po dobu 6 let trpím, můj manžel mě opustil a šel dál vzít jinou ženu jen proto, že jeho rodina mě nemiluje, také proto, že jsem mu nedokázala dát dítě, byla jsem v slzách po dobu 6 let trpí, protože když se můj manžel rozvedl, hledal jsem kouzelník, který mi pomohl on-line setkali se tolik kouzelníků, ze mě všechny shromáždili, aniž mi pomohli, ale 14. května 2018 jsem viděl místo ženy online, která sdílí dobrou práci kouzelníka s názvem Dr. Odia, musím odvahu kontaktovat ho, když jsem ho kontaktoval, řekl mi, že můj problém byl vyřešen, protože jsem se s ním spojil, po jeho kouzelném odlévání mi řekl, že se můj manžel vrátí ke mně za necelých 24 hodin, což mi se stalo překvapivě, Řekla mi, že můj manžel říkáme, abych se mi omluvila. ihned poté, co mi to všechno řekl, můj manžel mi zavolal telefonem a začal mě prosit, abych ho přijal zpět po 6 letech rozvedení. dnes sděluji tuto zprávu, protože chci, aby svět věděl o něm a jeho dobré práci. Jsem také velmi ráda, že jsem těhotná teď po svém těhotenském kouzlení a pro ty z vás, kteří potřebují nějaký druh pomoci, problém s penězi, problém s penězi, pojmenujte ji, rád kontaktujete Dr Odia dnes a máte problém vyřešen tady jsou jeho kontaktní údaje Email: odiasolutioncenter@gmail.com, pro WhatsApp a Viber chat: +27638836445

    OdpovědětVymazat
  29. TESTIMONIE ZÁVAŽNÉHO KUSTRA
    Jmenuji se Anna Philip. Toto je svědectvím velkého kouzelníka DR "IMOSE", který mi pomohl vrátit můj milostný život zpět. V den, kdy mě můj manžel opustil, se zdálo, že věci jsou ponuré a atmosféra byla těžká. Všechno se zdálo bledé, a tak jsem se rozhodl hledat pomoc v kouzelných kolečkách, které mají schopnost vrátit mému bývalému manžela zpět. Jak jsem předpokládal, šel jsem na internet a jak jste viděli i při hledání spolehlivého kouzelného seskupení, viděl jsem spoustu svědectví, které kouzelníky provádí při ozdravení bývalých manželů a milovaných. Vedl jsem víru v DR IMOSE, kontaktoval jsem ho a poté, co mu vysvětlil věci, přijal, aby čelil výzvám na zemi. Byl skvěle skvělý. Můj bývalý manžel se ke mně vrátil s větší péčí a náklonností. Proto bych rád využil této příležitosti, aby mu vzdal hold za svou nesobeckou službu mé situaci. Chvályhodný, prokázal velkou odvahu, že se pokouší nalézt řešení pro prakticky jakýkoli daný problém. Kontaktujte jeho e-mail: imosesolutiontemple@gmail.com. volání nebo Whatsapp ho na +1-619-830-4690

    OdpovědětVymazat
  30. TESTIMONIE ZÁVAŽNÉHO KUSTRA
    Jmenuji se Mcdowell Shabis. Toto je svědectvím velkého kouzelníka DR "IMOSE", který mi pomohl vrátit můj milostný život zpět. V den, kdy mě můj manžel opustil, se zdálo, že věci jsou ponuré a atmosféra byla těžká. Všechno se zdálo bledé, a tak jsem se rozhodl hledat pomoc v kouzelných kolečkách, které mají schopnost vrátit mému bývalému manžela zpět. Jak jsem předpokládal, šel jsem na internet a jak jste viděli i při hledání spolehlivého kouzelného seskupení, viděl jsem spoustu svědectví, které kouzelníky provádí při ozdravení bývalých manželů a milovaných. Vedl jsem víru v DR IMOSE, kontaktoval jsem ho a poté, co mu vysvětlil věci, přijal, aby čelil výzvám na zemi. Byl skvěle skvělý. Můj bývalý manžel se ke mně vrátil s větší péčí a náklonností. Proto bych rád využil této příležitosti, aby mu vzdal hold za svou nesobeckou službu mé situaci. Chvályhodný, prokázal velkou odvahu, že se pokouší nalézt řešení pro prakticky jakýkoli daný problém. Kontaktujte jeho e-mail: imosesolutiontemple@gmail.com. volání nebo Whatsapp ho na +1-(619)-830-4690

    OdpovědětVymazat
  31. Many people have wrote articles of how they were helped by a spell caster but I am very grateful to this very great spell caster who brought my ex husband back to me. This testimony is a true story and my name is Ana Redzematovic. When i came in contact with this man was also through a testimony written about him and i have also encountered many testimonies about how he has been helping others with their life. To get back with an ex is one of the most inner most feeling many people would love to experience especially as those memories with our ex always cloud our mind when someone else does some of those things our ex used to do. I was a single parent for almost 6 years and though my ex husband was far away from my kids i still wish someday he will return back to me. This spell doctor i encountered known as DR ISIKOLO helped me with my wishes and i am happy to say that i am back with my ex husband and i am very happy sharing the testimony with everyone so that they too can meet this great doctor and solve their problems. I don't know what others might feel about getting their ex back in their life but i always know there is a blessing in disguise with just a single re-connection with an ex. If you want to successfully get back with your ex, contact this great spell caster at Email: isikolosolutionhome@gmail.com. or Whatsapp him on +2348133261196 and share an awesome testimony too just like me.

    OdpovědětVymazat
  32. Nikdo by se neměl zbavit pravomocí DR ISIKOLA, protože je ve svých pracích skvělý. Jmenuji se Alice Edgarová. Získat mého manžela zpět je to, co jsem očekával a nikdy si nedokázala představit. Já a můj manžel jsem byl ženatý čtyři roky a žijeme šťastně, ale najednou se úplně změnil a odvrátil se od mě a nikdy jsem nevěděl, co se děje, snažil jsem se ho zeptat, ale on mi odmítl říct, co problém je a jak čas pokračoval On hledal rozvod. Byl jsem tak strašný a zmatený a já jsem udělal vše, co bylo možné, aby ho dostal zpátky, ale bylo to všechno marné a myslela jsem si, že veškerá naděje byla ztracena a při hledání cesty ven mi řekl můj přítel, který měl podobný problém o velkém kouzelníkovi, který se jmenoval Dr. Isikolo a pomáhal jí vyřešit svůj problém. Nikdy jsem nevěřil v kouzelnictví v celém svém životě, protože jsem si nikdy nepomyslel, že to bude fungovat, ale snažil jsem se tomuto muži dát šanci a na své největší překvapení, udělal svou práci a přinesl pozitivní výsledek a já jsem se dokázal dostat můj manžel. Dokonce i po tom, co jeho kouzelník udělal svou práci, zjistil jsem, že se můj manžel tak mírně zamiloval se mnou jako dříve. Toto kouzelné odlévání není mytí mozků, ale on otevřel oči, aby viděl, jak moc ho miluji a potřebuji, a teď jsem šťastná Žena znovu a nevím, co mám dělat za toto Velké kouzelnické kolečko, a tak používám toto příležitost říct komukoliv, kdo má podobný problém, aby mu poslal e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com. nebo WhatsApp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  33. Chci podělit o mé nádherné svědectví o tom, jak jsem se vrátil svého manžela z mého života zpět, chci říct lidem na světě, že je skutečné kouzlo kolečko online a je silné a pravé, Jmenuje se Baba Wale Wiseman, Pomáhal nedávno jsem se spojil se svým manželem, který mě odhodil. Když jsem se obrátil na Wisemana, dal mi kouzlo pro lásku a můj manžel, který říkal, že nemá s mnou nic společného, ​​mě znovu zavolal a začal mě prosit. Každému, kdo čte tento článek a potřebuje jakoukoli pomoc, může Wiseman také nabídnout jakoukoliv pomoc, jako je sjednocení manželství a vztahů, léčba všech typů nemocí, soudní případy, těhotenské kouzlo, jsme nyní velice spokojeni s naším. Wiseman ho uvědomuje, jak moc máme rádi a potřebujeme navzájem. Tento muž je opravdový a dobrý. Může vám také pomoci napravit váš zlomený vztah. Měl jsem svého manžela zpátky! Bylo to jako zázrak! Žádné manželské poradenství a děláme velmi dobře v našem milostném životě. Kontaktujte tohoto skvělého muže, pokud máte nějaký problém s trvalým řešením
    prostřednictvím e-mailu: babawalewiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348129806153

    OdpovědětVymazat
  34. Jak mám svého manžela zpátky. Am Silvija Patrik jménem Nikdy jsem nevěřil v lásky kouzel nebo kouzel, dokud jsem se nesetkal s tímto kouzelníkem, když jsem šel navštívit můj přítel v Africe v letošním roce na obchodním summitu. Myslel jsem, že muž, který se jmenuje doktor Isikolo, je opravdu mocný a mohl by pomoct kouzlami, které by vám přinesly zpáteční, ztracené, špatné milovníky a magické peníze, kouzlo nebo kouzlo pro dobrou práci nebo štěstí. Jsem teď šťastná a živá svědectví, protože ten muž, kterého jsem chtěl vzít, mě nechal 5 týdnů před svatbou a můj život byl vzhůru nohama, protože náš vztah trvá 3 roky. Opravdu jsem ho miloval, ale jeho matka byla proti nám a neměl dobrou placenou práci. Takže když jsem se setkal s tímto kouzelníkem, řekla jsem mu, co se stalo, a vysvětlil mu situaci věcí. Zpočátku jsem byl nerozhodný, skeptický a pochybný, ale jen jsem to vyzkoušel. A za dva dny, kdy jsem se vrátil do Německa, mi přítel (nyní manžel) mě sám zavolal a přišel ke mně, že se omlouvám, že všechno bylo urovnané se svou matkou a rodinou a dostal nový pracovní pohovor, abychom se mohli oženit. Nevěřil jsem tomu, protože doktor Isikolo se jen zeptal na mé jméno a jméno mého přítele a všechno, co jsem chtěl, aby to udělal. No, teď jsme šťastně ženatí a očekáváme naše malé dítě a můj manžel také dostal novou práci a náš život se stal mnohem lepší. Jeho email je: isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  35. Nikdy jsem nevěděl, že lidé mají stále sílu a dělají věci takhle. Jsem Klara Tomi z Německa. můj manžel opustil mě a moje dítě před dalším rokem, od té doby můj život byl naplněn bolesti, zármutkem a traumatem, protože to byla moje první láska a my jsme spolu po léta a nemohli si představit můj život bez něj . Viděl jsem několik svědectví o skvělém kouzeláři DR Isikolo a o tom, jak pomáhá lidem po celém světě, že v několika dnech může vrátit milence, nejdřív jsem se to zasmál a řekl mi, že mě to nezajímá, ale kvůli lásce, kterou mám můj muž jsem se poradil s velikým kouzelníkem a po dvou dnech mě moje největší překvapení můj manžel poprvé zavolal po třech letech, že mi chybí a že je to tak líto, že jsem prošel všemi věcmi, chce mě zpátky, budeme spolu trávit svůj život a slibujeme, že nikdy neopustím mě a mé dítě znovu. Pořád nemůžu uvěřit svým oči, protože je to velmi neuvěřitelné, je to příliš dobré, než aby to byla pravda. Jediné, co mohu říci, je, že vám děkuji DR Isikolo za to, že jsem přivedl svého manžela ke mně, mému dítěti a komukoli, kdo by potřeboval pomoc tohoto skvělého kouzelníka, dovolte mi, abych mu upustil svou poštu zde isikolosolutionhome@gmail.com. nebo Co ho napiš na +2348133261196. kontaktujte jej a vyřešte své emocionální nebo manželské problémy.

    OdpovědětVymazat
  36. Nepředstavitelné a neuvěřitelné. Tohle je Martina Petar, mám dobrou zprávu, kterou se podělím s celým světem. Potřebujete svého bývalého manžela nebo milence naléhavě? Chci vám říci, že se nemusíte bát, protože mám dobrou zprávu pro ty, kteří se s touto situací potýkají nebo podobní, protože vždy existuje naděje a řešení všech problémů. K dispozici je skvělé kouzelnické kolo nazvané DR Isikolo, které dokáže opravdu řešit všechny vaše problémy. Získat svého milence zpět je to, co si nedokážu představit, ale když jsem ztratil Mike, potřeboval jsem pomoc a někde se obrátit špatně, ale můj bratranec mi vyprávěl o tomto kouzelníku, který jí také pomohl na internetu. Myslel jsem, že to nebude fungovat, ale jen jsem se snažil dát tomuto muži šanci a objednal jsem LOVE SPELL. O dva dny později zazvonil telefon. Mike byl znovu jeho staré já a chtěl se vrátit ke mně! Ne jen se vraťte, je to opravdu zázračné a kouzelník ho otevřel, aby věděl, kolik mě miluje a potřebuje. Toto kouzelné odlévání není vymývání mozků, ale on otevřel oči, aby věděl, kolik lásky musíme společně sdílet. Doporučuji každému, kdo je v mé staré situaci, aby ho vyzkoušel, protože vám pomůže a udělá věci tak, jak by měly být. Máte-li nějaký problém nebo podobný problém, kontaktujte ho prosím na jeho emailu: isikolosolutionhome@gmail.com. nebo Whatsapp ho na +2348133261196 Děkuji vám DR Isikolo ve skutečnosti jste zázračná a mohou vaše bohové někdy odměnit za vaše dobré skutky

    OdpovědětVymazat
  37. Jmenuji se Marija Dino. Jedná se o velmi radostný den mého života kvůli pomoci, kterou mi doktor Isikolo poskytl tím, že mi pomohl získat svého bývalého manžela zpět svým kouzlem a láskou. byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel opravdu podváděl a hledal rozvod, ale když jsem narazil na Dr. Isikolo email na internetu o tom, jak pomáhá tolika lidem, aby jim dostali zpět a pomohli upevňovat vztahy. a přimět lidi, aby byli šťastní ve svém vztahu. vysvětlil jsem mu svou situaci a pak jsem hledal jeho pomoc, ale k mé největší překvapení mi řekl, že mi pomůže s mým případem a tady teď slaví, protože se můj manžel zcela změnil za dobro. Vždycky chtěl být u mne a nemůžu dělat nic bez mého daru. opravdu se těším svému sňatku, což je velká oslava. budu pokračovat v svědectví na internetu, protože doktor Isikolo je skutečně skutečné kouzelník. POTŘEBUJETE POMOCI KONTAKTUJTE DOPORUČUJÍCÍHO DOCTORU TEĎ PŘIDAT EMAIL: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp jej na +2348133261196. On je jediná odpověď na váš problém a ve vaší rodině se budete cítit šťastní. jeho prostřednictvím webu sedí: http: drisikolosolutionhome.webnode.com

    OdpovědětVymazat
  38. Jak jsem dostal mého bývalého manžela zpět.

    Budu věčně zadlužen velkému doktorovi Ocoloseovi za to, že jsem opravil své rozbité manželství poté, co mě manžel opustil mě za svou milenku po dobu 6 měsíců. Nikdy jsem nevěřil kouzlům, dokud mě můj kamarád nepředstavil. Zpočátku jsem o něm byl skeptický, protože jsem slyšel hodně o falešných kouzelných kolečkách, ale za mnou pochyboval, protože jsem zoufale chtěl vrátit mého manžela zpět a já jsem udělal podle toho, co mi nařídil. Teď se můj manžel vrátí do jednoho týdne od kontaktu s ním. Žiju šťastně s manželem po 6 měsících rozvodu a nebudou si odpočívat, dokud nebude znám po celém světě. On také se specializuje na kouzla peníze, loterie kouzla, kouzla nemoc E.T.C. Spojte se s doktorem Ocolose nyní na jeho emailu: ocolosehelp@gmail.com
    Nebo WhatsApp +2348101599658

    OdpovědětVymazat
  39. Hi Views,
    Jedná se o speciální doporučení velkého kouzelného času svého času, které musím přiznat kvůli jeho tvorbě po celém světě. On je tak dobrý a dychtivý ke své práci, že když říká, že je hotový, stačí jen vzít jeho slovo okamžitě. Dělá vše, co chcete, podle toho, jak chcete, aby se to udělalo, a dokáže to dokonale dobře do vašeho úžasu.
    Obnovil spoustu zlomených domů, dává jim klid po celý život, může přinést vaši bývalou zpět tak daleko, jak to budete chtít, udělal to pro mě a stále to dělá a dělal to pro mnoho lidí na světě.
    Pokud máte nějaký problém týkající se vašeho manželského vztahu, můžete ho rychle kontaktovat níže uvedenými podrobnostmi
    Email: chubygreat@gmail.com nebo whatsapp / call
    Číslo: 2348165965904
    Můžete ho kontaktovat kvůli nouzové situaci ... ... Jmenuje se Chuby D Great

    OdpovědětVymazat
  40. Ráda bych si přečetla něco o tom, jak řešit bez fackování dětské záchvaty, ale když kliknu na odkaz, tak se dozvím, že stránka neexistuje. Dá se s tím něco udělat? Třeba poslat e-book na mail ithaka(at)seznam.cz? Jestli jo, tak budu moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  41. DŮLEŽITÉ DŮLEŽITÉ DR Slunečné PRO ŘEŠENÍ MŮJ PROBLÉMŮ JEHO EMAIL JE (drsunnydsolution1@gmail.com
    moje jméno je slečna Fatima, byla jsem manželkou s mým manželem po dobu 5 let, že jsme spolu žili šťastně spolu, a to až do doby, než cestoval do Austrálie na služební cestu, kde se setkal s touto dívkou a od té doby nenávidí mě a děti a miluju jen ona. tak když se můj manžel vrátil z výletu, řekl, že mě nechce vidět znovu a mými dětmi, takže nás vyhnal z domu a teď se chystá do Austrálie, aby viděl tu druhou ženu. takže já a moje děti jsem teď byla tak frustrovaná a já jsem jenom zůstala s maminkou a neudržovala jsem se dobře, protože moje matka se po smrti mého otce oženila s jiným mužem, takže se oženil, a mé děti byly tak zmatené a já jsem hledal způsob, jak dostat svého manžela zpět domů, protože jsem ho miloval a miloval tolik, takže jeden den, když jsem procházel na mém počítači, viděl svědectví o tomto kouzelníku DR Sunny, svědectví sdílela jsem na internetu dáma a to mě působivě zapůsobilo, taky si myslím, že to zkusím. Zpočátku jsem byl strach, ale když jsem si myslel, co já a moje děti procházejí, tak jsem ho kontaktoval a on mi řekl, aby zůstal klidný jen 24 hodin, že můj manžel se vrátí ke mně a na mé nejlepší překvapení jsem dostal volání od druhého dne mého manžela požádat o děti a zavolal jsem DR Sunny a řekl, že se vaše problémy řeší moje dítě. tak tohle bylo to, jak mám svou rodinu zpět po dlouhém stresu brzdit špatnou paní tak se všemi těmi pomoci od DR Sunny, chci, abyste se všichni na tomto fóru připojili ke mně, abych řekl obrovské díky DR Sunny a já také poradenství pro každého, kdo by měl v takových nebo podobných problémech nebo jakýkoli druh problémů by měl také kontaktovat jeho e-mail) (drsunnydsolution1@gmail.com) je řešením všech vašich problémů a problémů v životě. opět jeho e-mailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com)

    JE SPECIALIZOVANÝ V NÁSLEDUJÍCÍ SPELL.

    (1) Pokud chcete, aby vaše ex zpět.

    (2) pokud máte vždy špatné sny.

    (3) Chcete-li být ve vaší kanceláři povýšeni.

    (4) Pokud chcete, aby ženy / muži běhali po vás.

    (5) Pokud chcete dítě.

    (6) Pokud chcete být bohatí.

    (7) Pokud chcete, aby váš manžel / manželka byl vaším navždy.

    (8) Pokud potřebujete finanční pomoc.

    (9) Jak jste byli scammed a chcete získat zpět ztracené peníze.

    (10), pokud chcete zastavit rozvod.

    (11), pokud chcete rozvodit svého manžela.

    (12), pokud chcete, aby vaše přání byla udělena.

    (13) Těhotenské kouzlo otevírat dítě

    (14) Zaručte, že vyhrajete znepokojující soudní případy a rozvod bez ohledu na to, jakou fázi

    (15) Zastavte manželství nebo vztah, aby se nerozlouskali.

    (16) jestliže máte nějakou nemoc, jako je (H I V), (rakovina) nebo jakákoli nemoc.

    (17), pokud potřebujete modlitby za osvobození pro vaše dítě nebo pro sebe.

