pondělí 20. října 2014

Pohankovo-fíková kaše

V Německu jsme si vždycky kupovali čerstvé fíky. Konečně se dají běžně sehnat i u nás, takže zapomeňte na tu v igelitu zalisovanou věc, co vám nosil Mikuláš. 


(na 2 porce)

Hrnek pohanky
3 fíky (2 rozmixovat a jeden na ozdobu)
1 dl (rostlinného) mléka
2 lžíce javorového sirupu + další podle chuti na zalití

1) Pohanku jsem si uvařila a nasypala do mixéru.
2) Přidala jsem 2 fíky, mléko a 2 lžíce javorového sirupu a všechno rozmixovala.
3) Podávala jsem ozdobené fíky a javorovým sirupem.

Žádné komentáře :

Okomentovat

Kdo je Krkavčí matka?

Moje fotka

Vždycky jsem byla ve spoustě věcí "ta divná". 
Narozdíl od svého 15letého já se za to dnes už nestydím.

Mám víc dětí než rukou. Gréta, Marián a Janek se jmenují.
Ty děti, ne ruce.

Když děti spí, píšu blog a FB Krkavčí matka.
A protože jsou všichni tři dobří spáči po mamince, napsala jsem po nocích ještě

Miluju les, nohy v teple a mého muže Honzu, který na mě čeká v nebi.
Děsí mě pobytové zájezdy, snahy o škatulkování a nesmířliví lidé se zavřenými hlavami.

A že jsem žena opravdická a nevirtuální se můžete přesvědčit na mých besedách. Těším se na viděnou!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...