neděle 19. října 2014

Pohankovo-fíková kaše

V Německu jsme si vždycky kupovali čerstvé fíky. Konečně se dají běžně sehnat i u nás, takže zapomeňte na tu v igelitu zalisovanou věc, co vám nosil Mikuláš. 


(na 2 porce)

Hrnek pohanky
3 fíky (2 rozmixovat a jeden na ozdobu)
1 dl (rostlinného) mléka
2 lžíce javorového sirupu + další podle chuti na zalití

1) Pohanku jsem si uvařila a nasypala do mixéru.
2) Přidala jsem 2 fíky, mléko a 2 lžíce javorového sirupu a všechno rozmixovala.
3) Podávala jsem ozdobené fíky a javorovým sirupem.

Žádné komentáře :

Okomentovat

Kdo je Krkavčí matka?

Moje fotka

Aniž by v tom byl záměr, jdu celý život mimo hlavní proud. 
Narozdíl od svého 15letého já se za to dnes už nestydím.

Mám víc dětí než rukou. Gréta, Marián a Janek se jmenují.
Ty děti, ne ruce.

Když děti spí, píšu blog a FB Krkavčí matka.
A protože jsou všichni tři dobří spáči po mamince, napsala jsem po nocích ještě

Miluju les, nohy v teple a mého muže Honzu, který na mě čeká v nebi.
Děsí mě pobytové zájezdy, snahy o škatulkování a nesmířliví lidé se zavřenými hlavami.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...