    (18), které chcete vyléčit Léčba diabetu, Léčba herpesu, Léčba HIV a AIDS, Léčba rakoviny prsu a Léčba rakoviny,

    znovu se ujistěte, že ho kontaktujete, pokud máte nějaký problém, který vám pomůže. jeho e-mailová adresa je (drsunnydsolution1@gmail.com) okamžitě ho kontaktovat .... zavolejte nebo co jej napište na číslo +2349030731985

    OdpovědětVymazat
  42. Po sedmi letech ve vztahu k Wilsonovi se se mnou rozloučil, udělal jsem vše, co mu bylo možné, abych ho vrátil, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho zpátky tak moc kvůli lásce, kterou pro něj mám, prosila jsem ho se vším , Dělal jsem sliby, ale odmítl. Vysvětlil jsem mému problému někoho online a navrhla, že bych měl kontaktovat kouzelník, který by mi mohl pomoct, abych odnesl kouzlo, abych ho vzal zpátky, ale já jsem ten typ, který nevěří v kouzlo, neměl jsem jinou možnost než to zkusit, Měl jsem na mysli kouzelník, který se jmenoval Dr. Zuma zuk a já mu poslal e-mail a on mi řekl, že není problém, že všechno bude v pořádku před třemi dny, že se můj býval před třemi dny vrátil ke mně, Druhý den to bylo kolem 16:00. Můj ex mi volal, byl jsem tak překvapen, odpověděl jsem na volání a všechno, co řekl, bylo, že byl tak líto, že se všechno stalo, že se chtěl, abych se k němu vrátil, že mě tak moc miluje. Byl jsem tak šťastný a šel k němu, tak jsme začali znovu žít šťastně. Od té doby jsem sliboval, že někdo, koho vím, že má vztah problém, bych pomáhal takové osobě tím, že se na něj nebo ona k jedinému skutečnému a mocnému kouzelníkovi, který mi pomohl s mým vlastním problémem a kdo je jiný než všechny falešné ty venku. Někdo může potřebovat pomoc kouzelníka, jeho e-mail: spiritualherbalisthealing@gmail.com nebo mu zavolat +2348164728160, můžete mu poslat e-mail, pokud potřebujete jeho pomoc ve vašem vztahu nebo cokoli jiného. KONTAKTUJTE NYNÍ PRO ŘEŠENÍ K VÁŠEM PROBLÉMŮM

    OdpovědětVymazat
  43. Dobrý den, přátelé, jsem Adrea Maria ze Štokholmu. Jsem zde na tomto blogu, nemám opravdu moc vědět, jak to funguje, ale jsem si přečetl dobré příspěvky z tady, tak hezké a zajímavé blogové příspěvky ... Na blogovém fóru jsem četl svědectví o tom, jak obnovit ztracený vztah k tomu, aby manželství fungovalo, také chci přidat trochu z mých vlastních životních zkušeností to bude užitečné pro tolik lidí, kteří si četli toto, kteří možná hledají řešení, aby přinesli zpět ex lásku parter a obnovili zpět ztracený vztah, jako vrátit se s bývalým obchodním partnerem, také zachránit rozbité manželství a jak zastavit rozvod.
    Přečtěte si můj pravý život manželství svědectví, jak jsem dostal moje ex láska návrat domů do 32 hodin,
    Oženil jsem se s Andersonem před 6 lety, nemohl jsem porodit dítě, otěhotněla jsem několikrát a po tolika letech manželství jsem se přestěhovala. Jednalo se o velký problém mezi mnou a mým manželem Andersonem, věří, že veškerá naděje je pryč a chyba byla moje, že ne otěhotněla, rozdělil se se mnou kvůli tomu samému problému, že jsem nemohl otěhotnět, vysvětlil jsem mu a udělal vše pro to, aby ho pochopil, že ho přivede zpátky domů, navštívil jsem lékaře pro osobní poradenství, chci svého manžela zpět do mého života ho tak moc miluju. Modlil jsem se, aby se se všem vrátil, dělal jsem mu sliby a členové rodiny s ním mluvili, že problém není mým, že nemám dítě, ale odmítl. Vysvětlil jsem svému manželskému problému svého nejlepšího kamaráda, kolegu z pracovního úřadu, a navrhla, že bych se raději obrátil na spirituální láskyplné kouzlo, abych vrátil mého manžela domů a žehnal mi s plodem lůna. Už jsem četl tolik online o tom samém spellcasterovi, že moji přátelé mi doporučili, abych kontaktoval Dr. Oduduwa, velkého bylinky z tropické oblasti Sahary afrikana, který mi může pomoci vypustit lásky, aby mě vrátil domů, ale Jsem ten druh, který nikdy nechtěl věřit v duchovní sílu nebo kouzla, neměl jsem jinou možnost, že jsem to zkusil, posílám zprávu na soukromou kontaktní adresu Oduduwa na pravopisný kanál. Oduduwa mi řekl, že mi může pomoct, ujišťuje mě, že se mnou není žádný problém, že všechno bude v pohodě během 7 dnů od hláskování a okouzlujících modliteb, věřím a trpělivě čekám na sedmý den, který přijde, protože nemůžu čekat, moje srdce touží splnit. Oduduwa duchovního pravopisce hodil hláskování do vzduchu a udělal v mé noci v chrámu všechny ostatní kouzla hláskování.
    Překvapivě byl druhý den kolem 16.00 hodin. Dostal jsem telefonát z neznámého čísla, a tak Anderson můj manžel, který mě volá po telefonu, byl jsem tak šťastně ohromen, odpověděl jsem na telefonát, hle, to byl hlas mého manžela, měli jsme dlouhý rozhovor a omluvili se mi. vrátí se domů do 7 dnů, jak to řekl Oduduwa. Dva měsíce poté, co jsem se cítila jaksi horečnatě, navštívila jsem rodinného lékaře, abych se podívala na vyšetření. Hle, tři týdny jsem těhotná poté, co se můj manžel vrátil domů.
    Dneska jsem šťastná, druhý den minulého měsíce jsem porodila chlapečka, po tolika letech v manželství bez toho, abych měla dítě, Oduduwa se vydala kouzlem kouzla, aby mne vrátila domů ke mně domů a připravil bylinné kořeny tradiční otrava medicína pro mé těhotenství mít dítě.
    Radost a štěstí srdce je příliš mnoho, už jsem slíbil Oduduwovi, aby se podělil o mé dobré svědecké svědectví o jeho dobré práci poté, co byl výsledek úspěšný, bylo velmi snadné a jednoduché pro mě pracovat a následovat instrukce Dr.oduduwa. Dokonale pracuje pro mě bez jakéhokoli vedlejšího účinku. Mám dobrý úmysl sdílet tuto dobrou zprávu zde, aby někdo s podobnou krizí manželství / vztahu naléhavě kontaktoval prostřednictvím:
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    WhatsApp č .: 2348135842629

    OdpovědětVymazat
  44. Hledáte podnikatelský úvěr, osobní půjčku, úvěr na bydlení atd. NEBO
    Byla vám odmítnuta půjčka od jedné nebo několika bank
    důvodů. Jste na správném místě vaše kreditní řešení! Jsem soukromý věřitel, poskytuji úvěry společnostem a
    Jednotlivci za nízkou a cenově dostupnou úrokovou sazbu. Pokud máte zájem, kontaktujte nás prosím okamžitě s následující e-mailovou adresou EMAIL: Choiceloancompany01@gmail.com.


    PODROBNOSTI APLIKACE
    NÁZVY:
    DATUM NAROZENÍ:
    SEX:
    STAV:
    DOMOVNÍ ADRESA:
    ZEMĚ:
    MĚSTO:
    MOBILE NO:
    ÚROKU ÚVĚROVÉ POTŘEBY:
    DOBA DÁVKY:

    Kontaktujte nás na této e-mailové adrese: choiceloancompany01@gmail.com.

    OdpovědětVymazat

  45. Jsem velmi štastná, že všem slyším, že mé svedectví rekne. jsem Tracy Johnsonová ze sjednoceného státu, jsem zdravotní sestra, tento príbeh mého milostného života. Byla jsem vdaná za 4 roky a v pátém roce svého manželství musela druhá žena vzít svého milence od mého a muj manžel me opustil a deti a trpeli jsme po dobu 2 let, až jsem se setkal s príspevkem, kde tento muž Dr. Kakuta nekomu pomohl a já jsem se rozhodl, že mu pomuže privést mého milence zpátky domu a ver mi, že mi jen posílám svuj obrázek a to muj manžel a po 48 hodinách, jak mi to rekl, videl jsem, že do domu vcházelo auto a vidím, že to byl muj manžel a že prišel ke mne i k detem, a proto jsem rád, že každý z vás podobný setkal se s tímto mužem a nechal svého milence zpátky k sobe. Mužete ho kontaktovat touto e-mailovou adresou gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Máte nejaký problém, který vás obtežuje?
    Chcete vyhrát loterii?
    Máte nejaké onemocnení?
    Jste depresivní?
    Potrebujete lécení?
    Chcete vrátit ex?
    Nebo potrebujete otevírat atd.
    Prináším dobré zprávy; Doktor Ilekhojie, skvelý psychický / kouzelník vám pomuže. V kouzelách je velmi dobrý, takže se doporucuje
    ze vzdáleného a blízkého. Promluv s ním dnes
    být schopen vám pomoci. Užíváte soukromí
    Prísne duverné. Pošlete jej e-mailem na adresu: gethelp05@gmail.com nezemrete svou nemocí, nezapomente ... zasloužíte se být štastní!

    OdpovědětVymazat
  47. Nabízíme soukromé, komerční a osobní půjčky s velmi nízkými ročními úrokovými sazbami až 2% v jednom roce až 50 letech splácení kdekoli na světě. Nabízíme půjčky od 5 000 USD do 100 milionů USD. Naše půjčky jsou dobře pojištěné pro maximální bezpečnost je naší prioritou. Ztrácíte spát v noci, když se obáváte, jak získat legální půjčku? Kousneš nehty rychle? Namísto toho, aby vás zasáhli, kontaktujte Mark Home Loan (úvěrové služby), specialisty, kteří pomáhají zastavit špatné kredity s úvěrovou historií, a najít řešení, které je naší vítězstvím. E-mail: markmoelloanhouse@hotmail.com
    Žadatelé musí vyplnit formulář žádosti o půjčku:
    FORMULÁŘ PŘIHLÁŠKY ÚVĚRŮ
    Vaše jméno a příjmení *
    Tvůj e-mail *
    Tvé telefonní číslo *
    Vaše adresa *
    Tvoje město *
    Stát / provincie *
    země *
    Sex *
    Datum narození *
    Mít účet? * *
    Požádali jste předtím? * *
    Potřebné množství úvěru *
    Délka půjčky *
    Účel úvěru *
    Aplikovali jste v jakékoliv úvěrové společnosti před *
    Pošlete mi naskenovanou kopii vašeho ID: *
    E-mail příjemce: markmoelloanhouse@hotmail.com
    Pan Mark Moel
    markmoelloanhouse@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj všichni, jmenuji se Theresa Walkerová, jsem s manželem dvakrát vdaná a máme dva syny. Starší jeden a mladší je 11 let. Můj manžel mě hodně miloval, ale zapojil se do záležitosti s 32letou ženou, jejíž spolupracovník. Nikdy jsem si to neuvědomoval, ale nějak se mnou postoj vůči mně a dětem, jeho pozdní příchod z úřadu mě přiměl přemýšlet nad tou věcí a 15 dní předtím, než se přiznal, že ano, a oni měli také sex. Přivezl ji do postele, když jsem byl v kanceláři. Dokonce i při mém 20. výročí pochodu se držím pryč od sexu, jak to děláme na výročí, bude to opět naše líbánka, ví, že to ale dělal před výročím dne na mé posteli, to znamená, že mé city byly naprosto bezcenné, Můj duševní stav je plný agónie, je v podstatě dobrý člověk. Miloval jsem ho velice, ale teď jsem se cítil znechucen. Myslím, že nemohu zapomenout a obnovit bolest, někdy ho vyhrožovat. Někdy ho informuje, jestli může opustit svou rodinu, oženil se s ním a chtěla ho přesvědčit, že jsem jako žena, která není pro něj vhodná. Já také mohu mít záležitost. Neměl bych s ním žít. Ve skutečnosti chce zvítězit nad mnou, když je rozvedená, říkala, že žárlí o našem vztahu a ona mě zničí tím, že vezme svého manžela. Musel jsem o tom diskutovat s kamarádem, který mě požádal, abych našel dobré kouzelnické kolečko, nejdřív jsem nikdy nevěřil v tomto hláskování Cast, ale musím to vyzkoušet až do doby, kdy jsem narazil na PROPHET Dr. JOSEPH UGO email na internetu o tom, jak pomohl tolika lidem, aby dostali své ex zpět a pomohli opravit vztah a dělat lidi šťastný ve svém vztahu, vysvětlil jsem mu svou situaci a on mi pomohl ven během 7 dní, jsem dnes rád, že mi pomohl a já hrdě říci, že můj manžel je nyní se mnou znovu a on je nyní zamilovaný se mnou jako nikdy předtím. Potřebujete nějakou pomoc ve vašem vztahu, jako je získání vašeho manžela, manželky, přítele, přítelkyně, vítězství v loteriích, bylinné léčení nemocí nebo propagace práce. Diváci, kteří si přečte můj příspěvek, který potřebuje jakoukoli pomoc týkající se životních problémů, by se měl kontaktovat.

    KONTAKT - E-mail: doctorjosephugo@gmail.com
    WhatsApp: +34631686040

    OdpovědětVymazat
  49. Nemůžu tomu uvěřit ... Můj Ex manžel je zpátky na mě!
    Jmenuji se Marie Lucas. To je příběh doktora Isikola, který mi za tři dny kontaktoval bývalého manžela. Řekl mi, že to udělá, ale nevěřil jsem mu, ale rozhodl se ho zkusit a na své největší překvapení se můj bývalý manžel vrátil domů a začal si hrát s dětmi a políbil na tvář, klekl na kolenou a prosil mě, abych odešel bez rozloučení. Slyšel jsem, že má ženu, kterou viděl předtím, než mě opustil, a já jsem byl zničen, což mě přimělo hledat pomoc v kouzelném kolečku, jako je doktor Isikolo. Také jsem se s tímto svědkem setkal s svědectvím o něm a kontaktoval jsem jeho e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com a když jsem mu vysvětlil věci, řekl mi, abych se nemusel bát. Dneska jsem velmi šťastný, že můj manžel, který mě opustil více než 4 měsíce, se vrátil domů. Zeptal jsem se ho, co se týče druhé ženy, a řekl, že to byla jeho minulost a nic ho nikdy neopustí. Děkuji Dr. Isikolo. Obraťte se na něj, aby vám pomohl na isikolosolutionhome@gmail.com. Můžete mu také pomoci na telefonu +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  50. Vykřikla jsem a vzlykala den a noc, dokud to nebylo tak špatné, že jsem to už nemohla nést. a já jsem se dostal k lidem, kteří mi pomohou, zasáhl jsem na skutečnou věc, a to je doktor Ilekhojie. skoro jsem se přestal snažit dostat mého bývalého manžela zpátky a mít spokojenou rodinu znovu .. zkusil jsem celou věc, kterou jsem věděl a s kouzly, požehnáním a mimořádnými kouzelnými schopnostmi a ihned po dvou dnech se můj bývalý manžel vrátil ke mně a on byl kajícný za všechno, co udělal. A teď je můj život vyrovnaný a znovu jsem šťastný. Poskytl skvělou službu a nemyslím si, že by lidé věděli o chrámu Dr. Ilekhojie a jeho magických mocnostech. Jsi diamant v hrubosti. Děkuji vám, Dr. Ilekhojie Jste talentová a vy se vydáváte tak volně, jako jste mi to udělali. Děkuji za to, že jste pro mě tkali kouzelná kouzla. Můj manžel je zpět ke mně tak, jak to bylo, když jsme se poprvé setkali ... z hlubin duše! Jsem nesmírně šťastná. Děkuji a Bůh vám žehná tolik pane. teď můj muž je zpět ke mně jen za 48 hodin, jak jste to řekl .. omg .. jsem plně odměněn. Děkuji moc, hodně ocenění .. Zde je Doc Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    OdpovědětVymazat

  51. Vykřikla jsem a vzlykala den a noc, dokud to nebylo tak špatné, že jsem to už nemohla nést. a já jsem se dostal k lidem, kteří mi pomohou, zasáhl jsem na skutečnou věc, a to je doktor Ilekhojie. skoro jsem se přestal snažit dostat mého bývalého manžela zpátky a mít spokojenou rodinu znovu .. zkusil jsem celou věc, kterou jsem věděl a s kouzly, požehnáním a mimořádnými kouzelnými schopnostmi a ihned po dvou dnech se můj bývalý manžel vrátil ke mně a on byl kajícný za všechno, co udělal. A teď je můj život vyrovnaný a znovu jsem šťastný. Poskytl skvělou službu a nemyslím si, že by lidé věděli o chrámu Dr. Ilekhojie a jeho magických mocnostech. Jsi diamant v hrubosti. Děkuji vám, Dr. Ilekhojie Jste talentová a vy se vydáváte tak volně, jako jste mi to udělali. Děkuji za to, že jste pro mě tkali kouzelná kouzla. Můj manžel je zpět ke mně tak, jak to bylo, když jsme se poprvé setkali ... z hlubin duše! Jsem nesmírně šťastná. Děkuji a Bůh vám žehná tolik pane. teď můj muž je zpět ke mně jen za 48 hodin, jak jste to řekl .. omg .. jsem plně odměněn. Děkuji moc, hodně ocenění .. Zde je Doc Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  52. Jsem paní Alida Ditmerová, chci se podělit o svědectví svého života každému. Byl jsem ženatý s manželem Georgem, miluji ho tak moc, že ​​jsme se vdali za posledních 8 let se dvěma dětmi. když šel na dovolenou do Francie, myslel si dáma jménem Mary, řekl mi, že už o manželství nemá zájem. Byl jsem tak zmatený a hledal pomoc, nevím, co mám dělat, dokud jsem nepotkal svého přítele slečnu pashu a neřekl jí o mém problému. Řekla mi, abych se o to nestarala, že měla podobný problém a představila mi muže jménem Dr. Isikolo láska kouzlo, které vrhlo kouzlo na jeho ex a přivedlo ho zpět po 2 dnech. Slečna pasha mě požádá, abych se obrátil na Dr. Obrátil jsem se na něj, aby mi pomohl vrátit manžela a žádal mě, abych se o to nestaral, že bohové jeho čtyř-otců budou bojovat za mě. Řekl mi o dva dny, že mě znovu spojí s mým manželem. Po dvou dnech mi manžel zavolal a řekl mi, že se se mnou vrací a hledal věci, byl jsem překvapen, když jsem ho viděl a začal křičet o odpuštění. Právě teď jsem nejšťastnější žena na světě za to, co pro mě a mého manžela udělal tento kouzelník, můžete kontaktovat Dr. Isikolo email; isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  53. Když jsem zjistil, Dr. Paul jsem byl v zoufalé potřebě přivést svého bývalého milence zpět. Nechal mě pro jinou ženu. Stalo se to tak rychle a vůbec jsem neměl žádnou situaci. Prostě mě po 3 letech bez vysvětlení vyhodil. Kontaktuji Dr.Paula přes jeho webové stránky a on mi řekl, co musím udělat, než mi může pomoci, a já jsem udělal to, co mi řekl, poté, co jsem poskytl to, co chtěl, vrhl milostné kouzlo, které nám pomohlo dostat se zpět . Krátce po tom, co udělal své kouzlo, začal můj přítel znovu psát SMS a cítil se hrozně, co mi právě dal. Řekl, že jsem v jeho životě nejdůležitější osobou, a to teď ví. Stěhovali jsme se spolu a byl pro mě otevřenější než dříve a pak se mnou začal trávit více času než dříve. Od té doby, co mi Paul Paul pomohl, je můj partner velmi stabilní, věrný a blíže ke mně než dříve. Velmi doporučuji Dr. Paula každému, kdo potřebuje pomoc. Email: astoriashrine @ gmail com, zavolejte mu nebo ho přidejte na adresu Whatsapp přes: +2349051441669

    OdpovědětVymazat
  54. Chci využít této příležitosti a říct všem, že jsem tomuto muži Dr. Isikolovi Spell Casterovi vděčný za to, že mi pomohl vrátit se k mému manželovi poté, co mě opustil šest měsíců s bolestmi a slzami v mém srdci. Před rozchodem, obvykle urážet a vidět nic dobrého ve mně a nic, co dělám, jsem se cítil, jako bych byl prokletý. Moji přátelé mi doporučili, abych pustil, ale nemohl jsem kvůli lásce, kterou mám k němu, která byla tak silná a mohla dokonce pohybovat deseti horami rychlostí světla. Musel jsem tedy hledat pomoc a viděl jsem tolik dobrých svědectví o tomto muži Dr. Isikolo a rozhodl jsem se ho kontaktovat a vysvětlit mu jeho problém a on mě ujistil o dobrém výsledku. Po dvou dnech mého kontaktu s doktorem Isikolo se můj manžel vrátil s omluvami a láskou, které mi nikdy neukázal. teď mě už urazil, spíše mi říká, jak krásné a nádherně každé ráno. Dnes jsem také sdílení mých svědectví a zkušeností o Dr Isikolo, který je tak úžasný a já nikdy nepřestanu publikovat jeho jméno tak, že kdo někdy, že prochází rozchod a problém v jejich vztahu by měl také kontaktovat ho, aby mohl také pomoci. Ještě jednou jsem dr. Isikolo nesmírně vděčný vám isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  55. Jste ve špatné potřebě lásky kouzla, aby se vrátil své ex milence nebo smířit své manželství? Email Dr. Isikolo pro rychlé 48 hodinové řešení. Měl jsem problém s manželem před rokem a šesti měsíci, což nás oddělovalo. Když se se mnou rozešel, byla jsem zmatená a nevěděla jsem, co mám dělat, abych ho dostala zpátky, cítila jsem se tak prázdná uvnitř. Dokud jsem nenarazil na Dr. Isikola na internetu o tom, jak pomohl tolika lidem vyřešit různé problémy. E-mailem jsem mu a já jsem mu řekl můj problém a udělal jsem, co mě požádal, abych mu pomohl, abych stručně učinil krátký příběh, než jsem to věděl, za méně než 48 HODIN, můj manžel mi zavolal a vrátil se ke mně a řekl mi, že lituje toho, co se mezi námi děje. Konečně píšu toto svědectví, abych vám poděkovala a hluboká vděčnost vám děkovala doktoru Isikolovi za to, že dodržujete svá slova a sliby, že jste ho za pouhých 48 hodin přivedli zpět k vám, a za to, že používáte své nadané a velké síly. přiveďte ho zpátky. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete ho také Whatsapp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  56. Jsi debilní piča.

    OdpovědětVymazat
  57. Vydávám svědectví o Dr. Isikolo. V loterii jsem vyhrál 100 000 eur, vzal jsem radu od někoho, kdo hovořil o této skvělé kouzelnické kouzelnici jménem DR ISIKOLO, kterou osoba podala svědectví na blogu, jak mu DR ISIKOLO pomohl vyhrát loterii tím, že mu poslal výherní číslo i byl zvědavý a myslel jsem, že to bylo všechno vtip, dokud jsem se obrátil na toto kouzlo kouzlo, abych sám věděl, jak tato práce způsobila, že jsem strávil hodně nákupu vstupenek a nikdy nevyhrál. Obrátil jsem se na něj a on mi řekl, co je třeba udělat, a udělal jsem to a on mi řekl, abych počkal na tři dny a opravdu mi dal vítězná čísla, abych mohl hrát v loterii, kterou jsem udělal. první mezi vítězi. Řekl mi (můj syn vše, co potřebuju, abys pro mě udělal, je ujistit se, že se o toto svědectví podělíš s ostatními, aby mohli také vyhrát v loterii, protože nemám moc času kouzlit na internetu), to je důvod, proč jsem sdílení tohoto svědectví s vámi, že pokud chcete vyhrát v loterii je to způsob, jak on-line tipy vám mohou pomoci, obraťte se na jeho isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196 je jediná odpověď, že váš problém vyhrát loterie

    OdpovědětVymazat
  58. Děkuji chubygreat za obnovení mého manželství. Byli jsme odděleni za poslední 3 roky. Začal jsem vyhledávat na internetu pro lidi, kteří Bůh obnovil jejich manželství a já jsem našel chubygreat velký kouzelník, jak on pomohl tolik vztahů, kontaktoval jsem ho pro pomoc, najednou po casting kouzlo, můj manžel se vrátil domů jen 2 dny po casting kouzla a požádat o odpuštění a nyní žijeme společně šťastně znovu děkuji chuby skvělé pro vaši pomoc. e-mail chuby skvělý pro pomoc EMAIL přes: chubygreat@gmail.com nebo co je aplikace +2348165965904
    Díky od tvého milovaného

    OdpovědětVymazat
  59. Když jsem našel Dr. Isikola, byl jsem v zoufalé potřebě přivést svého bývalého milence zpět. Nechal mě pro jinou ženu. Stalo se to tak rychle a vůbec jsem neměl žádnou situaci. Prostě mě po 3 letech bez vysvětlení vyhodil. I kontaktovat Dr.Isikolo přes jeho webové stránky a on mi řekl, co musím udělat, než mi může pomoci, a já jsem udělal to, co mi řekl, až poté, co jsem poskytl to, co chtěl, vrhl milostné kouzlo, aby nám pomohl dostat se zpět . Krátce po tom, co udělal své kouzlo, začal můj přítel znovu psát SMS a cítil se hrozně, co mi právě dal. Řekl, že jsem v jeho životě nejdůležitější osobou, a to teď ví. Stěhovali jsme se spolu a byl pro mě otevřenější než dříve a pak se mnou začal trávit více času než dříve. Od chvíle, kdy mi doktor Isikolo pomohl, je můj partner velmi stabilní, věrný a blíže ke mně než dříve. Vřele doporučuji DR ISIKOLO každému, kdo potřebuje pomoc. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  60. Jsem tak rád, že jsem se o své fantastické svědectví podělil. Můj život se zcela změnil za 48 hodin. Vidím se v zrcadle a usmívám se. Mám důvěru v sebe a své schopnosti poprvé ve věku. S pomocí doktora Isikola mám svého přítele zpátky v životě. Řekl omlouvám se za 24 hodin po vytvoření kouzla. Řekl, že si uvědomil, že se nikdy nechce rozbít, že nedokáže zvládnout emocionální zavazadlo, které jsem nosil po celou dobu. Řekl, že si myslí, že je to negativní vliv na můj život a myslel, že je nejlepší odejít. Řekl, že je těžké, že jsem pořád mluvil o minulosti. Oba jsme si navzájem odpustili. Mám v kapse peníze, které jsou mé vlastní. (Moje kontrola šeku prošla, když mi bylo řečeno, že je to několik měsíců. Jsem živým důkazem toho, co doktor Isikolo dokáže. Děkuji vám moc děkuji doktoru Isikolovi za úžasnou věc, kterou jste v mém vztahu udělal. Pomohli jsme si být schopni vidět a mluvit pravdu k sobě navzájem.Myslel jsem, že kouzlo by pomohlo pár, než jsem velmi rád, že jsem vás kontaktoval a inicioval všechno, aby se to stalo. isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  61. KONTAKTUJTE TENTO GREAT SPELL CASTER PRO JAKÝKOLIV POMOC isikolosolutionhome@gmail.com

