Zbyla vám ovesná kaše? Není potřeba ji vyhazovat. Udělejte z ní luxusní záležitost v podobě košíčků.
Vypadají jako chudinky, ale jsou výborné a narozdíl od muffinů krásně vláčné.
Třetí den uleželé chutnají dokonce lépe, než vytažené z trouby.
Na 12 košíčků (ale pokud se Vám s tím nechce mrcasit, pak to můžete upéct i v jedné zapékací misce)
150g ovesných (nebo jiných) vloček
50g rozinek
30g třtinového cukru
skořice
mléko
60g celozrnné mouky
1/2 prášku do pečiva
1/2 jablečné přesnídávky
1 vejce
1) Z vloček, rozinek, cukru, skořice a mléka jsem si uvařila hustou kaši.
2) Po schladnutí jsem do ní vmíchala mouku, prášek do pečiva, přesnídávku a vejce.
3) Naplnila jsem 12 muffinových košíčků a dala péct 30min na 180st.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku
(
Atom
)
Kdo je Krkavčí matka?

-
Veronika Hurdová
- Vždycky jsem byla ve spoustě věcí "ta divná".Narozdíl od svého 15letého já se za to dnes už nestydím.Mám víc dětí než rukou. Gréta, Marián a Janek se jmenují.Ty děti, ne ruce.Když děti spí, píšu blog a FB Krkavčí matka.A protože jsou všichni tři dobří spáči po mamince, napsala jsem po nocích ještěMiluju les, nohy v teple a mého muže Honzu, který na mě čeká v nebi.Děsí mě pobytové zájezdy, snahy o škatulkování a nesmířliví lidé se zavřenými hlavami.A že jsem žena opravdická a nevirtuální se můžete přesvědčit na mých besedách. Těším se na viděnou!

Žádné komentáře :
Okomentovat