středa 15. října 2014

Perníkový crumble

Crumble se konečně začíná zabydlovat i v Čechách. Pokud jste ho někdy dělali, víte, jak je dobrý.
Nemusí obsahovat ale mouku, máslo a tunu krupicového cukru, aby byl dobrý. Zkuste vyzkoušet tuhle verzi a nebudete už chtít jiný.


2 hrušky (klidně i se slupkou)
6 švestek
hrst pekanových ořechů
hrst špaldových vloček
3 lžíce strouhaného perníku
3 lžíce kokosového oleje

1) Hrušky a švestky jsem si nakrájela na podobně velké kousky a dala na dno zapékací misky.
2) Zbylé ingredience jsem smíchala, nadrolila na ovoce a dala péct na 30 minut na 180 st.

Žádné komentáře :

Okomentovat

Kdo je Krkavčí matka?

Moje fotka

Vždycky jsem byla ve spoustě věcí "ta divná". 
Narozdíl od svého 15letého já se za to dnes už nestydím.

Mám víc dětí než rukou. Gréta, Marián a Janek se jmenují.
Ty děti, ne ruce.

Když děti spí, píšu blog a FB Krkavčí matka.
A protože jsou všichni tři dobří spáči po mamince, napsala jsem po nocích ještě

Miluju les, nohy v teple a mého muže Honzu, který na mě čeká v nebi.
Děsí mě pobytové zájezdy, snahy o škatulkování a nesmířliví lidé se zavřenými hlavami.

A že jsem žena opravdická a nevirtuální se můžete přesvědčit na mých besedách. Těším se na viděnou!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...