    Jsem velmi vděčný, že s vámi sdílím toto skvělé svědectví o tom, jak jsem vyhrál loterii s pomocí Dr. Isikola, Nejlepší věc, která se kdy v mém životě stala, je, jak v loterii vyhraju. Jsem žena, která věří, že jednoho dne vyhraju loterii. Nakonec se mi sny přihodily, když jsem emailoval doktora gbojie. a řekněte mu, že potřebuji čísla loterie. Přišel jsem na dlouhou cestu utrácet peníze na letenku, jen aby se ujistil jsem vyhrát. Ale já nikdy nevím, že vítězství bylo tak snadné, až do dne, kdy jsem myslel kouzlo kolečko on-line, který tolik lidí mluvil o tom, že je velmi velký v casting loterie kouzlo, tak jsem se rozhodl dát to try.I kontaktoval tohoto muže a on udělal kouzlo a on mi dal výherní loterijní čísla. Ale věřte mi, když se tahy dostaly mezi vítěze. Vyhrál jsem součet 730 000 eur. DR ISIKOLO opravdu jste nejlepší, s těmito lidmi můžete miliony peněz prostřednictvím loterie. Jsem tak ráda, že jsem se s tímto mužem setkala, navždy vám budu vděčná. Email mu isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  62. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  63. Chci dát neomezené díky tomuto velkému muži jménem Dr Isikolo. Jsem dnes šťastná, protože můj manžel je nyní plný lásky, můj manžel mě opustil pro jinou ženu, jen proto, že jsme měli trochu nedorozumění. opustil mě a slíbil, že se ke mně už nikdy nevrátí. Celý den pláču a hledám řešení, které by mi pomohlo vrátit ho zpět. Pak jsem viděl podíl svědka na internetu Lucka. e-mailem mu a řeknu mu své problémy s mým bývalým manželem a slibuje, že ho vrátí domů do 2 dnů. opravdu je úžasný, že mi pomohl vrátit svého manžela do dvou dnů, což slibuje a můj manžel se ke mně vrátí a slíbí, že mě bude milovat navždy a prosit mě o bolest, kterou mi způsobil. Budu navždy vděčný vám Dr a já se nezastaví zveřejnit své jméno na internetu pro lidi, aby zjistili, jak jste pravdiví. A chci všem na tomto místě říct, že budu vždy vděčný tomuto muži Dr Isikolo za všechno, co pro mě udělal, můj manžel je zpátky s láskou, starostlivostí, pravdivostí a slibuje, že mě bude navždy milovat. Udělal jsem slib, že každé tělo, které znám, nikdy nebude mít problém se vztahem, emailem isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj všichni, jsem rád, že jsem mohl rozšířit své svědectví o silném kouzelníkovi, který se jmenuje Dr Isikolo. Jsem Tereza Ondra a žiji v Londýně, můj manžel a já jsme měli trochu boj, protože se mě chtěl rozvést, tak jsem se bál ho ztratit, protože ho miluju tak moc, že jsem hledal pomoc online a viděl jsem spoustu svědectví lidí o tom, jak jim Dr. Isikolo pomáhal a vycházel s pozitivními výsledky, jako jsou rozvody, rakovina, loterie, plodnost a další. Tak jsem mu e-mailem a řekl mu můj problém a on mi řekl, co mám dělat a udělal jsem to tak, jak mu nařídil, o 48 hodin později mi řekl, že je hotový s kouzlem a můj manžel se už se mnou nerozvede a když se můj manžel vrátil z práce mi řekl, že se už se mnou nerozvede, řekl, že nevěděl, co mu přišlo, že je mu líto, že jsem byl tak šťastný, a děkuji doktorovi Isikolo za jeho pomoc Pokud potřebujete doktora Isikolo, napište mu na adresu isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  65. Pozdravy široké veřejnosti, chci dát svědectví o tom, jak jsem byl vyléčen z HIV / AIDS onemocnění lékař ILEKHOJIE jsem procházel internet hledání lék nebo nejnovější léčbu na HIV a viděl jsem mnoho komentářů lidí mluví o tom, jak Lékař ILEKHOJIE vyléčil jejich HIV / AIDS. Byl jsem strach, protože jsem nikdy nevěřil v Internet, ale byl jsem přesvědčen, aby mu zkusit, protože jsem bez naděje na vyléčení z HIV / AIDS, tak jsem se rozhodl kontaktovat ho s jeho e-mailem, který byl uveden na komentář (gethelp05 @ gmail .com) když jsem ho kontaktoval, dal mi naději a poslal mi bylinnou medicínu, kterou jsem si vzal a vážně to pro mě pracovalo, jsem volný člověk teď bez problémů, můj výsledek HIV vyšel negativní. Modlím se za tebe Dr. ILEKHOJIE Bůh ti dá věčný život, nezemřeš před tvým časem, abys byl upřímný a vděčný muž. Jsem dnes tak šťastný, můžete ho také kontaktovat, pokud máte nějaký problém Email: (gethelp05@gmail.com) tel nebo přes aplikaci: +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  66. Chtěl bych se podělit o svá svědectví s veřejností o tom, co tento muž nazval Ilekhojie, Pro to, co právě pro mě udělal, tento muž právě přivedl ke mně svůj ztracený Ex Manžel se svým velkým kouzlem, byl jsem ženatý s manželem a byli jsme spolu dlouho a milovali jsme se, ale když jsem mu nemohl dát dítě, nechal mě na 1 rok a řekl mi, že už nemůže pokračovat a pak jsem hledal způsoby, jak ho dostat zpátky do můj přítel mi řekl o tomto muži a dal mi svůj kontaktní e-mail (gethelp05@gmail.com) NEBO (gethelp05@gmail.com), pak tomu nebudete věřit, když jsem kontaktoval tohoto muže na mé problémy, které připravil na toto kouzlo. přiveďte mého ztraceného manžela ke mně, můžete ho také kontaktovat emailem: gethelp05@gmail.com Zavolat / Whatsapp +2348147400259 a dostat svého milence zpět trvale 100%

    OdpovědětVymazat
  67. Chci využít této příležitosti, abych poděkoval a svědčil o této skvělé kouzelné kouzlo chubygreat@gmail.com s pomocí své magie černé moci, kterou byl schopen změnit mnoho životů.
    Byl jsem ženatý za posledních deset (10) let se svým manželem bez dítěte, nikdy jsem nebyl potrat, myslel jsem si, že něco není v pořádku, a pak jsem se svým manželem navštívil několik nemocnic a místo ve jménu hledání pomoc, protože nám bylo řečeno, že žádnému z nás nebylo nic špatného.
    A pak jsem jednoho dne hledal na Google a viděl jsem svědectví o tomhle velkém kouzelnickém kolegu chubygreat@gmail.com o tom, jak pomohl někomu dostat svou ženu zpátky, když byli odděleni pomocí chubygreat, pak jsem ho kontaktoval a on Řekl mi věci, které jsem potřeboval udělat, dal některá pravidla, instrukce a některá ustanovení, která mám dělat nebo nabízet. Poté, co jsem udělal všechno, jak mi nařídil, mi pak řekl, abych si dal tři týdny, že se mi stane něco zvláštního, a třetí týden jsem se stal pozitivním, byl jsem těhotný. Díky chubygreat@mail.com za jeho velké síly, protože změnil můj život.
    Teď jsem matka tří dětí dvou dívek a chlapce a slibuji, že vám řeknu celému světu vašich velkých mocností. Díky chubygreat.
    Co ho čeká s 2348165965904 nebo emailem chubygreat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Děkuji dr.ologhodovi za jeho velkou pomoc a za vše, co pro mě udělal, protože jsem mu byl představen přítelem, který s ním konzultoval o pomoc, jak může získat funkci předsedy v organizaci, kde pracuje a kde má všechno k práci. pro něj dokonale s pomocí dr.ologhodospellwork@gmail.com převzal a dostal pozici předsedy.
     Pak jsem ho kontaktoval, protože jsem potřeboval svého bývalého přítele a chtěl jsem s ním strávit zbytek života. Dal mi nějaké podmínky a řekl mi, že je třeba nějaký požadavek, a pak bude pracovat pro mě a po tom můžu zaplatit, nabídl jsem mu vše, co potřeboval s některými předměty, které mi řekl, že je třeba se dostat a pracovat. Koneckonců, pak mi řekl, že můj bývalý přítel, kterého jsem požadoval, se ke mně vrátí za tři dny a zůstane se mnou znovu, jak si to přeje. Ve třetím dni k mému největšímu překvapení jsem ho našel v penězích u mých dveří s velkým omluvou na jeho očích. Od té doby jsme byli spolu s dětmi dívka Natalie a chlapec Brown. Díky dr.ologhospellwork pro vaši skvělou práci. Kontaktujte dr.ologhodospellwork@gmail.com nebo můžete whatsapp 2348156911977.

    OdpovědětVymazat
  69. VELKÝ SPELL CASTER DR ISIKOLO, KTERÝ POMÁHAJÍ ZPĚT MY EX LOVER zavolat nebo přidat ho na WhatsApp +2348133261196. Jmenuji se Danica Mijo, žiji a pracuji v Londýně. Můj život je zpátky !!! Po dvou letech Zlomeného manželství mě můj manžel opustil se dvěma dětmi, měl jsem pocit, že to všechno skončím, téměř jsem spáchal sebevraždu, protože nás nechal s ničím, byl jsem po celou dobu emocionálně dole. Díky kouzelnické kouzelnici jménem Dr Isikolo věčného kouzla Cast, kterou jsem potkal online. V jeden věrný den, když jsem procházel internetem, jsem narazil na několik svědectví o tomto konkrétním kouzelníkovi, který se jmenoval DR ISIKOLO. Někteří lidé svědčili o tom, že přivedl zpět svého milence Ex, někteří svědčí o tom, že obnovuje dělohu, vyléčí rakovinu a další nemoci. kontaktoval jsem ho a vysvětlil mu své starosti a k ​​mému největšímu překvapení mi dal podrobnosti o tom, jak bude pracovat pro mě, co udělal, a můj manžel se ke mně vrátil za 48 hodin, jak slíbil. Bylo to úžasné a mohu vás ujistit o tom, že od něj dostanete i vaše řešení. můžete ho kontaktovat na jeho e-mailu. isikolosolutionhome@gmail.com. je nejlepším kolektorem, který vám může pomoci s vašimi problémy zavolat nebo přidat ho na WhatsApp +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  70. Děkuji DR ISIKOLO za to, že mě a mého manžela znovu spojili, všechno to začalo, když jsem oslavoval desáté výročí své matky, a na tento osudový večer jsem zavolal svému manželovi, aby věděl, kde je a později poté, co strana trošku daleko. Viděl jsem, jak můj manžel vešel s dámou, kterou jsem odvrátil a šel ho pozdravit a předstírat, že se nic nestalo, později v místnosti, když jsme se chystali spát, zeptal jsem se svého manžela, který ta dáma byla na něj, najednou na mě křičel, že jsem nikdy se ho nezeptal na to, jak žil svůj život, ale trval na tom, abych věděl, že okamžitě opustil postel a odešel pryč a od té doby jsem ho už nikdy neviděl, řekl mi, že to skončilo, ale celá moje bolest se zastavila, když jsem se setkal s DR ISIKOLO na netu, který mi řekl, že na něj hodí milostné kouzlo, a do 48 hodin se můj manžel vrátí ke mně, abych se vrátil ke mně, a stejně tak to udělal za kouzlo a za 48 hodin přišel můj manžel. prosit mě a nyní štěstí a harmonie je obnovena zpět do mého domova .. kontaktovat ho dnes na jeho e-mailu; isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp nebo VIBER ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat

  71. Myslela jsem přítele, který mi nařídil kouzlo kouzelníka jménem Dr. Ilekhojie online, který pomáhá lidem vyřešit jejich vztah a manželské problémy. Byl jsem opravdu skeptický, než jsem mu napsal a on mi řekl, abych se nemusel starat o nic, že ​​bych mu měl dát den, aby mi vrhl kouzlo pro mě a po 2 dnech jsem byl opravdu překvapen mým ex, který mi zavolal a začal prosit o abych ji vzal zpět. Tak se ke mně vrátila moje ex a ona už nemyslí na jiné lidi, ale já a já a já jsem šťastná, že moje peníze nebyly promarněné.
    Napište dokument na adresu gethelp05@gmail.com nebo whatsapp +2348147400259
    Jsem svědectvím, že tomu tak není. MÁM DOSTALI MÉ ČÁSTI PASOVANÍM TÝCHTO INFORMACÍ Pro lidi venku, kteří mají problémy s láskou a manželskými problémy.

    OdpovědětVymazat
  72. Hej, jsem tak nadšená, že moje rozbité manželství bylo obnoveno a můj manžel je zpátky poté, co mě opustil a naše dvě děti za jinou ženu. Po 8 letech manželství jsme s manželem byli v jednom nebo druhém hádce až do doby konečně mě opustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a moje děti si myslely, že svého otce nikdy neuvidí. to mi ublížilo srdce, mé srdce bylo naplněno zármutkem a bolestí, protože jsem byl opravdu zamilovaný do svého manžela. Hledal jsem pomoc on-line a narazil na webové stránky s tolika svědectvími o tom, jak kouzelník seslal GREAT LAPOLA pomohl nespočet lidí, může přinést vaše ex zpět rychle, tak jsem si myslel, že bych měl dát to try.I kontaktoval GREAT LAPOLAand GREATLAPOLA Řekl mi, co mám dělat a pak jsem to udělal.GREAT LAPOLA udělal (láska kouzlo) pro mě.28 hodin později můj manžel opravdu volal mě a řekl mi, že mi chybí mě a děti tak much.So úžasné! tak to bylo, jak se vrátil ten samý den s velkou láskou a radostí, a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou mě a děti způsobil, byl od té doby na našem manželství silnější než to, co bylo předtím, díky GREAT LAPOLA je tak mocný a já jsem se rozhodl sdílet svůj příběh na internetu že GREAT LAPOLA je opravdové a mocné kouzlo, které se budu vždy modlit, abych žil dlouho, abych pomohl jeho dětem. V dobách potíží, pokud jste tady a potřebujete svého ex back nebo váš manžel se přestěhoval do jiné ženy, ne cry anymore Kontakt: E-mail mu na Greatlapola67@gmail.com můžete mu také zavolat nebo přidat ho na co se děje +2349034970099

    OdpovědětVymazat
  73. Jeho svědectví je o dobré práci doktora Isikola, který mi pomáhá. Jsem Nataša Dominik z Londýna. A je mi líto za to, že to na internetu, ale budu muset tento svět top kouzelník, který přinesl zpět svého manžela, který mě opustil za poslední 3 roky, nakonec jsem se setkal s tímto mužem na blogu vysílání jednoho z je klient pro pomoc Vysvětlil jsem mu vše a on mi řekl o kouzelnické kouzelnici jménem DR ISIKOLO, o které slyšel, a on mi dal e-mailovou adresu, abych napsal kouzelníkovi, aby mi řekl své problémy. Za pouhé dva dny se můj manžel vrátil ke mně. Chci vám jen poděkovat za tuto pravdivou a upřímnou kouzelnickou kouzelnici, pane. Prosím, chci říct každému, kdo hledá nějaké řešení problému, doporučuji vám, abyste laskavě konzultovali toto kouzlo, je to skutečné, je mocný a cokoliv, co říká kouzlo, je to, co se stane, protože všechno, co kouzlo řeklo přišel jsem. Můžete ho laskavě kontaktovat: jeho e-mailová adresa je isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp nebo Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  74. Hledal jsem radu, co mám dělat, abych se vrátil ke svému manželovi EX, Můj příběh je o ženě, která pracovala s mým manželem ve stejné kanceláři, měli tajnou záležitost a já jsem je chytil, z toho důvodu jsme měli my rozdělit, ale stále ho miluju, ale zdá se, že byl hluboce v lásce s druhou dámou a nechal mě k ničemu, po několika týdnech hledání pomoci jsem narazil na DR EVANS, který mi může pomoci, kontaktoval jsem DR EVANS pro pomoc vzhledem k tomu, že jsem potřeboval svého milence EX zoufale, protože je to moje všechno a můj život. Bůh se stal slávou, můj manžel EX se ke mně vrátil do 24 hodin a přísahal, že mě nebude znovu podvádět a slíbil mi, že mě bude navždy milovat, diváci, kteří čtou můj článek, který také potřebuje jeho pomoc, by ho měli kontaktovat s jeho e-mailem: ikhaleasolutiontemple@gmail.com nebo WhatsApp ho +2348167472976

    OdpovědětVymazat
  75. Jmenuji se Eleonora Lovrenco a já jsem v současné době v Německu. Chci se podělit o své úžasné svědectví o tom, jak jsem se vrátil ke svému manželovi, který jsem přísahal, že bude někdy až do doby, kdy mě opustí jinou ženu, a to bez důvodu, a snažím se dělat věci pro oba z nás, přestože se věci zhoršují. a já ho miluju tolik a není nic, co bych mohl udělat, aby se můj manžel vrátil do doby, než jsem se setkal se svědectvím o ženě jménem Ana Mateovic z Austrálie na internetu o mocném kouzelníkovi s názvem DR BEN, který přivedl jejího manžela zpět 48 hodin a rozhodl jsem se, že to zkusím, a k mému největšímu překvapení také udělal to pro mě stejně jako on pro Stellu a mám spoustu lidí, kteří si stěžují na falešné kouzlo, ale tohle jsem se setkal byl opravdovým kouzelníkem, který Pomozte mi vyřešit můj problém nemám žádné řešení, představuji mnoho mých nejlepších přátel, kteří mají podobné problémy, a jejich problém byl vyřešen s velkou pomocí Dr. Ben., kteří jim pomáhají dostat zpět své milence do 48 hodin. Jsem tak šťastný, že můj manžel je zase zpátky ke mně, a nejpřekvapivější věcí je, že naše láska je velmi silná, každý den je štěstí a radost. a není nic podobného s mužem, kterého milujete. Jsem tak šťastný, že moje láska je zpět ke mně s pomocí Dr. Bena, pokud máte podobný problém, rád vám poradím, abyste ho kontaktovali, on je tam, aby vám pomohl a dal vám úsměv na tváři, jak to udělal se mnou as ostatními. kontaktní email: goodwillspelltemple@gmail.com můžete zavolat / whatsapp mu přes je mobilní číslo +2348159101215

    OdpovědětVymazat
  76. Dobrý den, kontaktujte Greatlapola67@gmail.com pro pomoc se dostat zpět se svým ex milence, on je důvěryhodný, že síly jsou nad rámec můžete důvěřovat mu.

    OdpovědětVymazat
  77. Můj vztah 3 let se potápěl a já jsem byl zdevastovaný. Moje snoubenka se ode mě vytratila a já od něj nemám žádné vysvětlení. pro mě, abych ho dostal zpátky, musím najít řešení, šel jsem do 3 různých koleček kouzel, kterým se všichni nepodařilo přivézt zpět svého milence, opravdu jsem si nebyl jistý, jestli kouzla byla skutečná, takže jsem jednou hledala jedno ráno jsem viděla některé skvělé recenze o isikolosolutionhome@gmail.com, byl jsem trochu skeptický na první, ale přítel mě požádal, abych se pokusil zjistit, co se stane, tak jsem požádal o lásku kouzlo z tohoto kouzla kolečko, řekl, že bude mít čas udělat milostné kouzlo, které přivede mého muže zpět ke mně, po dvou dnech se můj milenec se mnou smířil, bylo mi dobře, že jsem měl svého milence zpátky, když se vrátil, řekl, že mě už nikdy neopustí. Viděl jsem ho, jak se změnil od chlapa, který chtěl, aby byl s chlapem, který vždy chtěl být se mnou. teď je můj milenec otevřenější, s Dr. Isikolo, vím, že milostné kouzlo je skutečné, děkuji doktoru Isikolovi za to, že mě vrátil. Oceňuji jeho veškerý čas, úsilí a energii, kterou při kouzlení klade. kontaktujte ho přes isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  78. Tento rok 2019 byl pro mě tak blažený, že mi Bůh dal důvod žít znovu šťastně poté, co jsem byl po třech měsících zlomen srdce, když mě manžel opomněl a vrátil se do své milenky. Trpěl jsem a prošel všemi typy emocionálních mučení, protože jsem nemohl dostat žádnou pomoc, aby se můj muž vrátil, dokud jsem nebyl odvolán na doktora ISIKOLO svým spolupracovníkem, který mi dal plné ujištění o tom, že mu může pomoci. ke mě. Byl jsem v kontaktu s doktorem ISIKOLEM a poslouchal jsem jeho slova a následoval instrukce, které jsem mu dal. Mohl byste věřit, že se můj manžel vrátil domů do 48 hodin, jak řekl on a dnes, moje manželství je obnoveno a jsem tak vděčný, vděčný a vděčný Bohu za to, že Dr. . Je tam někdo, kdo se musí vrátit zpátky do svého milence nebo potřebuje pomoc jakéhokoliv druhu? Pak navrhuji, abyste se nyní s Dr ISIKOLO dostali do kontaktu s jeho e-mailovým ID: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196 pro více informací. Bůh vám žehnej, pane.

    OdpovědětVymazat
  79. Carla Houstonová
    Jsem tak nadšená, že moje zlomené manželství bylo obnoveno, muj bývalý manžel je zpátky poté, co me opustil a naše 2kids pro jinou ženu. Byl jsem tak štastný, že jsem se setkal s doktorem Ilekhojie, jak pomohl mnoha lidem, aby tam privedli Lovera, abych ho kontaktoval, aby mi taky pomohl. to bylo, jak mi doktor Ilekhojie pomohl privést svého manžela zpet .. Velké díky vám Dr. Ilekhojie, protože jsem si nikdy nepomyslela, že muj bývalý manžel bude ke mne tak rychle se svým kouzlem. Jste nejlepší a nejvetší na svete. pokud jste zde a potrebujete svuj Ex Lover zpet nebo váš manžel prestehoval do jiné ženy, neplacte už, kontaktujte tento mocný kouzelník ted.
    Dekuji! Ilekhojies kontakt gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  80. Jak jsem dostal svého ex manžela zpet ............ Zdravím každého, kdo cte toto svedectví. Byl jsem mým manželem po trech (3) letech manželství odmítnut jen proto, že jiná žena na nej mela kouzlo a on a ten kluk me nechali trpet. jeden den, když jsem cetl pres web, videl jsem príspevek o tom, jak toto kouzlo na této adrese gethelp05@gmail.com, pomoci žene dostat zpet svého manžela a já jsem mu odpoved na jeho adresu a on mi rekl že žena mela kouzlo na mého manžela a on mi rekl, že mi pomuže a po 2 dnech, že budu mít svého manžela zpet. Veril jsem mu, a dnes jsem rád, že vám všem vím, že toto kouzlo kouzelník má moc prinést milovníky zpet. protože já
    Jsem nyní spokojený s manželem. Díky za Dr. Ilekhojie. Dekuji! Ilekhojies kontakt gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  81. Můj vztah 3 let se potápěl a já jsem byl zdevastovaný. Moje snoubenka se ode mě vytratila a já od něj nemám žádné vysvětlení. pro mě, abych ho dostal zpátky, musím najít řešení, šel jsem do 3 různých koleček kouzel, kterým se všichni nepodařilo přivézt zpět svého milence, opravdu jsem si nebyl jistý, jestli kouzla byla skutečná, takže jsem jednou hledala jedno ráno jsem viděla pár skvělých recenzí o DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com), byl jsem zpočátku trochu skeptický, ale kamarád mě požádal, abych se pokusil zjistit, co se stane, a tak jsem požádal o kouzlo lásky z tohoto kouzla. jeho čas udělat milostné kouzlo, které přivede mého muže zpět ke mně, po dvou dnech se můj milenec smířil se mnou, bylo to dobré mít zpátky svého milence, když se vrátil, řekl, že mě už nikdy neopustí. Viděl jsem ho, jak se změnil od chlapa, který chtěl, aby byl s chlapem, který chtěl být se mnou. teď je můj milenec otevřenější, s doktorem Isikolo Vím, že milostné kouzlo je skutečné, děkuji doktoru Isikolovi za to, že mě vrátil. Oceňuji jeho veškerý čas, úsilí a energii, kterou při kouzlení klade. ou můžete kontaktovat prostřednictvím tohoto e-mailu isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  82. Rychlá půjčka 30.000.- Kč až 2.500.000.- Kč pomůžeme vám okamžitě vyřešit finanční situaci s nízkými splátkami. Hledáte v ČR SOUKROMÉHO INVESTORA s bezkonkurenční nabídkou - bez zástavy bez registru bez doložení příjmu. Řešíme finance na podnikání, bydlení, rekonstrukci, konsolidaci, exekuci, oddlužení vyplacení závazků na dovolenou na auto nebo jste jen nevyšli s penězi. Splácejte krátkodobě, dlouhodobě tak jak potřebujete vy. Máme pro vás širokou seriozní nabídku v s rychlým vyřízením do 30 minut v kanceláři ? pro matky na md, důchodce, zaměstnance, osvč i začínájící, úp dpp. Naše garantované služby využilo už tisíce spokojených klientů. Potřebujete peníze ještě dnes. Zavolejte Ihned ? zbavíme vás vašich starostí. RYCHLÝ KONTAKT :lubicapotocka4@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. jak mám kouzlo on-line a on je prostě to nejlepší, co kdy vidíte.
    To je svědectví, které každému řeknu, aby ho slyšel. Byl jsem ženatý čtyři 4 roky a v pátém roce mého manželství, další žena měla kouzlo, aby se můj milenec ode mě ode mě a můj manžel mě opustil a děti a my jsme trpěli po dobu 2 let, než jsem myslel místo, kde to Isikolo někomu pomohl a já jsem se rozhodl, že mu zkusím, aby mi pomohl přivézt si svého manžela domů a věřte mi, že jsem mu poslal obrázek a to mého manžela a po 48 hodinách, jak mi řekl, jsem viděl auto vjelo do domu a hle, to byl můj manžel a on přišel ke mně a dětem, a proto jsem rád, že každý z vás v podobném setkání s tímto mužem a svého milence zpět do svého vlastního e-mailu : isikolosolutionhome@gmail.com můžete ho také kontaktovat nebo WhatsApp ho na tomto +2348133261196 děkuji moc

    OdpovědětVymazat
  84. Po 9 letech v manželství s mým manželem s 3 dětmi, můj manžel začal chodit s jinými dámami a ukázal mi chladnou lásku, při několika příležitostech hrozí, že se se mnou rozvede, pokud se ho dovolím zeptat na jeho záležitost s jinými dámami, byl jsem naprosto zdevastovaný a zmatený, dokud mi můj starý přítel neřekl o kouzlu na internetu DR Ben, který pomáhá lidem s jejich vztahem a manželským problémem mocí milostných kouzel, zpočátku jsem pochyboval, zda taková věc vůbec existuje, ale rozhodla se jí dát zkuste, když jsem se s ním spojil, pomohl mi vrhnout kouzlo a do 48 hodin se ke mně manžel vrátil a začal se omlouvat, teď přestal chodit s dámami a on je se mnou pro dobro a pro mě. Je to těžké a trochu zvláštní, ale jeho jednoduchá pravda, že tam jsou velcí lidé, jako je dr. Ben, kteří jsou požehnáni pravomocemi pomáhat lidem, kteří potřebují řešení svých problémů. Obraťte se na tuto kouzelnou kouzelnici pro váš vztah nebo manželský problém přes: goodwillspelltemple@gmail.com můžete zavolat / whatsapp mu přes je mobilní číslo +2348159101215

    OdpovědětVymazat
  85. Ahoj všichni, jmenuji se Bally z Velké Británie, chci poděkovat moc velkému muži jménem Dr. Ilekhojie za to, že mi vrátil svou radost, kterou mi chyběly 3 roky po rozvodu se mnou a mou ženou a zanechali mě 2 děti, byly pro mě velmi obtížné. Nikdy jsem nevěděla, co mě napadlo, že mě požádala o rozvod a od toho dne mi chybí štěstí. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych ji vrátil zpátky do mé, ale bez úspěchu, až jsem narazil na to, jak tento velký muž jménem Dr. Okpa obnovil manželství, které jsem neztrácel čas, ale kontaktoval ho a zkusil ho. Mohl byste si představit, že doktor Ilekhojie udělal zázračnou věc tím, že mi v ten samý den zavolal, aby mě zkontrolovala se svými dětmi. Byla jsem tak překvapená a za necelých 48 hodin přišla ke mně moje žena a viděla děti. Od toho dne jsme šťastně pracovali a konečně se ke mně konečně vrátila jako moje žena. Nevím, jak ocenit tohoto velkého muže jménem Dr Ilekhojie za obnovení mé radosti. Prosím, všichni tam budu rád, že mi také pomůžete Děkuji! Ilekhojies kontakt gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj všichni, jmenuji se Bally z Velké Británie, chci poděkovat moc velkému muži jménem Dr. Ilekhojie za to, že mi vrátil svou radost, kterou mi chyběly 3 roky po rozvodu se mnou a mou ženou a zanechali mě 2 děti, byly pro mě velmi obtížné. Nikdy jsem nevěděla, co mě napadlo, že mě požádala o rozvod a od toho dne mi chybí štěstí. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych ji vrátil zpátky do mé, ale bez úspěchu, až jsem narazil na to, jak tento velký muž jménem Dr. Okpa obnovil manželství, které jsem neztrácel čas, ale kontaktoval ho a zkusil ho. Mohl byste si představit, že doktor Ilekhojie udělal zázračnou věc tím, že mi v ten samý den zavolal, aby mě zkontrolovala se svými dětmi. Byla jsem tak překvapená a za necelých 48 hodin přišla ke mně moje žena a viděla děti. Od toho dne jsme šťastně pracovali a konečně se ke mně konečně vrátila jako moje žena. Nevím, jak ocenit tohoto velkého muže jménem Dr Ilekhojie za obnovení mé radosti. Prosím, všichni tam budu rád, že mi také pomůžete Děkuji! Ilekhojies kontakt gethelp05@gmail.com nebo volejte +2348147400259

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj všichni, mé jméno je Safa El Sadat, jsem ženatý 20 let s manželem a máme dva kluky, starší 16 let a mladší 11 let. Můj manžel mě hodně miloval, ale přišel do situace, kdy byl zapojen do vztahu se ženou, která je jejím společníkem. Nikdy jsem si to nepředstavoval, ale způsobem, jakým se změnil jeho postoj ke mně a dětem, jeho zpoždění v tréninku mě přimělo přemýšlet o této otázce, a to i na dvacáté výročí mého dne v Marsh, držím se od sexu, jak slibujeme. udělat to na Den svatby, 15 dní před výročí svatby, přiznal, že měl sex se svým spolupracovníkem. Přinesl ji do mé postele, když jsem byl v práci, což znamená, že mé pocity byly pro něj naprosto bezcenné, můj duševní stav je plný utrpení, myslím, že nemůžu zapomenout a obnovit bolest, tato žena byla v plném rozsahu pod kontrolou a nikdy jsem to nechtěl dělat s Násilím, chce se mnou vyhrát poté, co se rozvedla, řekla, že žárlí na náš vztah a že mě zničí tím, že vezmu manžela. Musel jsem o tom diskutovat s přítelem, který mě požádal, abych našel kouzlo dobré kouzlo, v první řadě jsem nikdy nevěřil v tento Cast Spelling, ale musím to dokázat, dokud jsem nepřišel do e-mailu PROFESSOR PELLAR na internetu o tom, jak pomohl tolika lidem, aby si vzali zády a pomohli regulovat vztahy a učinili lidi šťastnými v jejich vztazích a některých dalších příbězích o duchovní nemoci a více, vysvětlil jsem mu jeho situaci a pomohl mi udělat nějaké modlitby, nějaké bylinky a kořeny a malou oběť, kterou jsem udělal, a do 3 dnů se obrátil, aby se omluvil, a to byl pro mě jen zázrak, jsem rád, že mi pomohl a můžu s hrdostí říci, že můj manžel je se mnou znovu a on je nyní zamilovaný se mnou jako nikdy předtím. Stačí kontaktovat PROFESSOR PELLAR PELLAR na emailu drpellar@gmail.com
    Potřebujete pomoc ve svém vztahu, jako je získání manžela, manželky, přítele, přítelkyně, výherních loterií, bylinné léčby nemocí, HIV, STD, astmatu, artritidy, Fybroidu, mrtvice nebo jakéhokoli druhu nemoci, propagace zaměstnání, diváků, kteří čtou Můj příspěvek, který potřebuje pomoc s jakoukoliv životní výzvou, by měl kontaktovat PROFESSOR PELLAR a budete rádi, že jste tak učinili. Stačí kontaktovat PROFESSOR PELLAR PELLAR na emailu drpellar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  88. Musí číst pro každého. Chci se podělit o své svědectví o tom, jak jsem potkal kouzelníka, který mi pomohl vrátit mé manželství. Můj manžel mě podváděl téměř šest let, takže mě a mé dvě dcery nezanechali, dokud mě můj přítel nepředstavil tomuto mocnému muži zvanému velký DR ISIKOLO, který nejprve pomohl svému manželovi vrátit. pomozte mi, dokud jsem mu nedal zkusit po tom, co ode mě požádal do dvou dnů, když se můj manžel vrátil domů, pláčem po mém odpuštění. upřímný na rozdíl od mnoha jiných, kteří tvrdí, že jsou kouzla kolečka jen vydírat peníze od lidí, pokud u mají podobné problémy nebo jakýkoli druh problémů laskavě kontaktujte ho na e-maily pod ním jistě vám pomůže ven. Kontaktovat ho prostřednictvím e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  89. Jmenuji se Jessica Purg.I jsem z Wisconsinu ve Spojených státech. Nikdy jsem si nemyslela, že se znovu budu usmívat, můj manžel mě opustil s jedním dítětem na jeden rok. opět ne dokud jsem se nesetkala s dámou jménem Celina, která mi vyprávěla o kouzelnické kouzelnici jménem Dr.UZE, dala mi svou e-mailovou adresu a mobilní číslo a kontaktovala jsem ho a on mě ujistil, že se do 48 hodin můj manžel vrátí ke mně, V necelých 48 hodinách se můj manžel vrátil začal prosit o odpuštění a řekl, že je to práce ďáblů, takže jsem dosud překvapen až o tomto zázraku, nemohl jsem si představit, ale jakmile bylo kouzlo obsazeno, otěhotněla jsem a porodila mé druhé dítě (Michelle), pokud potřebujete pomoc od něj, můžete ho kontaktovat prostřednictvím: Email: uzealospellhome01@gmail.com, WhatsApp: +2348072971407

    OdpovědětVymazat
  90. Byl jsem ve velkém otroctví téměř dva roky, trpím v rukou podvádějícího manžela, byli jsme šťastní a odcházeli dobře, dokud neřekl svou starou přítelkyni a začal ji chodit mimo naše manželství, než jsi věděl, že se přestal starat a starat se o svou vlastní rodinu to bylo do té míry, že se nyní chystal oženit se s ní a rozvést se s vlastní ženou, já jsem křičel a oznámil ho jeho rodině, ale on nikdy neposlouchal nikoho, ale aby můj příběh zkrátil. přišel hledat skutečné kouzlo kouzelník, který by mohl zničit jejich vztah a přimět ho, aby se vrátil ke své ženě a 2 děti na mém hledání jsem viděl lidi, kteří svědčí o tom, jak jejich manželství, kde obnovena DR ISIKOLO jsem si jeho e-mail a já jsem vyprávěl svůj příběh k němu a on souhlasil, že mi pomůže a po provedení kouzla třetího dne oba měli hádku a porazil svou přítelkyni a přišel domů prosit o já a mé malé děti, aby mu odpustili, že jeho oči jsou teď jasné, že on nikdy nic nedělá že to znovu zraní jeho rodinu a slibuje, že bude starostlivým otcem a už nikdy nebude podvádět. Jsem tak šťastná, že jsem ho neztratila pro dívku, a to vše, co se děje v DR ISIKOLO pro vás, jsou velké kouzlo a komu se to může týkat, pokud máte podvádějícího manžela nebo manželku, kterou můžete také poslat e-mailem DR ISIKOLO. isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  91. je nový den. Opravdu jsem se dozvěděl o velké lapola a od té doby jsem nový tvor, měl jsem sen v mém věku, že jsem byl napaden a injekčně v mém snu a od té doby jsem začal mít podivné pocity.a poté, když jsem šel pro test a já jsem byl diagnostikován HIV pozitivní.A to žilo se mnou po léta.just minulý týden přítel mi představil velký mocný kouzelník, který žije někde v Africe, takže jsem se s ním obrátil na pomoc. nikdy se nevrátím stejně, jako jsem přišel o pomoc, neměl jsem jinou možnost, než mu důvěřovat a dělat přesně to, co mi bylo řečeno. Další den, kdy jsem se vrátil domů z práce, se měnil systém těla. HIV pozitivní stav se stal negativním. Přišel jsem, abych poděkoval a veškerou slávu za božské uzdravení. A ujistím se, že svět ví, jak moc je vaše kouzlo účinné a rychlé, lapola.you ho můžete kontaktovat následovně: (Greatlapola67 @ gmail. com) nebo co ho zapnete (+2349034970099)

    OdpovědětVymazat
  92. Nikdy jsem neviděl velké kouzlo jako DR ISIKOLO. je tak pravý a věrný svým slovům, jsem Vanessa Noel. Měla jsem šťastnou rodinu a byla jsem vdaná za 15 let šťastného manželského života, požehnána dvěma dětmi a byli jsme tak šťastní a bohužel můj domov a manželství se začali rozpadat, když jsem začal ztrácet práci a pak jsem začal s manželem. s problémy a on se rozešel s ME a několik týdnů později začal žádat o rozvod a já jsem byl tak zdevastovaný, protože jsem ho tak moc miloval a pak jsem se rozhodl kontaktovat kolečka kouzel a ne kouzelník, který jsem kontaktoval, byli schopni pracovat. pro mě a pak jsem ztratil naději ve všem a byl jsem téměř vzdát, když jsem se setkal s přítelem, který se vrátil z pracovní cesty a ona mi řekla o skvělé kouzlo kolečko s názvem DR ISIKOLO, který jí pomohl získat její ex přítel zpět po 48 hodinách a dala mi své webové stránky na [wwww.drisikolosolutionhome.webnode.com] ,,, a já jsem se rozhodl kontaktovat ho a vyzkoušet ho a poté, co jsem mu vyprávěl o mém utrpení, mi řekl, že se všechno vrátí, jak tomu bylo dříve a pak vrhl kouzlo pro mě a svého manžela vrátil se ke mně po 48 hodinách a byl jsem opět odvolán zpět do práce a byl dokonce povýšen z obchodního zástupce na marketingového ředitele, takže kluci opět zde je jeho Email na isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196. obraťte se na něj dnes a vyřešte všechny vaše problémy.. je tak pravý a věrný svým slovům, jsem Vanessa Noel. Měla jsem šťastnou rodinu a byla jsem vdaná za 15 let šťastného manželského života, požehnána dvěma dětmi a byli jsme tak šťastní a bohužel můj domov a manželství se začali rozpadat, když jsem začal ztrácet práci a pak jsem začal s manželem. s problémy a on se rozešel s ME a několik týdnů později začal žádat o rozvod a já jsem byl tak zdevastovaný, protože jsem ho tak moc miloval a pak jsem se rozhodl kontaktovat kolečka kouzel a ne kouzelník, který jsem kontaktoval, byli schopni pracovat. pro mě a pak jsem ztratil naději ve všem a byl jsem téměř vzdát, když jsem se setkal s přítelem, který se vrátil z pracovní cesty a ona mi řekla o skvělé kouzlo kolečko s názvem DR ISIKOLO, který jí pomohl získat její ex přítel zpět po 48 hodinách a dala mi své webové stránky na [wwww.drisikolosolutionhome.webnode.com] ,,, a já jsem se rozhodl kontaktovat ho a vyzkoušet ho a poté, co jsem mu vyprávěl o mém utrpení, mi řekl, že se všechno vrátí, jak tomu bylo dříve a pak vrhl kouzlo pro mě a svého manžela vrátil se ke mně po 48 hodinách a byl jsem opět odvolán zpět do práce a byl dokonce povýšen z obchodního zástupce na marketingového ředitele, takže kluci opět zde je jeho Email na isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196. obraťte se na něj dnes a vyřešte všechny vaše problémy.

    OdpovědětVymazat
  93. Dělal jsem to nejlepší, co jsem mohl, aby se můj manžel cítil můj dobrý vkus a já jsem udržet to skutečné s ním ukázat, jak moc jsem ho miloval a dostatečně silný, aby čekal na něj, aby se změna postoje ke mně.
    na začátku, tam byla láska a péče v mém manželství.So najednou můj manžel změnil své pocity ke mně
    všiml jsem si to, když dostal novou práci od své ex přítelkyně zpět v college.i začal hledat, jak dělat věci v pořádku s mým manželstvím a zároveň jsem GOT odpovědi na všechny tyto nedorozumění mezi námi, pokud budu moci zastavit problémy probíhající mezi us.i byl nucen vydat šelmu ve mně na mého manžela, pak se zbláznil a odstěhoval se a zůstal v motelu, kde byl schopen se setkat s jeho ex a já nechápu, proč je tlačit svou lásku pryč
    Naše manželské sliby měly být navždy spolu bez ohledu na situaci. Věděl jsem, že něco bude nejhorší, takže jsem se musel přestěhovat tam, kde bych mohl získat pomoc.
    Nikdy v mém životě jsem nevěřil v tak zvané kouzlo nebo voodoo, ale byl jsem přesvědčen, že budu spolupracovat s DOCTOR OGBOLUOSPELLWORK z drogboluospellwork1@gmail.com nebo +2348051536355 a on mi dal možnosti, že se můj manžel vrátí domů, ale stále jsem ho chtěl toleavehis ex a automaticky opustí svou práci.
    Jsem hrdý a nadšený, že můj manžel je opět sám a pracuje s jinou společností, kde si vydělával lépe a žijeme spolu šťastně.

    OdpovědětVymazat
  94. Ahoj, jmenuji se "ALLIE REYNA" Jsem z USA. Byl jsem ženatý 7 let s Rubenem. Věci začaly být ošklivé a téměř vždy jsme měli boje a argumenty. Bylo to horší v okamžiku, kdy podal žádost o rozvod ... Snažil jsem se, abych změnil názor a zůstal se mnou, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a vyzkoušel všechno, ale pořád, nic nefungovalo.

    Průlom přišel, když mě někdo představil tomuto úžasnému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takových věcí, ale rozhodl jsem se neochotně zkusit, že jsem byl zoufalý a odešel bez možnosti volby ... On dělal zvláštní modlitby a používal kořeny a byliny ... Do 2 dnů on volal mě a byl omlouván za všechny emocionální trauma, které on mě způsobil, on se vrátil do domu a my nadále žít šťastně. co úžasný zázrak Baba Egbe udělal pro mě a mou rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým jsem se již léta zabýval

    Zavedl jsem ho do mnoha párů s problémy po celém světě a mají dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam venku potřebuje jeho pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoliv typu kontaktujte nyní Baba Egbe přes svůj email: babaegbetemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818

    OdpovědětVymazat
  95. Ahoj všichni!
    Jsem Agáta, v současné době žiji v Opavě, Česká republika. V tuto chvíli jsem vdova se dvěma dětmi a já jsem byl v březnu ve finanční situaci a potřeboval jsem refinancovat a platit své účty. Snažil jsem se hledat půjčky od různých úvěrových firem jak soukromých a firemních, ale nikdy s úspěchem, a většina bank odmítla můj kredit. Ale jak by si to Bůh přál, byl jsem představen v družstevním běhu od Božského muže, soukromého úvěrového věřitele, který mi dal půjčku ve výši 80 000 EUR a dnes jsem vlastníkem firmy a moje děti se v tuto chvíli daří dobře, pokud musíte se obrátit na jakoukoli firmu s odkazem na zajištění úvěru bez zajištění, kontrolu bez úvěru, žádného spolupodpisovatele s úrokovou sazbou pouze 2% a lepší plány splácení a harmonogramu. Neví, že to dělám, ale teď jsem tak šťastný a rozhodl jsem se, že lidé o něm budou vědět více a také chci, aby mu Bůh žehnal více. Můžete ho kontaktovat na jeho emailu: dantecooperativehelp@hotmail.com pro rychlé chatové volání nebo whatsapp / +35677926593

    dík
    Agáta

    OdpovědětVymazat
  96. Díky Babě Egbe za to, že mi pomohl vrátit se k mému manželovi a ujistit se, že mě miluje a má děti. Opravdu, jeho kouzlo je skutečné a já jsem se setkal. Věřím, že někdo tam venku potřebuje jeho pomoc. Bez ohledu na problémy nebo obtíže, kterými procházíš, a myslíš si, že se ztrácí naděje, Baba Egbe ti může pomoci dostat se z toho, co tě trápí. Kontaktujte Baba Egbe nyní přes jeho email: babaegbetemple@gmail.com nebo WhatsApp ho přes +2347013499818

    OdpovědětVymazat
  97. Jmenuji se Nora Zvonimir, jsem zde, abych se podělil o svědectví o tom, jak mi pomohl doktor Isikolo. Po jednom pětiletém vztahu se svým přítelem se náhle změnil a přestal mě pravidelně kontaktovat, přišel s výmluvami, že mě pořád neviděl. Přestal odpovídat na mé hovory a mé sms a přestal mě pravidelně vidět. Pak jsem ho začal několikrát chytat různými dívkami, ale pokaždé, když řekl, že mě miluje a že potřebuje nějaký čas, aby přemýšlel o našem vztahu. Ale nemůže přestat přemýšlet o něm, tak jsem se rozhodl jít online a viděl jsem tolik dobrých mluvit o této kouzlo kouzelníka s názvem Dr Isikolo a já ho kontaktovat a vysvětlit mu jeho problémy. Vrhl mi milostné kouzlo, které používám a po 48 hodinách se můj přítel ke mně vrátil a začal mě pravidelně kontaktovat a po několika měsících jsme se společně přestěhovali a on byl více otevřený. se mnou než jeho přátelé. Nakonec jsme se oženili a už tři roky jsme se se synem oženili. Od té doby, co mi doktor Isikolo pomohl, je můj partner velmi stabilní, věrný a blíže ke mně než dříve. Můžete také kontaktovat toto kouzlo a získat svůj vztah oprav. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo zavolat nebo co mu říká jeho přímá linka +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  98. Dobré ráno,
    bankovní úvěr vyžaduje, aby procesy získaly. s tímto pochopením společnost i zastupovala přišla s nejrychlejším procesem zajištění úvěrů. je to nízká úroková půjčka ve výši 3% s dobou splatnosti 15 let a více. doba trvání úvěru závisí na výši a schopnosti příjemce. první rok pořízení úvěru je bez splátek. Kontaktujte nás: info@primelenders.org a poté vyplňte tyto informace. Zaregistrujte své jméno v naší databázi.

    (1) Vaše jméno a příjmení:
    (2) Výše úvěru:
    (3) Telefonní číslo:
    (4) Doba trvání:
    (5) Pohlaví:
    (6) Věk: / pohlaví:

    dík
    Pane Johne Harry
    WhatsApp číslo: +420234674160

    OdpovědětVymazat
  99. Potřebujete špatně kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu sjednotili své manželství? E-mail DR ISIKOLO pro rychlé 48 hodinové řešení. Před rokem a šesti měsíci jsem měl problém se svým manželem, což nás oddělilo. Když se se mnou rozešel, byl jsem zmatený a nevěděl, co mám dělat, abych ho dostal zpátky, uvnitř jsem se cítil tak prázdný. Dokud jsem na internetu nenalezl DR ISIKOLO o tom, jak pomohl tolika lidem vyřešit různé problémy. Poslal jsem mu e-mailem a řekl jsem mu svůj problém a udělal jsem to, co mě požádal, abych mu pomohl, stručně zkrátil dlouhý příběh, než jsem to věděl, za méně než 48 hodin mi můj manžel zavolal a vrátil se ke mně a řekl mi, že je mu líto, co se mezi námi děje. Nakonec píšu toto svědectví, abych vám poděkoval a hlubokou vděčnost, DR ISIKOLO za to, že jste dodržel svá slova a vaše sliby, že ho vrátíte zpět ke mně za pouhých 48 hodin od svého mocného kouzla a za využití svých nadaných a velkých sil k přiveď ho zpět. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj, já jsem Korina Dino z Francie, chci jen poděkovat děkuji dr. Isikolou za skvělé kouzlo. Moje manželství 9 let se třemi dětmi se chýlí ke konci, když mi pomohlo velké kouzlo. Po dvou dnech, kdy začal pracovat, se můj manžel vrátil a řekl mi, že neví, co přišlo nad ním, což ho vedlo k rozvodu. Bylo to jako zázrak, protože jsem s ním celé týdny potěšil, a koupil jsem mu nové auto, které odmítl, a dokonce žádám o důvod, proč mě chtěl rozvést, ale nic neřekl. Byl jsem nešťastný, že mě opustil pro jinou ženu, viděl jsem komentář dr. Isikola, jak pomáhá mnoha lidem dostat zpět jejich milence zpět k nim, řekl jsem mu svůj problém, řekl, že mi pomůže, abych ho dostal zpátky, myslel jsem, že to bylo atlet, který za čtyři dny řekl, že se můj manžel vrátí ke mně ten věrný týden, který mi zavolal manžel a řekl, že se vrací domů, byl to pro mě sen, dokud jsem ho neviděl, že jsme všichni šťastní, prosím, každé tělo pokud se s ním setkáte, je to skvělý muž email: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  101. Jmenuji se Lilian N. Je to velmi radostný den mého života, protože mi pomohl Dr.saguru, který mi pomohl získat mého bývalého manžela zpět kouzlem magie a lásky. Byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel na mě opravdu podváděl a hledal rozvod, ale když jsem narazil na e-mail Dr.saguru na internetu o tom, jak pomohl tolika lidem získat zpět své ex a pomáhají opravit vztah. a aby lidé byli šťastní ve svém vztahu. Vysvětlil jsem mu svou situaci a poté jsem hledal jeho pomoc, ale k mému největšímu překvapení mi řekl, že mi pomůže s mým případem a tady teď slavím, protože můj manžel se změnil úplně navždy. Vždy chce být u mě a bez mého přítomnosti nemůže dělat nic jiného. Opravdu si užívám svého manželství, jaká velká oslava. Budu dál svědčit na internetu, protože Dr.saguru je opravdu opravdový kouzelník. POTŘEBUJETE POMOC, POKUD KONTAKTUJTE LÉKAŘE SAGURU NYNÍ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com nebo +2349037545183 Je to jediná odpověď na váš problém a způsobí, že se ve svém vztahu cítíte šťastní.
    1 LOVE SPELL
    2 VYHRAJTE ZPĚT ZPĚT
    3 OVOCE ŽENY
    4 PROPAGACE SPELL
    5 OCHRANA SPELL
    6 OBCHODNÍ OBCHOD
    7 PRODÁVÁNÍ DOBRÉ ÚLOHY
    8 SPOTŘEBA LOTTERY A PŘÍPADU KURTU.

    OdpovědětVymazat
  102. Nikdy jsem neviděl ani neslyšel o člověku, jako je Dr. Idialu. Dr. Idial je Bůh v lidské podobě, lidé ho nazývají Bohem na Zemi. Můj manžel na mě vždycky podvádí, a pokaždé, když mu řeknu, aby přestal podvádět, zlobí se a hrozí, že opustí dům, bude i nadále podvádět měsíce, protože přivede druhou manželku domů, když tam nejsem. Miloval jsem ho tolik a nechtěl jsem ho ztratit, ale k mému velkému překvapení jsem se jednoho dne vrátil ze své práce a zjistil, že vzal své věci a šel žít s ostatními ženami. Plakala jsem a zůstala sama, dokud mi kamarádka v kanceláři neřekla, jak jí Dr. Idialu pomohla přivést jejího manžela po 6 letech rozvodu, a tak jsem se okamžitě spojila s Dr. Idialu prostřednictvím WhatsApp a řekla jsem mu její situaci a řekla: Pomozte mi a mému manželovi vrátí se a prosí mě na kolenou do 12-16 hodin. Udělal jsem všechno, co mi doktor Idialu řekl, a k mé velké radosti se všechno stalo do 1 hodiny, stejně jako předtím Dr. Idialu. Můj manžel se ke mně vrátil, padl na kolena, plakal a prosil mě, abych mu odpustil. Potřebuješ pomoc? Kontaktujte Dr. Idial nyní e-mailem: doctoridialuspellcaster@gmail.com nebo prostřednictvím WhatsApp: +2348118448718

    OdpovědětVymazat
  103. Prosím, přečtěte si a také kontaktujte dr. Isikolo, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k vyřešení vašeho rozbitého vztahu.
    Když jsem byla šest měsíců těhotná se svým druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Od chvíle, kdy bylo počato naše první dítě, jsme se hádali a hádali jsme nonstop, už od něj už nemilovala žádnou lásku ani důvěru, takže mě rozvedl. A všechny tyto whiles, snažil jsem se všechny různé prostředky, jak ho dostat zpět, také jsem vyzkoušel několik různých kouzla kolečka v mé zemi pobytu, ale žádný z nich nemohl přivést Andro zpět ke mně. Byl to jen doktor Isikolo, který mi zaručil naléhavé obsazení 48 hodin kouzlem, a ujišťuje mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píšu, abych vám poděkoval a děkuji vám za dodržení vašich slibů a za to, že jste využili své nadané a velké síly, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na sloučení Loversů. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohl v nejhorších dobách mého života, že jsem byl tak velkým kouzelníkem kouzel a že mi dal kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti v mém manželství. Můj manžel je zpět a slibuji, že už mě nikdy neopustím. Pokud pochybujete o jeho schopnosti, věřte mi. Měli byste mít šanci. Vyplatí se způsoby, které jste si ani nedokázali představit. Pokud jste právě teď silnější a potřebujete silné a urgentní milostné kouzlo, abyste přivedli zpět své laskavé kontaktování dr. ​​Isikola, právě teď je jedinou odpovědí, jak obnovit váš rozbitý vztah nebo manželství. isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp ho na +2348133261196. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  104. Toto je moje svědectví o dobré práci doktora Isikola, který mi pomáhá. Jsem Monika Nicholas. A omlouvám se, že jsem to dal na síť, ale budu muset na tomto světovém špionážním kolečku, které přivedlo zpátky mého manžela, který mě opustil za poslední 3 roky, nakonec jsem se setkal s tímto mužem na blogu, který zveřejnil jeden z klientů, který mi pomůže , Vysvětlil jsem mu všechno a on mi řekl o kouzelníkovi jménem DR ISIKOLO, o kterém slyšel, a dal mi e-mailovou adresu, abych mu mohl napsat kouzlo, abych mu řekl své problémy. Za pouhé 2 dny se můj manžel vrátil ke mně. Chci jen poděkovat za toto pravdivé a upřímné kouzlo, pane, vše, co jste řekli, se stalo a děkuji vám, pane. Prosím, chci říct všem, kdo hledají jakékoli řešení problému, radím vám, abyste se laskavě poradili s tímto kouzelníkem, on je skutečný, je silný a cokoli, co kouzlo řekne, je to, co se stane, protože všechno, co kouzlo řekl, já přišel projít. Můžete ho laskavě kontaktovat na: jeho e-mailová adresa je isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp nebo VIBER ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  105. JAK ZÍSKÁM EX EXUS HANDBAND ZPĚT S POMOCÍ SKUTEČNÉHO A EFEKTIVNÍHO SPLAVU OD DR Sunny Jmenuji se Cindy Alex, nikdy jsem si nemyslel, že se znovu usmívám. Můj manžel mě nechal s dvěma dětmi po dobu jednoho roku Myslel jsem, že ho znovu neuvidím, dokud jsem se nestretl s lady jménem Maria, která mi vyprávěla o kouzelníkovi jménem Dr.Sunny, dala mi jeho e-mailovou adresu a číslo mobilního telefonu, kontaktovala jsem ho a ujistil mě, že 48 hodin, můj manžel se vrátí ke mně, Za méně než 48 hodin se můj manžel vrátil a začal prosit o odpuštění, že je to práce ďáblů, takže jsem až dosud překvapen tímto zázrakem, nemohl jsem si představit, ale jakmile kouzlo bylo obsazeno, otěhotněla jsem a porodila mé třetí dítě, pokud potřebujete jakoukoli pomoc od něj, můžete se na něj obrátit prostřednictvím e-mailu: drsunnydsolution1@gmail.com Nebo WhatsApp nebo mu zavolejte: +2349030731985
    .
    Dr.Sunny také léčí:
    1. HIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. RAKOVINA
    4. ALS (Lou Gehrigova nemoc)
    5. Hepatitida B
    6. těhotenství

    OdpovědětVymazat
  106. Mám toho hodně co říct, ale ne čas, protože jsem četl o každém, kdo mohl napsat svůj příběh. Velmi vděčný, že jsem tady. Když můj manžel odešel, cítil jsem se jako umírání (téměř pláč), když jsme jeli minulý týden, a on mi dává poklepání po zádech a rychlé „ahh“. nebyli jsme tak šťastní po dlouhou dobu, byl očarován dívkou, kterou potkal na služební cestě do Dominikánské republiky, a zacházel se mnou a dcerou krutým způsobem, opustil nás bez jakéhokoli zdroje financování, nedivím se mu, protože on nebyl v jeho pravé mysli, všechno poděkování doktoru Ajayimu, který pomáhá vykonávat kouzlo, aby ho dostal zpět k nám, pokud procházíte těžkým časem, protože už nerozumíte chování manžela ve svém manželství nebo jste se rozvedli a potřebujete svůj bývalý manžel nebo manželka zpět nebo prožíváte těžké časy ve svém vztahu a potřebujete rychlé řešení, můžete se obrátit na doktora Ajayiho na jeho e-mail Drajayi1990@GMAIL.COM NEBO CO JE PAPÍR +2347084887094. PODPORUJE, ŽE Vrátíte se ZDE DO DĚKUJI

    OdpovědětVymazat
  107. Jsem velmi šťastný, chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. PADMAN právě pro mě udělal, jsem ženatý 4 roky a mám rozchod s manželem před 4 měsíci a byl jsem strach a tak zmatený, protože ho tak moc miluji. Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi, doktoru PADMANOVI, a oznámil jsem mu všechny své problémy a řekl mi, abych se nebál toho, že se přinutí, aby se můj manžel vrátil ke mně a za pouhých 48 hodin Dostal jsem hovor od mého manžela a on se líbil, že bych se měl vrátit do domu. Nikdy v mém životě nevěří v kouzlo a teď mi to jen pomohlo a jsem nyní tak šťastný. Vše mu děkujeme a pokud si také chcete nechat svého manžela vrátit pro sebe zde !! jeho e-mailovou adresu (padmanlovespell@yahoo.com), jsem tak rád, že svědčím o vaší práci a laskavosti DR PADMAN

    OdpovědětVymazat
  108. Potřebujete půjčku na lepší život nebo finanční pomoc, půjčky? Nabízíme všechny druhy půjček, pokud vás zajímá více informací (prostřednictvím e-mailu: bj6325221@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  109. HOW I GET MY HERPES CURED WITHIN 8 DAYS I want every herpes patient to please read my testimony, my name is FLORA RUFER am from California in USA, I contacted genital herpes from my ex boyfriend who never had any symptoms. I have had it for 4 months now., and it has affected my life. I have told my boyfriends who I trusted about it and I have never had a bad reaction, it has affected my new relationships with penny and people think herpes is really a minor skin irritation herpes has a long term effects on health. The stigma attached to this virus by ignorant people is ridiculous. Most people have herpes in one form or another. I would like to advise people on how I get rid of my herpes and I was reading a comment on the internet,and I saw a testimony posted by a woman from island that she get rid of her herpes with the help of doctorODUCK AYAMUD and so I was so happy when I saw that post, that his herbal medication is free and I quickly collected the herbal doctor email and I email him within 5 hr he respond to my email and I explain things to him he told me not to worry that I should fill his herbal form wish I did and he only request for little money that he will use to buy the items for the preparation of the herbal medicine, wish I send to him because the pain was too much for me to bear and after some days he told me that he has prepare the herbal medicine, that I should send him my address that he want to sent it to me via DHL or FED-EX that was how I got the herbal medication and I use it as I was told and after few days I found out that my herpes was no more and when some of my friend who has herpes saw me they were surprise and I also introduce them to the man and they are also cure from the same herpes and if you have herpes, kindly contact DR ODUCK AYAMUD via this email:oduckayamud49@yahoo.com OR oduckayamud49@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS........ THIS MAN'S MEDICATION IS 100% EFFECTIVE AND ACTIVE .... CONTACT HIM TODAY VIA THIS EMAIL ADDRESS: oduckayamud49@yahoo.com OR oduckayamud49@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS... so you can be happy again....YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2347059232579

    OdpovědětVymazat


  110. Today i'm writeing this with so mcuh happiness and joy in my heart !
    My husband and I broke up 1 year and 2 months ago and i was six months pregnant. We both love each other and it was a shock to me and it really broke my heart. I tried to call him and both of his lines were disconnected. I tried to reach him on social networks but he deleted me off of them. I tried to reach his parents and they told me that their son said that he don't love me and does not want to see me and they do not know what is wrong. I cried and cried everyday because I loved him very much. Until I gave birth and the baby was one year old, I could not get my love back. Again, I was confused. I do not know what to do and I also lost my job and I have no money to take care of the baby. I was miserable in life so I cried to my sister and told her my problem and said that she knew of one powerful spell caster that helped her when she could not get pregnant. I contacted him by email and he said he will help me and told me that a woman cast a spell upon my man and said he will help me break the spell so my man will come back to me and be mine forever. It was a great surprise to me that everything that he said came to pass. My husband came back to me immediately, saying that I should forgive him. I am sending a very big thank you to this powerful and real spell caster.DR ODUCKAYAMUD I pray for him to live long and do more of his wonderful work. If you have any kind of problem disturbing you in life, you have to contact this powerful spell caster! He can help you. He will not disappoint you, I give you 100% guarantee that he will help you, Heres his contact:
    Email him at: oduckayamud49@gmail.com or oduckayamud49@yahoo.com or countact him(+2347059232579)


    OdpovědětVymazat



  111. My name is Tracey Adams, My partner and I have been trying for a baby for over two years now, We were going to a fertility clinic for about 9 months before somebody told us to contact this spell caster who is so powerful, We contacted him at this email; oduckayamud49@yahoo.com OR oduckayamud49@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM , for him to help us, then we told him our problem, he told us that she we either conceive in August 2018 or September 2018,but after two years of trying we were at a point where we were willing to try anything. And I'm glad we came to DR ODUCK AYAMUD, Because his predictions put us at ease, and I honestly believe him, and his gods really helped us as well, I am thankful for all he has done. If you are in this kind of problem i will advice you to contact him with this email: oduckayamud49@yahoo.com OR oduckayamud49@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM for you to have your own baby in the family....YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2347059232579

    OdpovědětVymazat
  112. JAK ZÍSKÁM EX EXIFUJEM ZPĚT S POMOCÍ DR ODION ...... Ahoj všichni, jmenuji se Robert Jason, po 15 letech manželství jsem já a moje manželka žili šťastně spolu, milovali jsme se navzájem tolik a miloval jsem moje rodina byla moje nejvyšší priorita, až do jednoho rána jsem měl se svou ženou malý argument, o kterém vím, že všechny páry mají, protože v tomto světě neexistují dokonalé páry po argumentu, který jsem šel do práce, když jsem se vrátil domů, nemohl jsem najít moji manželku a naše děti, také si sbalila tašky a ta dětí a odešla jsem ji zkusil zavolat, ale nemohl jsem se k ní dostat, šel jsem do domu její kamarádky, ale nemohli mi říct, kde ji najít, byl jsem frustrovaný Nevěděl jsem, co mám dělat, začal jsem pít alkohol každý den a noc jsem přestal chodit do práce to pro mě bylo těžké, protože ona a moje děti pro mě znamenají všechno, je to jako součást mého těla fungují dobře, jednoho dne jsem procházel internet, když jsem viděl svědectví někoho, kdo svědčí o muži zavolal doktor ODION a jak přivedl svou ženu zpět do 3 dnů, nepřemýšlel jsem o tom dvakrát, poslal jsem mu zprávu a řekl mu všechno, co se stalo mezi mnou a mou ženou, a řekl, že pro mě je jeho problém velmi snadný také mi řekl, abych mu věřil, že se moje žena vrátí, a řekl jsem mu, že mu věřím a požádal o nějaké informace, které jsem mu dal, o 3 dny později se moje žena vrátila domů s dětmi, byla jsem tak překvapená, že ji viděla jako sen pro mě začala plakat a omlouvat se mi Řekl jsem jí, že je v pořádku, odpouštím jí, že jsem šťastný, že je zpět, že teď žijeme šťastně spolu. Pokud máte zlomené srdce, protože vás opustila vaše manželka nebo manžel, v případě jakéhokoli druhu smrtelného kouzla, ochranného kouzla a také pro vyřešení soudních případů kontaktujte tohoto mocného kouzelníka jménem Dr. ODION, kontaktujte ho prostřednictvím jeho e-mailu; (drodion60@yandex.com) nebo můžete také WhatsApp ho na +2349060503921.

    OdpovědětVymazat

  113. Můj manžel mě nechal pro mladší ženu a byl jsem zničen. Bylo to, jako by ho měla pod zlým kouzlem, Paul se ke mně otočil přes noc bez jakéhokoli varování. Stalo se to minulý rok, byl jsem zoufalý, takže jsem použil každý jednotlivý web kouzla, který jsem nemohl najít bez výsledků. Kamarád mi poslal odkaz na web Dr. Akpabio a já jsem ho kontaktoval. Začal se mnou pracovat v červnu. V důsledku veškeré jeho úžasné práce jsme se s mužem zase společně. Jsem tak šťastná a privilegovaná, že mám na své straně tak skvělého člověka, jako jsi ty. Děkuju! Kontakt dr. Akpabia akpabiospells@gmail.com nebo Volat / WhatsApp mu +23489064238004

    OdpovědětVymazat
  114. Prosím, přečtěte si a také kontaktujte DR ISIKOLO, pokud potřebujete silné kouzlo lásky k vyřešení vašeho rozbitého vztahu.
    Když jsem byla šest měsíců těhotná se svým druhým dítětem, rozvedla jsem se s manželem. Od chvíle, kdy bylo počato naše první dítě, jsme se hádali a hádali jsme nonstop, už od něj už nemilovala žádnou lásku ani důvěru, takže mě rozvedl. A všechny tyto whiles, snažil jsem se všechny různé prostředky, jak ho dostat zpět, také jsem vyzkoušel několik různých kouzla kolečka v mé zemi, ale žádný z nich nemohl přivést Richard zpět ke mně. Bylo to jen DR ISIKOLO, který mi zaručil naléhavé obsazení 48 hodin kouzlem, a ujišťuje mě, že můj manžel bude znovu se mnou. Píšu, abych vám poděkoval a děkuji vám za dodržení vašich slibů a za to, že jste využili své nadané a velké síly, abyste ho přivedli zpět domů. Byl jsem nadšený, když jsem věděl, že se specializujete na sloučení Loversů. Děkuji vám, pane, že jste mi pomohl v nejhorších dobách mého života, že jsem byl tak velkým kouzelníkem kouzel a že mi dal kouzlo lásky, které mi přineslo tolik radosti v mém manželství. Můj manžel je zpět a slibuji, že už mě nikdy neopustím. Pokud pochybujete o jeho schopnosti, věřte mi. Měli byste mít šanci. Vyplatí se způsoby, které jste si ani nedokázali představit. Pokud jste právě teď jejich a potřebujete silné a naléhavé milostné kouzlo, které vám přinese zpět laskavý kontakt s DR ISIKOLO, právě teď je jedinou odpovědí, jak obnovit váš rozbitý vztah nebo manželství. isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  115. Dnes se cítím tak radostně, protože jsem součástí těch, kteří se radují ze všeho kvůli pomoci, kterou mi doktor Isikolo poskytl za to, že mi vrátil manžela. Byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel na mě podváděl a hledal rozvod. Ale když jsem narazil na doktora Isikola E-mail (isikolosolutionhome@gmail.com.com) na internetu zaslaného paní, rozhodl jsem se s ním kontaktovat, vysvětlil jsem mu svou situaci a poté jsem hledal jeho pomoc, ale největší překvapení mi řekl, že mi pomůže s mým případem, protože bez řešení není problém. Řekl mi, co mám dělat, co jsem udělal, a pracoval pro mě a můj manžel se vrátil zpět k vám po 2 dnech, jak slíbil. Tady oslavuji, protože můj manžel je doma a opravdu si užívám manželství a skvělou oslavu. Budu svědčit na internetu, protože doktor Isikolo je opravdu pomocník, kterého Bůh poslal, aby nám všem pomohl. Proč nekontaktujte doktora Isikola teď, pokud čelíte jakýmkoli výzvám ve svém vztahu. Můžete kontaktovat jeho e-mailovou adresu: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  116. Dr Edo nejlepší kouzlo online obnovit můj rozbitý vztah a já vřele doporučuji Dr Edo každému, kdo potřebuje pomoc!
    Můj manžel mě opustil pro jinou ženu před 3 měsíci a od té doby se můj život naplnil bolestmi smutkem a zlomeninami srdce, protože on byl moje první láska, se kterou jsem strávil celý svůj život. Moje kamarádka mi řekla, že viděl několik svědectví o kouzelnici jménem Dr Unity, že dokáže během několika dní vrátit milence, zasmál jsem se a řekl, že mě nezajímá, ale kvůli lásce, kterou pro mě měl můj přítel, konzultoval můj kněz jménem mého a k mému největšímu překvapení po 2 dnech mě můj manžel poprvé volal po třech měsících, že mi chybí a že je tak líto za všechno, co mě donutil projít. Vrátil se a teď jsme spolu šťastní. Stále tomu nemohu uvěřit, protože je to velmi neuvěřitelné. Děkuji vám doktore Edo, že jste mi přivedl zpět svého milence a také mého milého přítele, který se za mě přimlouval, za kohokoli, kdo by mohl potřebovat pomoc tohoto velkého kněze, je e-mailová adresa: edolovespelltemple@gmail.com, můžete mu také zavolat nebo jej přidat na WhatsApp: +2348159452497

    OdpovědětVymazat
  117. Moje cesta k obnovení manželství začala před 3 dny, když mě moje 22letá žena změnila o muže mladšího 10 let. Je mi 57 a je jí 55. Prošel jsem pouští a na své cestě jsem našel doktora Isikola. Bůh ho použil k tomu, aby uzdravil mé zlomené srdce a odstranil mé bolesti kouzlem Mocná láska. Bylo to pro mě těžké, jak se ji bez úspěchu pokusit dostat zpět domů, a pro mé děti a já se to stalo agónii. Věřím Pánu a vím, že mi chce obnovit manželství. Vysvětlil jsem mu všechno a on mi řekl, co mám dělat, co jsem udělal, a udělal svou část a moje žena se vrátila domů ke mně a našim dětem za méně než 48 hodin. Potřebujeme víru. Víra je ujištění věcí, v které doufáme, a přesvědčení o věcech, které nevidíme. Muži a ženy se prosím nevzdávejte, Bůh může použít doktora Isikola k obnovení vašeho manželství nebo vašeho vztahu. Neztrácejte naději. Musíte se zamilovat do Pána.
    Kontaktujte doktora Isikola Pro mocné milostné kouzlo poslané od Boha. e-mailem isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  118. Můj přítel mě nechal pro jinou dívku. Zoufale jsem ho potřeboval, protože jsem ho tolik miloval. Velmi jsem se bál a potřeboval pomoc. Když jsem procházel internet, narazil jsem na konkrétní svědectví o tomto dobrém doktoru Edovi, který mi pomohl rychle se vrátit zpět a zastavit rozvod nebo rozchod atd. Takže jsem cítil, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (návrat Love kouzla). O 28 hodin později se můj přítel vrátil ke mně a volal a prosil o mé odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a chci doporučit toto skvělé kouzlo komukoli, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení svých zlomených vztahů a manželství, napište mu na adresu: edolovespelltemple@gmail.com. Jednoduše kontaktujte velkého „dr. Edo“ Pokud máte nějaký problém, kontaktujte ho a garantuji vám, že vám pomůže. Děkuji vám doktore Edo, že jste mi zachránil přerušené vztahy a přivedl mého přítele zpět! “Napište mu na adresu: edolovespelltemple@gmail.com, můžete mu také zavolat nebo přidat na WhatsApp: +2348159452497

    OdpovědětVymazat
  119. Ja sam gospođa Brigitte torsten iz Francuske, želim podijeliti svjedočanstvo svog života sa svakim. Bila sam udana za svog muža Mullera, toliko ga volim da smo u braku sedam godina s dvoje djece. Kad je otišao na odmor u Ameriku, počeo je razgovarati sa ženom po imenu Ashley, a onda mi je rekao da ga više ne zanima naš brak. Bila sam toliko zbunjena i tražila pomoć, ne znam što da radim dok nisam upoznala svoju prijateljicu Christine i rekla joj svoj problem. Rekla mi je da se ne brinem zbog toga što je ranije imala sličan problem i upoznala me s čovjekom po imenu Poslanik kofo koji je bacio čaroliju na njenog bivšeg dečka i vratio ga k sebi nakon 3 dana. Christine me moli da komuniciram s prorokovim kofoom. Kontaktirao sam ga kako bi mi pomogao vratiti muža i on me moli da se ne brinem da se bogovi njegovih predaka bore za mene. Rekao mi je da će se nakon tri dana pridružiti meni i mom mužu. Zaista, nakon tri dana, suprug me nazvao i rekao mi da ponovno traži stvari sa mnom da se molim da se sretnem s njim ili će me doći vidjeti bilo gdje da jesam, iznenadio me kad sam ga vidio da je odmah sišao. koljena su mu počela plakati za oproštajem. U ovom trenutku sam najsretnija žena na svijetu zbog onoga što je ovaj veliki prorok učinio za mene i mog muža. Odlučio sam podijeliti svoj komentar. Možete se obratiti njegovom e-mailu: (Prosetkofofranklin@gmail.com). Ili whatsapp .. njega u ovaj broj. (2348071473639). Molimo kontaktirajte ga u vezi s bilo kojim problemom i bit ćete blagoslovljeni.

    OdpovědětVymazat
  120. Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky dr. Isikola, které se šířily na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit zpět své ztracené milence, kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvím různých lidí, jak on mi pomohl přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domu se vším, co jsem měl, byl jsem zmatený, když mi jen řekl, abych se usmíval a měl klid, který mě ujistil, že zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi můj manžel zavolal, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustil a slíbil telefonicky, Vrátil se domů a také mi dal velmi pěkné dárky, jen aby pro něj dokázal svou lásku ke mně, byl jsem tak šťastný, že jsem musel zavolat doktorovi Isikolovi a poděkovat mu, jen mi řekl, abych sdílel dobré zprávy po celém světě „No, pokud potřebujete efektivní a skutečné kouzlo pro každého problém ve svém životě můžete kontaktovat Dr. Isikolo na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  121. Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky dr. Isikola, které se šířily na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit zpět své ztracené milence, kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvím různých lidí, jak on mi pomohl přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domu se vším, co jsem měl, byl jsem zmatený, když mi jen řekl, abych se usmíval a měl klid, který mě ujistil, že zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi můj manžel zavolal, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustil a slíbil telefonicky, Vrátil se domů a také mi dal velmi pěkné dárky, jen aby pro něj dokázal svou lásku ke mně, byl jsem tak šťastný, že jsem musel zavolat doktorovi Isikolovi a poděkovat mu, jen mi řekl, abych sdílel dobré zprávy po celém světě „No, pokud potřebujete efektivní a skutečné kouzlo pro každého problém ve svém životě můžete kontaktovat Dr. Isikolo na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj, tohle je skutečné svědectví kouzelnického lékaře, který mi pomohl přivést zpět mého snoubence, který opustil já a děti po dobu 10 měsíců. Ztratil jsem veškerou naději, že se můj snoubenec vrátí domů. pokud prožíváte těžký čas ve svém manželství nebo vztahu, nebo chcete zpět své Ex. kontaktujte ho na drjohnsoco@gmail.com nebo whatapp +2348147766277

    OdpovědětVymazat
  123. můj příběh je velmi zvláštní a jedinečný, protože se nepodobá četné reklamě, kterou vždy vidíte online, a také vám chci být 100% upřímný a pravdivý, že nikdy nemůže existovat žádné jiné online kouzlo, které vám může pomoci přivést zpět vaše EX ZPĚT na vás jiné než DR ISIKOLO, protože on sám je stoprocentně efektivní, dynamický a velmi spolehlivý, protože 99,9% jiných kouzelníků není skutečných a nikdy vám nepomůže vyřešit vaše problémy, místo toho zkomplikují váš současný stav OK SO Buďte moudří a získejte a kontaktujte DR ISIKOLO DNES. MOJE VLASTNÍ ŽIVOTNÍ PŘÍBĚH / ZKUŠENOSTI: Jmenuji se Niko Dominik. Chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. ISIKOLO právě udělal, tento muž mi právě přinesl zpět své ztracené Ex WIFE se svým velkým kouzlem. Byl jsem ženatý s touto ženou Julie, protože jsme byli spolu déle než 4 roky a milovali jsme se, ale nemohl jsem ji otěhotnět a také jí dát vše, co potřebuje. Opustila mě a řekla mi, že už nemůže dál pokračovat. Nyní jsem hledal způsoby, jak ji dostat zpět, dokud mi moje přítelkyně neřekla o tomto muži a nedala jeho kontaktní e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196. K KONTAKTU SE MŮŽETE POUŽÍVAT ŽÁDNOU Z TĚCH, a tomu nebudete věřit. Když jsem kontaktoval tohoto muže kvůli mým problémům, připravil toto kouzlo, přivedl Juileta zpět ke mně a po měsíci pro mě otěhotněla.

    OdpovědětVymazat
  124. Slíbil jsem, že budu svědčit po celém světě, jakmile se můj muž vrátí ke mně a můj manžel přišel přesně tak, jak mi řekl DR ISIKOLO, když mi pomáhal. Rozhodl jsem se správně kontaktovat DR ISIKOLO, velkého kouzla, který vám pomůže vyřešit vaše problémy. Můj muž mě nechal trpět a nikdy jsem nevěřil, že se ke mně vrátí, ale když jsem kontaktoval DR ISIKOLO, ujistil mě, že můj muž přijde znovu. dal mi seznam věcí, které bych si mohl koupit, ale nemohl jsem je získat v mé zemi, a tak jsem mu peníze poslal a on si je koupil a připravil dokonalé milostné kouzlo. Manžel ke mně běžel zpět za 48 hodin a prosil o odpuštění TOTO JE SKUTEČNÉ A GENUINE. Byl jsem tak překvapený, že kouzlo fungovalo přesně tak, jak mi řekl. To je tak úžasné a chci, abys věřil, protože DR ISIKOLO je tak reálný a žádám ho, abys ho teď kontaktoval na jeho e-mailu, aby ti také mohl pomoci, jak mi pomohl. e-mail je isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  125. JAK ZÍSKAT EX LOVER ZPĚT BEZ PANIKU. Jsem Leona Rafael. Chci svědčit o mocném doktorovi Isikolou za záchranu mého vztahu. Musím být jedním z mála, kteří nemají potíže s tím, že někomu ukážu a řeknu, jak jsem vděčný za to, že jsem svůj vztah učinil melodickým a hladkým vztahem. Snažil jsem se být ve svém vztahu se svým přítelem pozitivnější, zdá se, že to trvalo věčně. Další dáma vzala Fiancee ode mě a oba se přestěhovali. Plakala jsem a hledala ho, aby se vrátil, ale on odmítl přijmout moje hovory ani vrátit mé zprávy. Můj přítel mě seznámil s mocným kouzelníkem jménem Isikolo, který mi pomohl vrhnout velmi silné milostné kouzlo, které mi vrátilo mého snoubence za 48 hodin. Byl jsem ohromen a překvapen, když mě moje snoubenka volala, abych mě všechny prosila o odpuštění kvůli mocnému milostnému kouzlu doktora Isikola. Pokud máte nějaké problémy s manželstvím nebo vztahem, nezapomeňte kontaktovat doktora Isikola následujícím způsobem. Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  126. Moje meno je Lilian N.Je to veľmi radostný deň môjho života, pretože mi pomohla Dr.saguru tým, že mi pomohla získať späť môjho bývalého manžela pomocou kúzla a mágie. Bol som ženatý 6 rokov a bolo to také hrozné, pretože môj manžel ma naozaj podvádzal a hľadal rozvod, ale keď som na internete narazil na e-mailovú adresu Dr.saguru o tom, ako pomohol toľkým ľuďom získať späť svoje ex a pomôcť opraviť vzťah. a prinútiť ľudí, aby boli šťastní vo svojom vzťahu. Vysvetlil som mu svoju situáciu a potom som hľadal jeho pomoc, ale k môjmu prekvapeniu mi povedal, že mi pomôže s mojím prípadom a teraz oslavujem, pretože môj manžel sa zmenil úplne navždy. Vždy chce byť pri mne a bez môjho prítomnosti nemôže urobiť nič. Naozaj si užívam svoje manželstvo, aká veľká oslava. Budem naďalej svedčiť na internete, pretože Dr.saguru je skutočne skutočným kúzelníkom. POTREBUJETE POTREBU POTREBOVAŤ KONTAKTOVÝ LEKÁR SAGURU TERAZ VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com alebo WhatsApp +2349037545183 Je to jediná odpoveď na váš problém a prinútite sa, aby ste sa cítili šťastní vo svojom vzťahu. 3 OVOCIE ŽENY 4 OCHRANA PROPAGÁCIÍ 5 OCHRANA KOĽAJA 6 OBCHODNÁ ČINNOSŤ 7 KLABLA S DOBROU PRÁCOU 8 Kúzla LOTTERY A KÁBE PRÍPADU KURZY.

    OdpovědětVymazat
  127. Ahoj všichni, tohle je ta nejúžasnější věc, jakou jsem kdy zažil, a musím sdílet toto skvělé svědectví. Chtěl bych jen poděkovat díky DR ISIKOLO, že jste si udělali čas a pomohli mi obsadit kouzlo, které mi vrací mého bývalého milence, který najednou ztratil zájem o mě po šesti měsících zasnoubení, ale dnes jsme ženatí a šťastnější než nikdy předtím. Když jsem pro mě udělal práci, byl jsem opravdu otřesený a šokován a za 48 hodin se Kris vrátil do mého domu a začal prosit o odpuštění a o to, abych ho přijal zpět. Opravdu nemám slov a nevím jak moc ti mohu vyjádřit své uznání DR ISIKOLO, jsi Bůh poslaný k obnovení porušeného vztahu. Hluboko si užívá pomoci lidem dosáhnout jejich touhy, najít pravou lásku, získat zpět své bývalé milence, zastavit hrubé vztahy, najít úspěch, přilákat štěstí, najít spřízněné duše a další. Kontaktujte ho ještě dnes a dovolte mu, aby vám ukázal zázraky a úžas jeho systému Love Spell. Dosahuje nejlepších výsledků v reálném kouzlení. Pošlete e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  128. Velké poděkování Dr. Wealthymu, že nikdy nevěřím, že po všech těch letech zklamání z obrovských spamerů na internetu, kteří chodí po podvodných lidech, stále existuje opravdové kouzlo smrti, dokud jsem nebyl vhodný setkat se s dr. Wealthy skutečným kouzlem kouzel, přes blízkého přítele jménem Jennifer, kterého mi Dr. Wealthy předtím pomáhal, když jsem ho kontaktoval se svým e-mailem na wealthylovespell@gmail.com, vysvětluji, jak mi můj bývalý manželé dávají problém v mém manželství, nikdy mi nedovolila chvilku klidu a Musím to ukončit tím, že ji zabiju, a nechci využít vraha, protože to bude riskantní, tak jsem to musel udělat duchovně, proto jsem se ho rozhodl kontaktovat, ujistil mě, že se nebudu bát Kontaktoval jsem správnou osobu ve správný čas, spolupracoval jsem s ním a za méně než týden byla moje ex mrtvá, spala a nikdy se neprobudila díky Dr. Wealthy, opravdu je to opravdu skromný muž. můžete kontaktovat dr. Wealthyho s jakýmkoli smrtelným kouzlem, jako je zabít svého nadřízeného v kanceláři a zaujmout jeho místo, kouzlo smrti zabít svého otce a zdědit jeho bohatství, smrtelné kouzlo zabít každého, kdo vás v minulosti obětoval, kouzlo pro zvýšení mezd, kouzlo pro povýšení v kanceláři, kouzlo, aby se váš bývalý milenec vrátil, pokud věci ve vašem životě nefungují dobře, pak ho musíte kontaktovat nyní e-mailem wealthylovespell@gmail.com zavolejte nebo přidejte jej na WhatsApp +2348105150446.

    OdpovědětVymazat
  129. AUTENTICKÁ LÁSKA PRÁCE PRÁCE ZA 48 HODIN
    Svou bývalou přítelkyni jsem měl zpět s pomocí DR ISIKOLO na isikolosolutionhome@gmail.com. Viděl jsem lidi, kteří psali svědectví o kouzlu, s nímž byli požehnáni, a kterým tedy chci také říct můj. Také s těmito svědectvími jsem se setkal s doktorem Isikoloem a kontaktoval ho, aby mi přivedl moji ex Katrinu zpět, abychom mohli spolu strávit dovolenou, protože jsme se rozpadli téměř rok a mé srdce nebylo stejné. Miluji tuto ženu z celého srdce. S pomocí doktora Isikola se můj ex vrátil ke mně za 48 hodin poté, co jsem vyhověl a udělal to, co od mě požadoval. Je to velmi skutečné. Také jsem byl šokován a nemohl jsem uvěřit, že to ve skutečnosti fungovalo. Řekl bych vám, abyste se obrátili na tohoto muže, pokud si přejete, aby vám váš milovaný byl zpět s rychlými výsledky na jeho e-mailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whats App / Call +2348133261196. dík

    OdpovědětVymazat
  130. Díky DR ISIKOLO za záchranu mého manželství !!! Jmenuji se Helena Lukasová, jsem 7 let ženatý s manželem, máme spolu 2 děti a naše manželství bylo skvělé. Jsem velmi rád, že mohu každému říct své svědectví. Další žena musela ode mě vzít svého milence a můj manžel mě opustil a děti a my jsme trpěli 2 roky, dokud jsem nenarazil na místo, kde tento muž jménem DR ISIKOLO pomohl mnoha lidem a rozhodl jsem se mu dát odpověď na jeho E-mail, pokud mi může pomoci přivést mého milence zpět domů, a zeptá se mě na nějaké informace, které mu posílám, a informace mého manžela, a po 48 hodinách, jak mi řekl, jsem viděl auto vjíždělo do domu a hle, bylo to moje manžel a on přišel ke mně a dětem plakat a prosit o odpuštění, a proto jsem dnes šťastná. Také osvobodil mého přítele od HIV DR ISIKOLO opravdu učinil ženu, kterou jsem dnes pro kohokoli, kdo hledá, jak získat jeho nebo její ex zpět nebo jakýkoli problém, který vám poradím, DR ISIKOLO je řešením všech problémů. Můžete ho kontaktovat s touto e-mailovou adresou: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  131. Jaké nádherné a rovné kouzlo, které mi přineslo radost a štěstí do mého života! Dávám toto svědectví, protože jsem tak šťastný, chci poděkovat DR ISIKOLU za skvělou věc, kterou udělal v mém životě, přinesl štěstí zpět do mého života, nikdy jsem nevěřil v kouzla, dokud se můj život nerozpadl, když můj milenec 6 roky se rozhodli nazvat to quit téměř když jsme se chtěli oženit. Byl jsem tak emocionální zhroucení do té míry, že jsem nemohl udělat nic rozumného znovu, po 2měsících v bolesti, než mě můj starý přítel představil kouzlu na linii s názvem Dr. Iwisa, to bylo poté, co jsem byl scammed různými falešnými kouzly . Představil jsem mi DR ISIKOLA jako pravého kouzla. Za méně než 48 hodin jsem viděl zázraky, můj milenec se ke mně vrátil a můj život se vrátil jako dokončená hádanka, a po 1 měsíci jsme se oženili a bylo to pro mě jako sen, protože jsem si myslel, že jsem ho navždy ztratil . Děkuji DR ISIKOLO za pomoc, ale především za vaši upřímnost a rychlé přesné výsledky. email: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  132. Chci ocenit tohoto velkého kouzla, kterého jsem kontaktoval kvůli problému, který mě opustila moje žena. když jsem ho poprvé kontaktoval, myslel jsem si, že nemůže nic dělat, ale snažil jsem se mu dát šanci vidět, jak to chodí, a mé surorise poté, co udělal vše, co chtěl udělat, řekl mi, abych se vrátil domů, že do 24 hodiny se moje žena vrátí. Šel jsem domů, když řekl, že Hopig je pravdivý, a k mému úžasnému překvapení další ráno někdo zaklepal na mé dveře, než jsem odešel z domu do práce, a když jsem otevřel dveře, hle, byla to moje manželka, kterou jsem viděl, když mi říkal, že je všem líto a že se vrátila, byl jsem šokován, protože se všechno stalo tak rychle. Řeknu vám to teď, že byste měli kontaktovat chubygreata o pomoc, protože řeší každý problém. ty, které vám říká, že je to tak, to je, jak to chodí. můžete kontaktovat chubygreat s následujícími detaily
    chubygreat@gmail.com nebo Whatsapp 2348165965904
    děkuji chubygreat.

    OdpovědětVymazat
  133. Jsem velmi vděčný, že jsem se setkal s velkým duchovním kouzelníkem, jako je tento! Můj manžel se ke mně právě vrátil domů za 48 hodin a všechno se stalo přesně tak, jak řekl, že jsem tak šťastný, že jsem kontaktoval DR ISIKOLO a teď mám svého manžela zpět do své rodiny. Pokud jste ho všichni nezkoušeli, musíte tak učinit a splnit vaše touhy srdce. Přestaň být pochybný, vyzkoušel jsem DR ISIKOLO a teď jsem naplněná žena. DR ISIKOLO LOVE SPELL JE V AKCI velmi VELKÉ A VÝKONNÉ. DĚKUJEME ZA ŽÁDOST, KTEROU PŘEŠLI MĚ, DR ISIKOLO. Můžete se k němu dostat, pokud potřebujete Jeho pomoc, kontaktoval jsem mocného kněze e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com a konečně jsem zjistil, že je opravdu pravdivý duchovní kouzelník a tak mocný, a dal mi informace o tom, jak pracovat pro mě, co udělal poté, co jsem se podřídil, a můj manžel mě teď tak moc miluje a nyní odhodil svou milenku do práce. Jsem tak šťastný, že je zpět k našemu 7letému dítěti, vždy budu svědčit o tvém skvělém jménu DR ISIKOLO. E-mail znovu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  134. Moc děkuji DOCTOR ISIKOLO za to, že se můj bývalý přítel vrátil ke mně. Píšu toto úžasné svědectví o tomto muži. Splnil všechna moje přání. Můj přítel a já jsme chodili déle než 3 roky, ačkoli jsme měli tolik hádek, ale nikdy jsme nenapadlo na rozchod. Jednoho dne mi zavolal telefonem a řekl mi, jak je unavený vztahem a nikde nevidí, kam směřujeme. Uplynuly měsíce a můj přítel už mě nekontaktoval a já jsem o něm už neslyšel a jeho mobilní telefon byl odpojen. Věděl jsem, že musím hledat pomoc, protože tolik lásky k němu mám. Kontaktoval jsem tohoto velkého kouzla, protože jsem ještě nikdy nikoho nekontaktoval a říkám vám, že po dvoudenním kontaktu mě zavolal můj bývalý přítel a požádal mě, aby mě viděl, a příštího rána mi na prstenu nosil prsten. Jsem velmi šťastný, protože brzy budu vdaná za pomoci tohoto velkého kouzelníka jménem DOCTOR ISIKOLO. Slíbil jsem, že projevím vaše díla všem, a prosím kontaktujte tohoto muže, aby vám pomohl na isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp ho na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  135. Ahoj, jmenuji se Ivana, jsem ze Záhřebu, chci svědčit o velkém a mocném kouzelníkovi, který můj manžel opustil mě a děti na 2 týdny, když jsem mu zavolal, nezvedl, když se vrátil domů 3. týden on řekl mi, že chce rozvod, byl jsem tak smutný, že jsem plakal celou noc znovu odešel jsem byl tak osamělý další den jsem hledal něco online, když jsem našel kouzelníka jménem Kněz KALADU, který pomohl tolika lidem s jejich problémy, takže i kontaktoval ho se svými problémy, řekl mi, že to bude trvat 24 hodin a můj manžel se vrátí ke mně, udělal jsem všechno, co mi řekl, abych udělal, a příští den se můj manžel vrátil klečící a prosil, aby zrušil rozvod, jsme nyní šťastní spolu Priest KALADU vám také může poslat e-mail na adresu
    drkaladuspellhome@gmail.com
    WhatsApp +393512961233

    OdpovědětVymazat
  136. Chtěl bych využít této příležitosti k poděkování kouzlu, který se jmenoval Dr. Ajayi, protože pomohl obnovit mír v mém rozbitém manželství, poznávám o něm prostřednictvím přítele, který pomohl s šťastnými čísly vyhrát velké v loterii. Nechci jít do podrobností, ale co vás bude zajímat, je to, že Dr. Ajayi je opravdový duchovní člověk, protože jsem hledal pomoc z různých zdrojů, ale nic se nestalo, dokud mě můj přítel neobjevil, kontaktoval jsem ho ohledně svých přerušil manželství a vysvětlil mu všechno, řekl mi, co je třeba udělat, čehož jsem vyhověl, a dnes jsem šťastným mužem v manželství, moje žena se vrátila domů a řekla, že už nechce rozvod a díky Dr. Ajayim je těhotná s chlapečkem a moje finanční sochy se zlepšily. Pokud potřebujete pomoc s jakýmkoli problémem, obraťte se na velkého kouzelníka Dr Ajayiho na e-mail: drajayi1990@gmail.com nebo Whatsapp: +2347084887094 je 100% zaručena. můžete také kontaktovat další kouzlo.

    * Kouzlo manželství
    * Kouzlo propagace práce
    * šťastná čísla pro loterii
    * Kouzelné pero na zkoušky
    Kulka kouzla oblečení
    * Vyhrajte jakýkoli soudní spor
    * Ochranné kouzlo
    * kouzlo prosperity
     atd....

    Nebuďte stydliví, kontaktujte ho a opravte své problémy během několika dnů od duchovního zásahu.
    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Whatsapp: +2347084887094

    OdpovědětVymazat
  137. Jak to můžu vysvětlit světu, že existuje muž jménem DR ISIKOLO, který mi pomohl přivést zpět mého bývalého milence a obnovit můj lůno. když se ztratila veškerá naděje. Já a můj milenec jsme manželé posledních 5 let bez dítěte, které jsme žili šťastně. Až jednoho dne jsme měli nedorozumění, protože jsem pro něj nemohl mít dítě, a tak se rozhodl žít pro jiné ženy, byl jsem tak smutný a frustrovaný a nemohl jsem ani jíst, až jednoho dne jsem procházel Internet, kde jsem viděl dámu jménem Sandra, která svědčí o kouzlu zavolat DR ISIKOLO, který jí pomohl přivést jejího manžela zpět domů, a tak jsem se rozhodl zkusit kontaktovat kouzla DR ISIKOLO, takže vysvětlím svůj problém DR ISIKOLO a on řekla mi, že bych se neměla bát, že mi pomůže vyřešit můj problém, že se můj milenec vrátí domů, k mému největšímu překvapení za pouhých 48 hodin mě můj manžel začal volat a prosit o odpuštění to byl skutečně zázrak, teď jsme jsou zpět jako manžel a manželka, týden poté, co byl můj lůno obnoven, a právě teď jsem za měsíc pryč všechno mé poděkování patří DR ISIKOLO, nebojte se, protože DR ISIKOLO je tu, aby vám všem pomohl, udělám vám laskavost zavěsil svou e-mailovou adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  138. Ahoj, jmenuji se "Tina Petersen" Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milenec na střední škole, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

    Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, co mohl, aby mu změnil názor a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto nádhernému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně vyzkoušet, protože jsem byl zoufalý a nezbylo mi na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám celá léta

    Představil jsem mu spoustu párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte lékaře Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na 2347013499818 a také kontaktujte lékaře Zuzu na Viber prostřednictvím 2347013499818

    OdpovědětVymazat
  139. DR JOHN je neuvěřitelný! Můj bývalý manžel a já jsme se smířili minulý týden poté, co jsme se rozvedli na dva roky. V současné době pomáháme poradenstvím pro páry a jsme odhodláni se znovu oženit příští měsíc po období obnovy DR JOHN. Před smíření jsme měli několik nesprávných startů; DR JOHN je však věrný a stalo se „náhle“. Krásná část je, že po našem posledním falešném startu jsem zapůjčil pomocnou ruku a tuto situaci jsem úplně dal do rukou DR JOHN a později jsem o tom moc nepřemýšlel. Najednou se ke mně přiblížil a zeptal se, jestli bychom se mohli vrátit spolu. Opět je DR JOHN tak věrný a tak dobrý. Dodržuje všechny své sliby. je skvělý pomocník. Pošlete mu e-mail (drjohnsoco@gmail.com) nebo zavolejte NEBO co
    +2348147766277

    OdpovědětVymazat
  140. Jak jsem se dokázal se svým manželem smířit pomocí dr. ​​Ajayi, kouzelníka, jsem 47 let se třemi dětmi, jednou ráno asi před 8 měsíci, se můj manžel právě probudil z postele a další věc, kterou řekl, byla měli bychom se rozvést, že se už o naše manželství nezajímá, ta slova mě vyvedla z rovnováhy a málem jsem omdlel, prosil jsem s ním a zeptal se, co se pokazilo, ale ten samý měsíc odmítl něco říct děti a být upřímný, nebylo to pro mě snadné, dokonce jsem řekl své sestře, aby mi pomohl prosit ho, aby mi odpustil, když jsem ho nevědomky špatně omyl a všechny důvody upadly na hluché ucho. Hledal jsem pomoc z jiné platformy, ale všechno selhalo, dokud jsem nečetl článek o duchovním muži, kouzelníkovi jménem Aj Aji, vysvětlil jsem mu svůj problém a řekl mi, abych mu poskytl nějaké informace, které jsem mu dal, řekl mi manžel není ve svém správném rámci, že je manipulován jinou ženou, proto hledá rozvod, ale řekl mi, abych se nebál toho, že za tři dny všechny moje starosti skončí a po mém největším překvapení po kouzlo bylo obsazeno velkým doktorem Ajayim, můj manžel říkal, že míří zpět domů, a dokonce se mě ptal, jak dlouho už byl od domu, jsem opravdu šťastný, že moje manželství zachránilo velké kouzlo s názvem Dr Ajayi, rozvod se nikdy nestane, mám povýšení na pracovišti, všechno v mém životě se obrací k dobrému a skvělému kouzelníkovi Dr. Ajayimu za to musí poděkovat. Pokud máte manželský problém, pokud hledáte ovoce dělohy, chcete-li získat zpět svého bývalého milence, pokud chcete šťastná čísla pro loterii, pokud potřebujete ochranné kouzlo, kouzlo pro bohatství atd ... Můžete se obrátit na doktora Ajayiho s žádným druhem kouzelné práce a budete za to navždy skvělí, protože budou splněny všechny vaše touhy srdce. Můžete ho kontaktovat na e-mailu: drajayi1990@gmail.com nebo Whatsapp +2347084887094.

    OdpovědětVymazat
  141. Dobrý den, hledáte způsob, jak obnovit svého bývalého milence, který se s vámi rozešel? ... S pomocí Dr. Johna můžete obnovit svého bývalého partnera do 24 hodin. WhatsApp nyní na +2348147766277, pro trvalé řešení vašich problémů se vztahem.

    OdpovědětVymazat
  142. Už jste slyšeli o velkém muži jménem Dr. Ajayi, že je kouzelníkem, problém, který jsem měl v manželství, mě k němu dovedl. Je mi 51 let, moje manželství bylo kdysi v ponurém stavu, protože jsem byl sňatek po dobu 15 let, aniž bych byl schopen otěhotnět, pak jednoho večera mi řekl, že se chce rozvést, že se večer večer přestěhoval z domu vybíral jsem některé z jeho věcí, prosil jsem s ním, ale všechny mé prosby padly na hluché ucho a to mi zlomilo srdce, protože jsem hledal pomoc z různých zdrojů, ale nic pro mě nefungovalo. Procházel jsem facebookovou stránku, když jsem viděl svědectví ženy o tom, jak jí kouzelník jménem Aj Aji pomohl získat zpět svého muže po 5 letech odloučení, jeho kontakty pustila paní, vzala jsem je a kontaktovala kouzla , neodpověděl okamžitě, ale když jsem to konečně udělal, vysvětlil jsem mu a také mi položil několik otázek, na které jsem odpověděl po sekci, řekl mi, co je třeba udělat, a slib mi, že se můj manžel vrátí domů do 72 hodin, jakmile budou provedeny potřebné věci, vyhověl jsem všemu, jak mi bylo řečeno, věřte mi, že jsem byl překvapen, když se můj manžel vrátil domů po měsících odloučení a uzavřel to všechno Dr. Ajayi z mě udělal bylinnou medicínu, porodila jsem dvojčata, tohle opravdu já a mého manžela a všechno díky děkuji dr. Ajayimu za jeho skvělé kouzelné schopnosti a také zjistím, že pomohl mnoha dalším lidem, takže pokud ve svém vztahu prožíváte nějaký těžký čas a chcete trvalý řešení kontaktujte Dr. Ajaye i velké kouzlo kolečko přes WhatsApp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  143. Jmenuji se Lara Otis a chci poděkovat doktoru Isikolou, velmi mocnému kouzelníkovi, který mi pomáhá přivést mého muže zpět, před několika měsíci mám vážný problém s mým manželem do té míry, že opustil dům, a začal chodit s jinou ženou a zůstal se ženou, snažil jsem se vše, co jsem mohl, abych ho přivedl zpět, ale veškeré mé úsilí bylo zbytečné až do dne, kdy můj přítel přišel do mého domu a řekl jsem jí všechno, co se stalo mezi mnou a manželovi, řekla mi o mocném kouzelníkovi, který jí pomáhal, když byla ve stejném problému, pak jsem kontaktoval doktora Isikoloa a řekl mu každé přemýšlení a řekl mi, abych se už sám sebe nebál, že se můj manžel vrátí ke mně poté, co na něj seslal kouzlo, myslel jsem, že to byl vtip, poté, co dokončil kouzlo, řekl mi, že právě dokončil kouzlo, k mému největšímu překvapení během 2 dnů se můj manžel opravdu vrátil prosit mě, abych mu odpustil, pokud potřebuješ jeho pomoc, můžeš se s ním spojit mail addressisikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196. je ochoten pomoci každému tělu, které potřebuje jeho pomoc.

    OdpovědětVymazat
  144. Ahoj, jmenuji se "Tina Petersen" Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milenec na střední škole, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

    Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, co mohl, aby mu změnil názor a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto nádhernému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně vyzkoušet, protože jsem byl zoufalý a nezbylo mi na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám roky

    Představil jsem mu mnoho párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Jsem pevně přesvědčen, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte lékaře Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818 a také kontaktujte doktora Zuzu na Vibru prostřednictvím +2347013499818

    OdpovědětVymazat
  145. Slíbil jsem, že budu svědčit po celém světě, jakmile se můj muž vrátí ke mně a můj manžel přišel přesně tak, jak mi řekl doktor Isikolo, když mi pomáhal. Rozhodl jsem se správně kontaktovat doktora Isikola, velkého kouzla, který vám pomůže vyřešit vaše problémy. Můj muž mě nechal trpět a nikdy jsem nevěřil, že se ke mně vrátí, ale když jsem kontaktoval doktora Isikola, ujistil mě, že můj muž přijde znovu. dal mi seznam věcí, které bych si mohl koupit, ale nemohl jsem je získat v mé zemi, a tak jsem mu peníze poslal a on si je koupil a připravil dokonalé milostné kouzlo. Manžel ke mně běžel zpět za 48 hodin a prosil o odpuštění TOTO JE SKUTEČNÉ A GENUINE. Byl jsem tak překvapený, že kouzlo fungovalo přesně tak, jak mi řekl. To je tak úžasné a chci, abys věřil, protože doktor Isikolo je tak reálný a žádám tě, abys ho teď kontaktoval na jeho e-mailu, aby ti také mohl pomoci, jak mi pomohl. email isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  146. Hej, jsem tak nadšená, že moje rozbité manželství bylo obnoveno a můj manžel je zpět poté, co mě opustil a naše 2 děti pro jinou ženu. Po 8 letech manželství jsme se s manželem dostali do jedné hádky nebo do té druhé, dokud mě konečně neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby tam byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, moje srdce bylo plné bolestí a bolestí, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc na něj myslím a vždycky si přeji, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr. Mohammed může pomoci získat zpět zpět rychle . Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (kouzlo lásky). O 28 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi a dětem tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak tomu bylo dříve, díky děkuji doktoru Mohammedovi. je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Mohammed skutečné a mocné kouzlo, které se budu vždy modlit, aby žilo dlouho, aby pomohlo svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Zde je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na adresu: monicaspiritualtemple@gmail.com, můžete mu také zavolat nebo přidat na Whats-app: +2348134493948

    OdpovědětVymazat
  147. Hej, jsem tak nadšená, že moje rozbité manželství bylo obnoveno a můj manžel je zpět poté, co mě opustil a naše 2 děti pro jinou ženu. Po 8 letech manželství jsme se s manželem dostali do jedné hádky nebo do té druhé, dokud mě konečně neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby tam byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, moje srdce bylo plné bolestí a bolestí, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc na něj myslím a vždycky si přeji, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr. Mohammed může pomoci získat zpět zpět rychle . Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (kouzlo lásky). O 28 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi a dětem tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak tomu bylo dříve, díky děkuji doktoru Mohammedovi. je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Mohammed skutečné a mocné kouzlo, které se budu vždy modlit, aby žilo dlouho, aby pomohlo svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Zde je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na adresu: monicaspiritualtemple@gmail.com, můžete mu také zavolat nebo přidat na Whats-app: +2348134493948

    OdpovědětVymazat
  148. JAK ZÍSKAT VÁŠ VÝBĚR ZPĚT DO 24 HODIN VÝKONNÝM SPELL CASTER CALLED DR PADMAN

    Tento článek je svědectvím o casterovi, kterého jsem potkal, když jsem hledal Astera, který by mi mohl pomoci získat mého bývalého manžela zpět po roztržení a jsem velmi šťastný, že mohu říci, že můj ex-manžel je zpět ke mně a on je v současné době mým manželem. a v současné době jsem ženatý s Judem Rothschildem. Jude můj manžel, a my jsme se navzájem tolik milovali, ale moji rodiče byli proti nám, když jsme se viděli. Měli jsme nedorozumění způsobené rodinnou hádkou a rozešli jsme se, ale moje láska k němu mě neopustila, protože byl moje první láska. tak jsem se obrátil na DR PADMAN, aby mi pomohl obnovit. Jsem dnes šťastný, že můj bývalý manžel je nyní se mnou. Děkuji DR PADMAN a chci vás všechny, kteří potřebují pomoc, požádat o pomoc od tohoto kouzla a nechat vyřešit vaše problémy. Požádejte o pomoc e-mail na adresu info@padmanspell.com nebo https://twitter.com/padman_dr. (padmanlovespell@yahoo.com) https://padmanspell.com/index-3.html nebo mu zavolejte na WhatsApp 19492293867

    OdpovědětVymazat
  149. Bylo to jako filmový trik, když mi doktor Edede vrátil mého manžela do 24 hodin, vyzkoušel jsem mnoho způsobů, jak dostat mého muže zpět, ale vždy se setkávám se špatnými lidmi, dokud jsem nemyslel doktora Ededeho radu každému, kdo má stejný problém kontaktujte ho na Ededetemple@gmail.com nebo whatsapp + 2 3 3 2 3 5 8 8 7 8 2 5 slibuji, že vás nikdy neodradíme.

    OdpovědětVymazat
  150. Ahoj, jsem tady, abych šířil tuto dobrou zprávu do celého světa o tom, jak jsem se vrátil ze své ex lásky. Zbláznil jsem se, když mě moje láska minulý měsíc opustila pro jinou dívku, ale když potkám přítele, který mě seznámí s DR ISIKOLO, velkým poslem věštce, kterému slouží, vyprávěl jsem svůj problém DR ISIKOLO o tom, jak moje bývalá láska odešla mě a také, jak jsem potřeboval získat práci ve velmi velké společnosti. Řekl mi jen, že jsem přišel na správné místo, kdybych získal svou srdeční touhu bez jakýchkoli vedlejších účinků. Řekl mi, co musím udělat, poté, co se to stalo, V následujících 2 dnech mě moje láska zavolala na telefon a litovala, že mě žiji dříve a také v příštím týdnu poté, co mě láska volala prosit o odpuštění, byl jsem povolán k pohovoru v mé požadované společnosti, když jsem musel pracovat jako generální ředitel. Jsem tak šťastný a ohromen, že to musím říct celému světu, abych kontaktoval DR ISIKOLO na následující e-mailové adrese isikolosolutionhome@gmail.com a vyřešil všechny vaše problémy. Žádný problém není příliš velký na to, aby ho vyřešil ..Kontakt ho přímo na isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  151. Jsem ve vztahu se svým přítelem už 2 roky a měli jsme v plánu se brzy oženit a najednou mě opustil pro jinou dívku, opravdu ho miluji a nikdy si nedokážu představit svůj život bez něj. Dále jsem se snažil, abych ho dostal zpět, ale veškeré úsilí, abych ho dostal zpět v mém životě, nevyšlo. Bylo to v tento věrný den, narazil jsem na několik komentářů na webové stránce o tomto velkém kouzelníkovi jménem Isikolo, tolik lidí tvrdilo, že jim pomáhá obnovit jejich vztah a přivést zpět své bývalé, musel jsem ho kontaktovat, protože byl moje poslední naděje. Kontaktoval jsem ho prostřednictvím jeho e-mailu a řekl mi všechno invlovované, co je třeba udělat, co jsem udělal, a ujistil mě, že za 2 dny můj přítel odejde s tou druhou dívkou a vrátí se ke mně a bylo to velmi skvělé překvapení, když se můj přítel vrací ke mně po dvou dnech. Jsem dnes velmi šťastný, že se ke mně vrátil a toho jsem dosáhl s pomocí Dr. Isikola, a ráda, pokud potřebujete jeho pomoc, pošlete mu také e-mail přímo
    E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196
    Web: drisikolosolutionhome.webnode.com

    OdpovědětVymazat
  152. Co mohu říci, jsem zastřelen slovy, pokud ne pro doktora Isikola bych teď nebyl šťastný, udělal pro mě úžasnou věc, že ​​si nemohu udržet sám sebe, nejsem takový druh lidí, kterým pomůžete po Dobrá práce, kterou utekli, proč každý den nechávám lidi, aby věděli, že existuje mocný velký muž, jako jste vy, který bude věřit, že se moje přítelkyně Rita stále může vrátit ke mně a prosit ji o kolena poté, co mě dožila 7 měsíců Dr. Isikolo odvedl pro mě práci, která mě přiměla k tomu, abych uvěřil, že tam jsou opravdu mocní kouzelníci, ale je prostě trpělivý, že mám mocného, ​​jako je Dr. Isikolo. Dokážu to každému, kdo chce kontaktovat tohoto velkého muže, nebude toho litovat Isikolo přivedl mého milence zpět do 48 hodin poté, co jsem byl podveden těmi online kouzelníky, kteří hledají peníze lidí, ale právě teď se chystám oženit, abych se s ní oženil. děláte to samé s lidmi, kteří potřebují pomoc f rom. ještě jednou děkuji svým přátelům tam venku v jakémkoli problému, který chcete zkusit kontaktovat doktora Isikola a prodiskutovat to s ním a zjistit, co se stane dál, zde je email: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  153. Efektivní silné kouzlo lásky, díky kterému se vaše Ex Lover vrátí zpět: Zkontrolujte DR ISIKOLO
    Právě jsem zažil zázraky milostného kouzla Dr.Isikolo, které se rozšířilo na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit jejich manželství a získat zpět ztracené milence a také pomoci vyhrát loterii. Kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvími různých lidí, jak mu pomáhá přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domova se vším, co jsem měl. DR ISIKOLO mi jen řekl, abych se třikrát usmál a měl klid, zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi Toni zavolala, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, byl opravdu mě prosí, abych mu odpustil a slíbil telefonicky. Vrátil se domů a také mi dal nové auto, jen aby pro něj dokázal svou lásku ke mně. Byl jsem tak šťastný a volal DR ISIKOLO a poděkoval mu, on mi jen řekl, abych se podělil o dobré zprávy po celém světě ..Pokud však potřebujete efektivní a opravdové kouzlo pro jakýkoli problém ve vašem životě, můžete se obrátit na DR ISIKOLO jeho e-mail : isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  154. Ahoj kluci, jsem tak nadšený, že se můj manžel vrátí poté, co opustil mě a naše 3 děti pro jinou ženu.
    Po dvou letech manželství jsme se já a můj manžel dostali do jedné hádky nebo do té druhé, dokud mě nakonec neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, aby tam byl s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce, mé srdce bylo plné bolestí a bolestí, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc na něj myslím a vždycky si přeji, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že DR ISIKOLO může pomoci získat zpět zpět rychle . Cítil jsem, že bych ho měl vyzkoušet. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal (kouzlo lásky). O 48 hodin později mi můj manžel opravdu zavolal a řekl mi, že mi a dětem tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější, než jak tomu bylo dříve, díky DR ISIKOLO. je tak silný a rozhodl jsem se podělit se o svůj příběh na internetu, že DR ISIKOLO skutečný a silný kouzelník kouzel, který se budu vždy modlit, aby žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Tady je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp/Viber ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  155. Jsem velmi překvapen zázračným zážitkem a zázraky dr. Isikola, které se šířily na internetu i po celém světě. Jak úžasně pomohl lidem na celém světě obnovit zpět své ztracené milence, kontaktoval jsem ho poté, co jsem prošel tolika svědectvím různých lidí, jak on mi pomohl přivést zpět milence zpět, řekl jsem mu o svém manželovi, který mě opustil asi před 8 měsíci, a odešel z domu se vším, co jsem měl, byl jsem zmatený, když mi jen řekl, abych se usmíval a měl jsem klid, který mě ujistil, že zvládne vše za pouhých 48 hodin. Po druhém dni, kdy mi můj manžel zavolal, jsem byl tak šokován, vybral jsem hovor a nemohl uvěřit svým uším, opravdu mě prosil, abych mu odpustil a slíbil telefonicky, Vrátil se domů a také mi dal velmi pěkné dárky, jen aby mu dokázal svou lásku ke mně. Byl jsem tak šťastný, že jsem musel zavolat doktorovi Isikolovi a poděkovat mu, on mi jen řekl, abych se podělil o dobré zprávy po celém světě. No, pokud potřebujete efektivní a opravdové kouzlo pro jakýkoli problém ve vašem životě, můžete se obrátit na doktora Isikola na jeho e-mailu isikolosolutionhome@gmail.com nebo můžete také Whatsapp / Viber ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  156. Originální kouzelník zvaný Dr. Isikolo, který dělá zázraky pro lidi
    Byla jsem tak depresivní, když mě můj milenec opustil pro jiného chlapa poté, co jsme chodili po dobu 5 let, zkusil jsem ji prosit, aby se ke mně vrátila, odmítla a řekla, že už pro mě nemá city. Po tom všem, co jsme spolu prožili, jsem se stal smutným mužem, po veškeré lásce, kterou jsme v minulosti sdíleli, jsem si bez ní nedokázal představit svůj život, protože moje láska k ní byla k nezaplacení obchodovat z jakéhokoli důvodu, jednoho dne, když jsem šel přes internet jsem viděl komentář o tom, že má moc přivést zpět milence a rozhodl jsem se vyzkoušet se pro sebe kontaktováním a okamžitě jsem odpověděl a vysvětluji, co prochází a řekl, že ten druhý použijte na ni kouzlo voodoo, proto mě pro něj opustila, navzdory mé péči o ni a slibuji, že mi pomůžu získat zpět mého milence zpět, a také mi pomůže dát mu mrtvé kouzlo, aby mě v budoucnu nemohl bojovat méně než tři dny byl chlap zastřelen neznámými muži na Floridě a do 48 hodin moje přítelkyně byla v mém domě a čekala, až se vrátím z práce, a když jsem to udělala, začala žebrat a říkala, že je mi líto, že nikdy nevěděla, co se s ní stalo. děkuji, doktore Isikolo, jsem nyní s mojí přítelkyní spokojený a vše nyní probíhá hladce. kontaktujte peter pro jakékoli kouzlo pomsty a kouzla ex back přes isikolosolutionhome@gmail.com můžete si ho také povídat na WhatsApse na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  157. Jsem zde, abych vydal svědectví o tom, jak mi tento mocný kouzelník jménem Dr. Peter pomohl upevnit můj vztah. Byl jsem zlomeninu srdce, když mi moje snoubenka řekla, že už nemá zájem si mě vzít, protože měl poměr s druhou ženou. Plakala jsem a vzlykala každý den, dokud mi to nebylo tak zlé, že jsem se natáhl na internet o pomoc, to bylo, když jsem četl recenzi o skvělé práci Dr. Petera, pak jsem ho kontaktoval, aby mi pomohl získat zpět svého milence, on pomohl mi obsadit mocné (kouzlo smíření o smíření) a k mému největšímu překvapení po 48 hodinách provádění milostného kouzla se moje snoubenec vrátil na kolena a prosil mě, abych mu odpustil. Nyní jsme šťastně ženatí a děkuji všem dr. mě zachránil můj vztah, můžete kontaktovat Dr. Petera prostřednictvím jeho e-mailové adresy: ikhalealovespelltemple@gmail.com nebo WHATSAPP ho na +2348033101068

    OdpovědětVymazat
  158. Toto je web, který jsem četl o DR ISIKOLO a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl dostat mého bývalého přítele zpět, abych se oženil během měsíce srpna tohoto roku, a vrátil jsem se sem, abych o něm zveřejnil příspěvek. Doktor Isikolo vám pomůže vyřešit váš problém bez ohledu na to, čím procházíte. Jmenuji se Anna Oscar. Příspěvek o kouzelníkovi je pro mě velmi podivný, protože jsem nikdy nevěřil, že budu schopen říci, že mi kouzelník pomohl přivést mého bývalého přítele zpět, i když mě opustil kvůli nevěře a neustálému zneužívání a bojovali jsme silně a po 6 měsících bez kontaktu. Četl jsem o doktoru Paulovi z jiných webových stránek a kontaktoval jsem ho, aby mi pomohl. Za méně než 48 hodin mi můj bývalý přítel zavolal a byl jsem rád, že se ke mně chce vrátit. Setkali jsme se ve stejném měsíci a on mi navrhl. Byl to nejkrásnější prsten. Prosím, všichni zde, kontaktujte DR ISIKOLO, aby vám vyřešil váš problém a učinil vás spokojeným s vaším vztahem, který vás bolí. Láska je ten nejlepší pocit, jaký kdy zažil. Pošlete mu e-mail na isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  159. Láska je vždy krásná, když jste s pravou osobou, vy a skutečný milenec. Jsem Mayruris Camplelo Můj přítel se se mnou rozešli a byl jsem osamělý, takže jsem byl nasměrován na velmi laskavý a velké kouzlo zaklínač Dr ADELEKE, který mi pomohl přivést zpět svého milence ke mně a požádal mě o 340 eur za položky potřebné pro kouzlo a dnes jsem s ním teď a my jsme spolu šťastní. Jsem velmi vděčný za to, co jste udělali pro mě Dr ADELEKE můžete E-mail mu aoba5019@gmail.com nebo Whatsapp mě přes +27740386124 .

    OdpovědětVymazat
  160. Potřebujete špatně kouzlo lásky, abyste přivedli zpět svého bývalého milence nebo znovu sjednotili své manželství? Pošlete doktorovi Isikolovi rychlé 48 hodinové řešení. Před rokem a šesti měsíci jsem měl problém se svým manželem, což nás oddělilo. Když se se mnou rozešel, byl jsem zmatený a nevěděl, co mám dělat, abych ho dostal zpátky, uvnitř jsem se cítil tak prázdný. Dokud jsem na internetu nenarazil na doktora Isikola, jak pomohl tolika lidem vyřešit různé problémy. Poslal jsem mu e-mailem a řekl jsem mu svůj problém a udělal jsem to, co mě požádal, abych mu pomohl, stručně zkrátil dlouhý příběh, než jsem to věděl, za méně než 48 hodin mi můj manžel zavolal a vrátil se ke mně a řekl mi, že je mu líto, co se mezi námi děje. Nakonec píšu toto svědectví, abych vám poděkoval a hlubokou vděčnost, doktore Isikolo, že dodržujete svá slova a vaše sliby, že ho přivedete zpět ke mně za pouhých 48 hodin od svého mocného kouzla a za využití svých nadaných a velkých sil k přiveď ho zpět. Pokud potřebujete jeho pomoc, můžete mu poslat e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp/Viber ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  161. Vrátil jsem se zpět se svým bývalým přítelem s pomocí Dr. Isikola, nejlepšího kouzelníka na internetu a vřele doporučuji Dr. Isikolo každému, kdo potřebuje pomoc. Chci svědčit o tom, jak jsem se vrátil můj přítel poté, co se rozešel se mnou, jsme spolu spolu 3 roky, nedávno jsem zjistil, že můj přítel měl poměr s jinou dívkou, když jsem ho konfrontoval, vedlo to k hádkám a on konečně se se mnou rozešel, snažil jsem se vše, co jsem mohl, abych ho dostal zpět, ale bezvýsledně, dokud jsem neuviděl příspěvek ve fóru vztahů o kouzelníkovi, který pomáhá lidem získat zpět svou ztracenou lásku pomocí kouzla Love, zpočátku jsem o tom pochyboval ale rozhodl se to zkusit, když jsem kontaktoval tohoto kouzla pomocí jeho e-mailu a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem to, Pak mi udělal kouzlo Love. O 48 hodin později mi můj přítel opravdu volal a řekl mi, že mi tolik chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil ten samý den se spoustou lásky a radosti a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou mi způsobil. Od toho dne byl náš vztah nyní silnější, než jak tomu bylo dříve, díky děkuji doktoru Isikolovi. je tak mocný a rozhodl jsem se sdílet svůj příběh na internetu, že Dr. Isikolo skutečný a mocný kouzelník, který se budu vždy modlit, aby žil dlouho, aby pomohl svým dětem v době problémů, pokud jste tady a potřebujete Ex zpět Nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte nyní tohoto mocného kouzla. Tady je jeho kontakt: Pošlete mu e-mail na: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196, DĚKUJI dr. Isikolo.

    OdpovědětVymazat
  162. Jsem Helena Leon z Londýna, můj manžel a já jsme manželé více než 10 let. Setkali jsme se, když mi bylo 20 a on byl 24. Byli jsme spolu hodně emocionálně. V našem manželství bylo několik obrovských bojů a bolestných situací, ale na druhou stranu jsme vždy vypadali silnější. Z modra můj manžel rozvedl rozvodový rozhovor na mě, byl jsem slepý! Neviděl jsem to přicházet, nepoznal jsem znamení. Přestal nosit svůj snubní prsten a nemyslel jsem na to. Už mě nepovažuje za sexuálně atraktivní. Nemohl jsem si pomoct, ale brečet jsem pořád, protože jsem byl velmi zraněný. Byl jsem úplně v depresi, dokud jsem nenašel dr. ISIKOLO kouzelníka z Afriky, o kterém všichni mluvili online, a kontaktoval jsem ho kvůli kouzlu Láska. Během našeho rozhovoru mě ujistil, že přivede mého manžela zpět za méně než 48 hodin od jeho kouzla. Zdálo se mi to nemožné. Nebudete věřit, že můj manžel zavolal hned po 48 hodinách a prosil mě, abych zapomněl na to, co řekl o rozvodu. Byl jsem naprosto ohromen! V mé rodině je tolik lásky, protože jsem použil jeho kouzla. Je úžasný a jeho kouzla pracují tak rychle. Můj manžel mě teď miluje mnohem víc než dříve. Také byste se na něj mohli obrátit, pokud máte problémy s manželstvím nebo vztahem. E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  163. Jsem tak šťastný, že se mohu podělit o své fantastické svědectví. Můj život se za 48 hodin úplně změnil. Vidím sám sebe v zrcadle a úsměv. Poprvé jsem věřil v sebe a své schopnosti. Mám přítele zpět ve svém životě s pomocí Dr. Isikola. Omluvil 24 hodin po vytvoření kouzla. Řekl, že si uvědomil, že se nikdy nechce rozejít, že nedokáže zvládnout emoční zavazadlo, které jsem pořád nosil. Řekl, že si myslel, že má negativní vliv na můj život, a považoval za nejlepší odejít. Řekl, že je těžké, že jsem pořád mluvil o minulosti. Oba jsme se navzájem odpouštěli. Mám v kapse peníze, které jsou konečně moje vlastní. (Moje kompenzační kontrola prošla, bylo mi řečeno, že to bylo o několik měsíců pryč. Jsem živým důkazem toho, co může Dr. Isikolo udělat. Děkuji vám tolik Dr. Isikolo za úžasnou věc, kterou jste udělali v mém vztahu. Jsem nyní tak šťastný. Pomohli jsme oba vidět a mluvit pravdu k sobě navzájem. Nikdy jsem si myslel, že kouzlo by mohlo pomoci pár, než jsem velmi potěšen, kontaktoval vás a inicioval to všechno se stalo. Každý, kdo má problém se vztahem, může kontaktovat Dr Isikolo e-mailem isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  164. Ahoj, já jsem Leona Filipová. Poté, co byl ve vztahu s mým manželem celé roky, se rozešel se mnou. Udělal jsem všechno, co bylo v mém dosahu, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho tak špatně kvůli lásce, kterou jsem k němu měl, prosil jsem ho o všechno, dal jsem sliby, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém svému příteli a navrhla, že bych se měl spíše spojit s kouzelníkem, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, aby ho přivedlo zpět, neměl jsem na výběr, než to zkusit. Poslal jsem si kouzlo a on mě ujistil, že tam nebyl žádný problém a že všechno bude v pořádku před dvěma dny. Vrhl kouzlo a překvapivě druhý den mi zavolal můj manžel. Byl jsem tak překvapený, odpověděl jsem na hovor a vše, co řekl, bylo to, že byl tak líto všeho, co se stalo, že chtěl, abych se k němu vrátil. Také řekl, že mě tolik miluje. Byl jsem tak šťastný a šel jsem k němu, tak jsme spolu začali šťastně žít společně. E-mail s kouzly je isikolosolutionhome@gmail.com. Můžete mu poslat e-mail, pokud potřebujete pomoc s vaším vztahem nebo jiným případem. 1) Kouzla lásky 2) Kouzla ztracených lásky 3) Kouzla rozvodu 4) Kouzla manželství 5) Vázací kouzlo. 6) Kouzla rozpadu 7) Vyhoďte minulosti Milovníka 8.) Chcete být povýšeni ve své kanceláři / Loterie 9) Chcete uspokojit svého milence Kontaktujte tohoto skvělého muže, pokud máte nějaký problém pro trvalé řešení prostřednictvím isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  165. Poté, co jsem s ním seděl sedm let, se se mnou rozešel, udělal jsem vše, co bylo v jeho silách, abych ho přivedl zpět, ale všechno bylo marné, chtěl jsem ho tolik zpátky kvůli lásce, kterou k němu mám, prosil jsem ho o všechno „Slíbil jsem, ale on odmítl. Vysvětlil jsem svůj problém někomu online a navrhla, že bych se měl raději spojit s kouzelníkem DR ISIKOLO, který by mi mohl pomoci seslat kouzlo, abych ho přivedl zpět, ale já jsem typ, kterému nikdy v kouzlo neveril, neměl jsem na výběr, než to zkusit „Poslal jsem kouzla na kouzlo a řekl mi, že není problém, že všechno bude v pořádku před dvěma dny, že se můj bývalý vrátí ke mně před třemi dny, vrhl kouzlo a překvapivě druhý den, bylo kolem 16:00 . Můj bývalý mě volal, byl jsem tak překvapený, odpověděl jsem na volání a vše, co řekl, bylo to, že byl tak líto všeho, co se stalo, že chtěl, abych se k němu vrátil, že mě tolik miluje. Byl jsem tak šťastný a šel k němu, tak jsme spolu začali šťastně žít společně. Od té doby jsem slíbil, že kdokoli, koho znám, má problém se vztahem, pomohl bych takové osobě tím, že ho odkážu na jediného skutečného a mocného kouzelníka, který mi pomohl s mým vlastním problémem a který se liší od mého všechny ty falešné tam venku. Kdokoli by mohl potřebovat pomoc s kouzlem, jeho e-mailem: isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp ho na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  166. Můj přítel se se mnou rozešel před 2 měsíci, protože měl pocit, že jsem na něj podváděl se svým kamarádem, snažil jsem se mu všechno, co jsem mu mohl vysvětlit, ale zaplatil hluché uši, byl jsem emocionálně zdevastovaný, protože jsem ho opravdu miloval až do Viděl jsem příspěvek na internetu o DR ISIKOLO, který pomáhá lidem získat zpět jejich ztraceného milence, zpočátku jsem pochyboval, jestli je to skutečné, protože jsem nikdy nevěřil v takové věci, ale rozhodl jsem se ho vyzkoušet, kontaktoval jsem ho a řekl mu mě, co mám dělat, a udělal jsem to, pak pro mě udělal kouzlo Láska Proces kouzla, aby se sjednotili milenci, je velmi jednoduchý a pracuje nezištně lidem stejným způsobem, jakým obnovil můj vztah do 48 hodin a můj přítel zavolal a prosil znovu se se mnou, pokud potřebujete pomoc s opravou vašeho vztahu nebo manželského problému. Zde je jeho kontakt, WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196, E-mail mu (isikolosolutionhome@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  167. Úžasné kouzlo lásky, které vám umožní vrátit se se svým partnerem a opravit váš zlomený vztah
    Můj manžel se se mnou rozešel před 3 měsíci a přinutil mě podepsat rozvodové papíry, a já jsem byl úplně zlomený. A nemohl jsem se emocionálně vrátit do žádné podoby. Děkuji Bohu za toto úžasné a brilantní kouzlo, které mi přišlo na záchranu. Wow! Toto kouzlo mě tak moc pomohlo. Doktor Isikolo mi zaručil naléhavé obsazení kouzla 24 hodin, což jsem přijal. Šokující! tento měsíc, 5. září 2019, mi můj manžel zavolal zpět se spoustou omluv po 48 hodinách, což mě ujistil, a udělal vše možné, aby stáhl rozvodové papíry, které dříve probíhaly s mocí tohoto zázračného pracovníka kouzel. Někteří lidé dosvědčili, že přivedl svého milence Ex zpět, jiní svědčili o tom, že obnovuje lůno, vyléčí rakovinu, virus herpes simplex a další nemoc, děkuji vám tolik Pane za vaše mocná kouzla. výrazy nestačí, abych vám poděkoval. E-mail Dr. Isikoloovi nyní pro naléhavou lásku Pravopis isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  168. Originální kouzlo s názvem DR ISIKOLO
    Byl jsem tak depresivní, když mě můj milenec nechal pro jiného chlapa poté, co jsme chodili po dobu 5 let, zkusil jsem ji prosit, aby se ke mně vrátila, odmítla a řekla, že už pro mě nemá city. Po tom všem, co jsme byli, se stal smutným mužem po celé lásce, kterou jsme v minulosti sdíleli, jsem si bez ní nedokázal představit svůj život, protože moje láska k ní byla k nezaplacení obchodovat z jakéhokoli důvodu jednoho dne, když jsem procházel internet, viděl jsem o tom komentář má moc přivést zpět milence a já jsem se rozhodl vyzkoušet a přesvědčit se o sobě tím, že ho kontaktuji a okamžitě jsem odpověděl a vysvětluji, co jím procházím, a řekl, že ten druhý chlap na ni používá kouzlo voodoo, proto odešla mě pro něj navzdory mé péči o ni a slíbení, že mi pomůžu získat zpět mého milence zpět, a také mi pomůžu dát mu mrtvé kouzlo, aby mě nemohl v budoucnu bojovat zpět, za méně než tři dny byl chlap zastřelen neznámým chlapi na Floridě a během pěti dnů byla moje přítelkyně u mě dům čekal, až se vrátím z práce, a když jsem to udělal, začala žebrat a říkala, že je mu líto, že nikdy nevěděla, co se jí stalo. děkuji, DR ISIKOLO, nyní jsem se svou přítelkyní spokojený a vše nyní probíhá hladce. kontaktujte peter pro jakékoli kouzlo pomsty a kouzla ex back přes isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  169. Přečtěte si, jak jsem se někdy cítil
    Všechny připomínky jsem četl od roku 2015. a trochu se mi ulevilo, když nikdo kolem nic takového nezažívá, někdy se zdá, že jednoho zažijete úplně na celém světě, ale tady jsou skutečné a skutečné lidské zkušenosti, které dělají uvědomíte si, že všechny emoce, slzy, bolest atd. - normální proces po oddělení, i když to trvá dlouho. Je velmi těžké se s tím vyrovnat, když tě opustí bez vážného důvodu, dokonce i samotné oddělení skončilo pouhým polibkem na rtech, takže o něm ani nemůžu přestat myslet po 4 měsících, přestat myslet, proč to potřebovala . Zatím jsem se probudil a šel spát přemýšlet jen o ní, samozřejmě, existují dny, kdy mám pocit, že se zotavuji a jsem silný pustit všechny myšlenky, ale pak přijde další den a je to po všem znovu ji nemohu přestat sledovat ve společenském prostoru a tam ji vždy vidím cestovat po iv. zemi, dobře se bavit s přáteli atd., pak si na sebe pohryzla myšlenka, že mě mohla nechat jít a užívat si života, a jsem zaseknutý a nepohnul se vpřed, když na něco budu jednat, opravdu ne. “ Když ten okamžik plně prožívám, moje myšlenky se pohybují jinde. Jsem upřímně rád, že se jí daří dobře, nepřeji jí nic špatného a nikdy bych jí nepřála nic, ale to „tlačítko soucitnosti“ stále přichází, stále žiji v naději, že jednoho dne bude psát mě a zeptejte se mě, jak to dělám, ale takové naděje se zdají prázdné. , protože po oddělení nekomunikujeme úplně. Někdo chce mluvit, sdílet myšlenky nebo je dokonce vyměňovat, ale přátelé, kteří něco takového nezažili, nechtějí neustále zatěžovat členy rodiny.
    konečně se moje přítelkyně později ke mně vrátila a milovala mě ještě lépe než dříve, ale je to jen duchovní člověk, který mi pomáhá a pokud potřebujete pomoc, neváhejte kontaktovat Dr.Pellara a kontaktovat ho prostřednictvím tohoto e-mailu,
    drpellar@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  170. Dr..Sango, který mi pomohl ušetřit moje vztahy.
    Chci svědčit o velkém a mocném kouzelníkovi, který moje žena opustila mě a děti na 2 roky, když jsem jí zavolal, opustila nás pro jinou ženu a když jsem jí zavolala, řekla, že chce rozvod, byla jsem tak smutná, že jsem plakala celou noc jsem tak osaměle hledal něco online, když jsem našel kouzelníka jménem Dr.Sango, který pomohl mnoha lidem řešit jejich problémy, tak jsem ho kontaktoval ohledně jeho problémů, řekl mi, že to bude trvat 24 hodin a moje žena vrátil se ke mně. Udělal jsem všechno, co mi řekl, abych udělal. Následující den se moje žena vrátila na kolena a prosila o zrušení rozvodu, který si nyní užíváme společně. Pokud potřebujete pomoc, můžete se obrátit na kouzelnického muže, který mi pomůže prostřednictvím jeho e-mailu spellspecialistcaster937@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  171. Můj život je plný štěstí, protože DR ISIKOLO mě nutí být šťastným. Jmenuji se Roxana Andersonová. Co se mi stalo, není to, co si mohu ponechat jen pro sebe, ale také pro svět, aby ti, kteří mají nějaký problém s jejich vztahem nebo manželstvím, dostali své milované zpět a byli opět šťastní. Já a můj milenec jsme měli nějaké vážné problémy, které vedly k našemu rozpadu, protože poté, co můj život nikdy nebyl stejný, jsem se pokusil všechny metody, aby ho zpět. ale byla to jen ztráta úsilí a ztráta času. Ale jednoho dne jsem při hledání na internetu narazil na někoho, kdo svědčí o DR ISIKOLO. Kontaktuji ho a vysvětluji mu svůj problém, až dosud jsem velmi překvapený, jak dokázal vrátit mého milence do 48 hodin. S touto skvělou věcí, která se stala v mém životě, jsem se rozhodl vyprávět celému světu o tomto velkém muži jménem DR ISIKOLO. Pro ty, kteří něco potřebovali, mi řekl, že v jeho chrámu není nic nemožného. Tolik mu věřím. Přátelé nebo kdokoli, kdo čte moje svědectví, potřebujete-li pomoc s přivedením svého bývalého milence / bývalého manžela nebo chcete-li mít své dítě, laskavě ho kontaktujte e-mailem; Pošlete mu e-mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com nebo jeho WhatsApp/Viber ho na: +2348133261196 .. A slibuji vám, že se k vám váš milenec určitě vrátí.

    OdpovědětVymazat
  172. Jaké nádherné a přímo vpřed kouzlo, které mi vrátilo radost a štěstí do mého života! Dávám toto svědectví, protože jsem tak šťastný, chci poděkovat DR ISIKOLU za skvělou věc, kterou udělal v mém životě, přinesl štěstí zpět do mého života, nikdy jsem nevěřil v kouzla, dokud se můj život nerozpadl, když můj milenec 6 let se rozhodlo nazvat to quit téměř když jsme se chtěli oženit. Byl jsem tak emocionální zhroucení do té míry, že jsem nemohl udělat nic rozumného znovu, po 2měsících v bolesti, než mě můj starý přítel představil kouzlu na linii s názvem Dr. Iwisa, to bylo poté, co jsem byl scammed různými falešnými kouzly . Představil jsem mě DR ISIKOLU jako opravdového kouzelníka. Za méně než 48 hodin jsem viděl zázraky, můj milenec se ke mně vrátil a můj život se vrátil jako dokončená hádanka, a po 1 měsíci jsme se oženili a bylo to pro mě jako sen, protože jsem si myslel, že jsem ho navždy ztratil . Děkuji DR ISIKOLO za pomoc, ale především za vaši upřímnost a rychlé přesné výsledky. email: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  173. Jsem zde, abych se podělil o svědectví o tom, jak mi DR ISIKOLO pomohl. Po 1/5letém vztahu s mým přítelem se náhle změnil a přestal mě pravidelně kontaktovat, vymyslel výmluvy, že mě pořád nevidí. Přestal odpovídat na moje hovory a moje sms a přestal mě pravidelně vidět. Poté jsem ho začal několikrát chytat u různých dívek, ale pokaždé, když řekl, že mě miluje a že potřebuje nějaký čas, aby přemýšlel o našem vztahu. Ale nemůžu přestat myslet na něj, tak jsem se rozhodl jít online a viděl jsem tolik dobrých rozhovorů o tomto kouzelníkovi jménem DR ISIKOLO a kontaktuji ho a vysvětlím mu své problémy. Vrhl na mě milostné kouzlo, které používám, a po 48 hodinách se můj přítel ke mně vrátil a začal se mnou pravidelně kontaktovat a po několika měsících jsme se společně nastěhovali a byl ke mně otevřenější než dříve a začal trávit více času se mnou než s jeho přáteli. Nakonec jsme se vzali a teď jsme šťastně ženatí 3 roky se synem. Od té doby, co mi DR ISIKOLO pomohl, je můj partner velmi stabilní, věrný a blíž ke mně než dříve. Můžete se také obrátit na toto kouzlo a získat svůj vztah opravit Email: isikolosolutionhome@gmail.com Můžete také Whatsapp ho na +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  174. Jak to můžu vysvětlit světu, že existuje muž jménem DR ISIKOLO, který mi pomohl přivést zpět mého bývalého milence a obnovit můj lůno. když se ztratila veškerá naděje. Já a můj milenec jsme manželé posledních 5 let bez dítěte, žili jsme šťastně .. až jednoho dne jsme měli nedorozumění, protože jsem pro něj nemohl mít dítě, a tak se rozhodl žít pro jiné ženy „Byl jsem tak smutný a frustrovaný a nemohl jsem ani jíst, až jednoho dne jsem procházel internet, kde jsem viděl paní Sandru, která vypovídala o volání kouzlem s kouzlem DR ISIKOLO, který jí pomohl přivést jejího manžela zpět domů, a tak jsem se rozhodl vyzkoušet kontaktování kouzelníka DR ISIKOLO, takže vysvětlím svůj problém DR ISIKOLO a řekl mi, že bych se neměl bát, že mi pomůže vyřešit můj problém, že se můj milenec vrátí domů, k mému největší překvapení za pouhých 48 hodin můj manžel mě začal volat a prosit o odpuštění to byl opravdu zázrak, teď jsme zpět znovu jako manžel a manželka, týden poté, co byl můj lůno obnoven a právě teď jsem za měsíc pryč všechny mé poděkování patří DR ISIKOLO, nedělej si starosti, protože DR ISIKOLO je tu na pomoc p vás všechny, udělám vám laskavost, že jsem mu visel jeho Whatsapp +2348133261196 nebo e-mail isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Kdo je Veronika Hurdová?

Kdo je Veronika Hurdová?
Veronika je šťastná žena. Kdyby se snažila dopředu naplánovat svůj život, nemohlo to dopadnout líp než skutečnost. Je mámou tří báječných dětí, jejichž věk se neustále mění, ale vypadá to, že nebude trvat dlouho a všechny ji přerostou. Kdysi dávno, bylo to nějak hned potom, co vymřeli dinosauři, si založila blog s naprosto hloupým názvem Krkavčí matka. Její mladické neuváženosti navzdory si ale její psaní získalo srdce mnoha tisíců čtenářů, díky čemuž si Veronika dnes může žít svůj sen. Je autorkou několika knih a napsala jich už tolik, že při dotazu na jejich celkový počet znejistí. Ve zbytku času Veronika učí děti doma, hodně s nimi cestuje a dobrovolničí na farmách po světě.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...